Trópusi madarak

Tukánmadár

A madarak száma és sokszínűsége sokkal inkább a trópusokban, mint egy mérsékelt zónában. Szinte mindegyik fás életstílust vezet. Még néhány típusú csirke a dél-amerikai erdőkben (Gokko vagy Kniez, Penelope) fás lakosok lett. Dél-Amerikában, a Goacin életének csodálatos madárja, amely megőrzi a karmokat a csirkékben a szárnyakon: segítségükkel, a csibék másznak a fákra, mint a madarak ősei - Archeopterixam.

Papagájok - állatvilág csoportja a legvilágosabb színnel. A zöld toll hátterében piros, narancssárga, kék tollak vannak - a fej, a torok, a szárnyak és a farok. Néhány fajban a dél-amerikai parkolók vörös, kék és sötétkék tollakkal rendelkeznek - sok afrikai, amerikai és indiai fajban - bíborvörös, szürke, kékes-nasy- a papagáj lori - faragó, kakada - rózsaszínű és tiszta Fehér-papagájok New Guinea és Molukksky O-Gossi - Tempur és Fekete. Ezeken a szigeteken, fehér cockatoo és gyönyörű piros kék laurie - a legutóbbi madarak.

A trópusi országokban bemutatott verébek nagyon változatos. A madarakkal együtt, csodálatos az alakodban és a színben, sokféle szürke madár van, szerény színnel, nagyon hasonlít a verébünkhez, az imádathoz, az eldobok.

.

A csodálatos gazebo madarak a trópusi ázsiai szigeteken élnek. A földön slashing, díszítik őket többszínű tollakkal, gyakran fényes héjakkal és más festett tárgyakkal, és elkészítik a "táncot" ezekből az apákból. Majdnem minden Dyatlov családja a trópusi országokban - csak két család - valódi fadarab és királyhalász - számos faj képviseli Európában.

Tukánmadár

Velencei daru

A szokatlan megjelenése miatt a Toucan madár nem hagyhat senkit közömbös. Fényes egzotikus megjelenésű, de eredetileg csak - a dyatla messze rokona. Gyakran tévednek a papagájokra, nagy csőr és világos szín miatt. A világban 37 típusa van Tukanov, kombinálva 6 nemzetségben. A hangok köszönhetően megkapták a nevüket. Ezek a gyönyörű madaraknak van egy másik kevéssé ismert neve - Örül.

Madár toucan nem túl nagy, a tömeg csak körülbelül 300 gramm. A testhossz eléri az 50-60 centimétert. A tea szín általában fekete-fehér, gyakran szivárványszélesítéssel. Különös figyelmet érdemel a csőrnek, ez a büszkeség Tucan és a névjegye. Nagyon nagy, akár 45 centiméter, azaz a testhosszhoz viszonyítva. A csőr lenyűgöző méretei ellenére nagyon könnyű, mivel főleg Keratinból áll, amely a negyven és keménység miatt is biztosítja őt. A tukánok nem alkalmazzák csőrüket védőfegyverekként, de csak az élelmiszerek bányászatának eszközeként. A csőr színe lehet, de általában vörös-narancssárga, lehet smaragd, csokoládé és más szín.

A farok meglehetősen rövid, de nagyon erős. Tukanov lábai nagyok és erősek 4 karmokkal, ami virtuóz fát teszi. A madár várható élettartama a természetes körülmények között 30-40 éves, a fogságban jó körülmények között lehet, mint 45 év. Lazán repülnek és vonakodva, előnyben részesítik a kis járatokat az ágakról az ágra, a föld mentén meglehetősen mozognak. Emiatt a ragadozók és a poacherek zsákmánya gyakran zsákmánysá válik.

Baromfi madár

Tukanans - kivételesen erdei lakosok. Ezeknek a szépségeknek a kedvenc helyei Brazília erdők és fények, Argentína Észak-Amerikából délre. Az erdők inkább a síkságot preferálják, kevésbé gyakori - hegyi, de több mint 3000 méter magasságban már nem tudják találkozni velük. Csak egy tukanov van, amely több mint 3000 méter magasságban található. A többi madár által hagyott dupesben élnek, vagy más kisebb bérlőket rúgtak ki. Az életmód Tukanov könnyű zsákmányt tesz. Sok közülük az illegális vadászok áldozatává válnak. Ezt emlékezni kell, ha meg akarja vásárolni a kisállatboltban.

Úgy vélik, hogy ezek az aranyos alkotások az omnivores. De mégis, a baromfi baromfi főként a növényi ételek, ezek a fő étrend. Általában bogyók és gyümölcsök. Kevésbé gyakran elkaphatják a rovarot vagy egy kis gyíkot, de rendkívül ritka. Még kevésbé gyakran tönkreteszi valaki mást fészket, és enni falazat tojást. Az ilyen viselkedés azonban nem jellemző ezeknek a madaraknak. A madarak fogságában örömmel eszik banánt, rizs zabkása és még kutyaeledel, előre dolgozott a vízben. Nagyon szerelem datolyaszilva, szilva és sárgabarack.

Velencei daru

Indiai pavlin

Érdekes daru - madár. A zsúfolt daru belép a Caravilines családba, vagy néha úgynevezett, a valódi karavalis családjában. Ezek a madarak előnyben részesítik a rendező életstílust, és közösek Kelet-Afrikában.

. E tekintetben a Nemzetközi Red Könyvben a nyugtalanság meggyőződése a sebezhetőség állapotát hozzárendeli.

A tollazat nagy részét sötétszürke vagy fekete színben festik, de a fehér tollakkal és a fehérben festett tollakkal. A vengió daru leginkább jellemző jellemzője egy nagy zuhany, a fejre helyezve. Ez a khokholok nagyon kemény tollak arany színéből áll, amely valójában az oka annak az oka, hogy ez a fajta daruk megkezdődött. Minden arcán két fehér és piros folt található.

Emberi megjegyzések Savannasban, a Sahara sivatagától délre, a Sahal területén. Ő is gyakori Etiópia, Szudán, Burundi, Ruanda, Uganda és Kelet-Afrika. Előnyben részesíti a nyitott tereket, amelyek lehetnek vizes élőhelyek és több száraz. Azonban előnyben részesítjük a víztestek partjait, töltött réteket és édesvízi mocsarakat.

A vengánosi daru egy telepített életstílust preferál, de a szezontól függően a természeti tartomány határait csomagolhatja. Meg kell jegyezni, hogy mind a napi, mind a szezonális migrációk meglehetősen nagyok lehetnek a távolságukban, és több tíz kilométert alkothatnak. Aktív Vent Caravel egy fényes napon.

Előnyben részesítendő állományokban, és elég nagy, de ez nem vonatkozik a reprodukciós időszakra. Ezenkívül, amikor az esős évszak jön, ezek a madarak különálló párokra vannak osztva, amelyek védik a megszállt területet, mind a saját fajuk más, mind a más madarak, mint a liba és a kacsa.

Baromfi madár

Paradicsomi madár

Úgy hívták őket, hogy az a tény, hogy vastag timusz van a csőren, távolról hasonlít a rhinocerosokra. Haza Rhinos - Dél-Ázsia, valamint Közép- és Dél-Afrika. A Rhino-madarak egész családja 50 fajból áll, amelyek nagyon hasonlítanak egymáshoz, és az életmódhoz. Ezek a madarak a tengerpart partjainál élnek a magas hegyekre, ahol akár 3 kilométeres magasságban is megtalálhatók. Általában sűrű erdőket élnek, és csak kisebb fajok preferálják a cserjéket.

A legtöbb rhinos madár nagyon ügyetlen, de kiválóan repülnek. Igaz, a repülés a nagyon Shumen, sokkal korábban hallja a zaj a szárnyak, de csak később látni fogod a madarat. Rhino madarak nagyon óvatos, okos és bugles. Nem olyan könnyűek a meglepetés elkapni. Ételek ezeken a tollas vegyes. Ugyanazzal az örömmel evett mind a rovarok, mind a kis madarak, a gabona, a gyümölcsök és a fiatal hajtások.

Nagyon érdekes női orrszarvú a tojás. Önkéntes börtönbüntetésre kerülnek, szorosan az üreges beömlőnyílását, amelyben a tojások lefektetnek. Csak egy kis szakadékot hagynak, ahol a férfi a bányászott élelmiszer barátja dobja. Ebben a börtönben a nő minden olyan időt tölt, amelyre a csibéknek meg kell adniuk és tanulnak repülni. A Rhino-madarak fogságában nagyon gyorsan változik. Kisebb típusú orrszarvú típusokat nevezik áramnak, vagy elhelyezhetjük Calao-t. A csőröknek nincsenek madárnövekedése. Kelet-központi és Közép-Afrikában élnek.

Indiai pavlin

Goacin

A páva a világ legszebb madárnak számít, és a páva farka rendkívüli szépséggel rendelkezik. A közös páva, vagy indiai páva, a leginkább számos páva, amely a Churo alakú, a pheasán család, a páva nemzetségének leválasztására utal.

A közönséges páva, egy hosszú kecses nyak és egy kis fej egy kis hokholkom: a khokholok kék hímei, a nők barna, a tollazat színe alatt. Páva hangja éles és nem túl kellemes. A hím páva hossza 100-125 cm, a farok hossza 40-50 cm, míg a dörzsölő tollak hossza 120-160 cm. A hím páva súlya 4 - 4,25 kg. A gyönyörű madár tollazatában számos színek van: egy spin zöld, fej, a mellkas és a nyak kék, alsó test fekete. A páva indiai páva kisebb, és mérsékeltebb, barna színű.

A tollazat és a luxus ventilátor-szerű üdvözlőképes farka lázadása páva képet teremtett a világ legszebb madárjáról.

Érdekes módon csak a férfiak lehetnek ilyen gyönyörű farok, a fajok nőstényei szerencsések voltak. Az operenciájuk nem illatos festékekkel, de csak szürkésbarna tónusokból áll. Az ornitológusok szexuális dimorfizmusnak nevezik. Kiderül, hogy a páva farkát hívjuk - valójában semmi, mint valami, mint a képesség. Ez a toll növekedéséről és elrendezéséről szól. A rövidebb toll a hosszabb ideig fedik le, elérve az egyik és fél méter hosszúságát. A toll ritka fonalas szálakból áll, a végén világos "szemmel".

A pávák a világ legszebb és nagy madarak, ez az ilyen jellegű személy érdeklődésének köszönhető. Mint egzotikus csoda, még mindig a római parkokban tartották őket, először esztétikai célokra, majd a building és az asztalra szolgáltak a buja gyöngyök során. A szokásos szezon páva húst különböző fűszerekkel fűszerezték, az egyik finom húst ételnek tekintették. Napjainkban a pávák kizárólag dekoratív madaraként tartalmazzák.

A közelgő veszély miatt a szokásos páva felszállhat, de a repülés nem lesz hosszú és magas: csak néhány méterrel előre.

Paradicsomi madár

Búbos banka

A paradicsomi madarak nem a tündérmesék hősei, hanem a legrosszabb állatok. Ezek a fantasztikus madarak a szokásos holló, negyven és verebek legközelebbi rokonai. A büszkeségük és a dekoráció fényes és szokatlan tollazat, amit nem fog látni más madarakon.

Adjon általános jellegzetességet a paradicsom madaraknak egy kicsit bonyolult, mivel minden nézetnek saját jellemzői vannak. Ha általában beszélünk, a legtöbbjüknek fényes tollazata van, néhány sötét, fém árnyalattal. Piros, kék és sárga színek uralkodnak. A farok, a fej vagy oldalak a dekoráció tollak. Leggyakrabban a férfiak legszebb színe. Csak több fajta paradicsomi baromfi nőstény is büszkélkedhet egy ilyen gyönyörű tollazattal is. A farok egyenes vagy hosszú lépcső lehet.

De a madár minden típusának saját megjelenése van. Ne számítsuk meg őket, így gyorsan megismerkedhetsz csak néhány közülük. Például hat állandó madár és hosszú és hosszú toll a végén a végén. A házasság táncolása során a férfi virágzik őket az esernyő előtt.

Ezek a madarak körül különböző mítoszok és legendák voltak, és a leggyakoribb, hogy a madaraknak nincsenek lábuk. . Nem volt láb. Ezután a pletykák elkezdtek terjeszteni, hogy ezek a madarak élnek a levegőben, a "mennyei harmat" táplálását, és a nőstények a tojáson a hímek hátulján lévő tojáson ülnek.

Valójában ez a közönséges madarak, de az átkozott, amely a verébek leválásához tartozik. Összesen körülbelül 45 faj ez a madarak, és szinte mindegyike él a Mlow-ban, az új-guinea és a közeli szigeteken.

Goacin

Kvzal

Goacin .

A Gaacin toll színében domináns barna tónusok - spin bronz, torok és mellkasi bézs, ahogy a farok mozog, gesztenye színt vesz. A szárny felső része barna, farok, valamint a kormányoszlopok tippjei sárga-barna határon végződnek. Több tucat keskeny barnássárga tollak vannak, amelyek rongyokat alkotnak. Rövid erős csőr fekete, azonnal mögötte a fej oldalán két foltos kék bőr van.

Gazin él a dél-amerikai kontinens északi részének trópusi nedves dzsungelben, az Amazon-folyó medencéjében, Orinoco-ban és mellékfolyói, nem pedig a tengerszint feletti magasság feletti magasságban emelkedik. Ez a madár olyan anatómiai tulajdonsággal rendelkezik, amely megkülönbözteti az elsőnek a bolygónk nagy részétől. A tény az, hogy A Goatrod golyója a teste súlyának legfeljebb 25% -a lehet, ami több, mint a többi madár városának mérete.

Ez a jelenség a táplálék jellemzőihez kapcsolódik, amelynek alapja a barroid családjainak levelei, valamint kisebb mennyiségű virágok és gyümölcsök. Ezek a levelek rosszindulatúak és durvaak, és a gumi gyümölcslé mellett mérgező anyagokat tartalmaznak. Ezért goob Goacin a gyomor kiválasztásaként szolgál, amelynek növénye semlegesíti a toxinokat, és elkezdi emészteni az ételt.

A kiszolgáló levelek emésztésének teljes ciklusa 24-48 óra. Ugyanolyan mennyiségű étel tölti a növényi emlősök emésztési traktusában. . Fehér kolonizátorok, és ezt a tollas "büdös madár" nevezték.

Ezek a tollak nagy állományokkal élnek, amelyek több száz egyénekből állnak, és csak a házassági időszakban 3-8 madár kisebb csoportokba kerülnek, amelyek gyakran a tavalyi kortyúval rendelkező párból állnak. A károsodott személyek segítenek a felnőtteknek a fiatalok nevelésére és a csoport területének védelmére, amely általában nem több, mint 160 kV. méter.

A fészkelési időszak decembertől júliustól júliusig tart. A fészek a víz közelében található cserjéken helyezkedik el, és a csomó csomópontos platform. A nőstény átlagosan 3 fehér, mint egy poláris medve bőr, barna-piros foltok, tojások, amelyek 30 napig terjednek.

Búbos banka

Loriquet multicolor

Udodes - egy kis madárcsoport a leválasztásból. Ezeknek a madaraknak 10 faj van, köztük osztva szokásos takarmány, gyakrabban hívják UDOD, és Woody Udodov. Az utóbbi viszont kétfajta - erdőre és sablelektromos faderekre osztható. Ezek a fajok rokonai a madarak-orrszarvú és a szarvasok.

Kinézet szokásos takarmány Nagyon emlékezetes, ez egy kis madár, akár 28 cm hosszú és súlya körülbelül 70 g. Ehhez a madarakhoz egy hosszúkás törzs, a szárnyak és a közepes hosszúságú farok jellemzi, valamint hosszú, enyhén ívelt, vékony csőr. A fúzió feje a fúzió fején egy hosszú mozgó hokhol, amelyet a madár leggyakrabban hajtogatott.

Fafun ugyanolyan méretekkel és arányokkal rendelkeznek, csak a farok sokkal hosszabb, és a khokholka egyáltalán nem. A szokásos étrend színezése nagyon festett: a test alapszíne sárgás barackból származik narancssárga, a szárnyak és a farok keresztirányú fekete-fehér csíkok, a tollak tippjei a khokholkában is fekete-fehér. A fás doodles színe sokkal szerényebb, a sötét árnyalatok dominálnak a tollazatban - sötétkék, lila, egyedi részek a test (fej, csőr, mancsok) festhetők élénk színekben.

Udodes - hő-szerelmes madarak. A Woody Fuddles minden típusa kizárólag Afrikában él, és rendezési életmód van. Egy közönséges UDOD rendelkezik a legszélesebb körű és előrehaladva az észak felé a fickó előtt. Ez a madár egész Eurázsia, Afrika (kivéve Sahara) és Madagaszkár. Udodes a téli északi részektől a téli térségig Télen Télen déli részeken - Afrikában, Transcaucasia, India, Burma, Dél-Kína.

Azt kell mondani, hogy a FODDES elkerülje az északi és taiga régiókat, valamint a magas páratartalmú régiókat, így nem található a mérsékelt zónában, Európa szélsőséges nyugati részén, a brit szigeteken, az Alpokban.

A februárból nyújtott hangsugárzó érkezése (a régiótól függően), az őszi migráció korán kezdődik - augusztusban, és októberig késleltetheti. A járatok során a FODDES nem sűrű állományokat alkotnak, és leginkább éjszaka vagy alkonyatkor repülnek. A tartomány déli részeiben a Saddened Dodes kis nomineket is készíthet az élelmiszer keresésében. A szokásos időben (nem a járatok során), ezek a madarak csak napközben aktívak.

Kvzal

Khhibr

Kvzal - szabadság madár. És ez nem kedves szavak. Igazán, Kvezal a Guatemala állami szimbóluma és a szabadság nemzeti szimbóluma. Több ősi maya és aztecs, ezek a madár szent volt - személyire szabott a levegő istenét.

Most ezek a madarak a kihalás szélén vannak, és a nemzetközi Red Book-ban van felsorolva. Az ilyen depressziós helyzet oka nem is lövöldözni ezeket a madarakat, hanem a természetes élőhelyeik területein - trópusi és hegyvidéki erdők.

Most a Kvezl élőhelye magában foglalja a Dél-Mexikó területét Panama-ba.A hegyvidéki területeken élnek, annál nagyobb a jobbak. Az év időpontjától függően ezek a madarak kis "függőleges" migrációsá teszik őket - a száraz évszakban, mintegy 3000 méter tengerszint feletti magasságban találhatók, és az esőzések megerõsítése 1000 méter tengerszint feletti magasságban.

Egy madár, bár kicsi, de nagyon szép. A testhossza a farokkal együtt nem haladja meg a 35 centimétert. De nem méretű, hogy vonzza a figyelmet. A fő gazdagság hihetetlenül a festmény és a farok, és ha pontosabban vannak 2 hosszú peer, amelynek hossza elérheti, és néha akár túllépi a madár testhosszát is (a farok mellett).

Az idő nagy részében a konvoj magasan költeni a fákon, ahol a fészek vagy bevitel elrendezésében foglalkoznak. A menüjük nem nevezhető válogatottnak. A főétel a választások gyümölcsei, amelyeket az egész lenyel. Covezali nem fog rovarok, fás békák, csigák és gyíkok.

Ezeknek a madarak fészkei a talaj felett helyezkednek el, az elhagyott dupesben. Elrendezése mindkét partnerben részt vesz. Miután a női sokkokat két-négy tojásból párosították.

A szülők felelősek az utódaik ellátásáért és neveléséért. Kezdeni, a fektetést dobják. Ez a folyamat egy kicsit több mint 2 hét. Aztán közösen táplálják a csibék rovarait, majd gyümölcsökkel, békákkal, csigákkal vagy gyíkokkal. Mindez 20 napig tart, amíg a csibék növekszik, és nem teljesen zavartak. Akkor a fiatal madarak önállóan kivonják magukat.

Loriquet multicolor

Piros bíboros

Rainbow vagy Multicolor Loriquet - Ez egy kis papagáj, amelynek szinte minden színek a szivárvány a tollazatában. Emiatt gyakrabban vannak, mint más ausztrál papagájok háziállatokká válnak.

A Rainbow Loriquet típusa körülbelül 22 alfajt tartalmaz, amelyek közül 8 a szépségük miatt gyakran zoók és privát apartmanok foglyaivá válnak.

Első alkalommal a világ látta ezt a papagáj képét az "Új illusztrációk zoology" oldalain 1774-ben. Hosszuk csak körülbelül 30 centiméter, és a szárnyak a felnőtteknél körülbelül 17 centiméter. Mindössze 130 gramm súlyúak!

Piros, ő festett mell és írisz, narancssárga - oldalsó és csőr, sárga - nyaki öv, lakosztály és alsó farok, zöld szárnyak, hátsó és tetején a farok, kék - fej, kék - elülső rész Cervical és a hasa. Ez csak egy lila szín, sajnos, a hely nem volt elég.

. Építik a fészket a fák tetejében, több mint 25 méter magasságban, így a papagájok inkább a magas ranid esőerdőkben (esőerdők, eukaliptusz erdők, kókuszdió ültetvények) élnek.

. Leggyakrabban ez a hely kókuszos ültetvények, amelyek beporzásában a lorikettek közvetlen érintettek.

Nektár, magvak, virágok, gyümölcsök és bogyók - Ez a szivárvány papagájának főmenüje. A megfelelő étrend, a várható élettartama elérheti a 20-30 évet, de ha nincsenek fontos anyagok, az életük időtartama 7-10 évig csökken.

Rainbow Lorickets hozzon létre egy pár az életért. A házasság augusztusban történik, és a következő év januárjáig folytatódik. A fészekben 2 fehér kis tojást észlelhet, amelyet a női költségek 23-25 ​​napig. Az első 7-8 hetes csibék nem tudnak szülők nélkül. De a 2 hónapos korú kezdettel függetlenvé válnak, és elhagyják a szülőfészket. A szexuális érettség csak az életévé válik.

Khhibr

Szokásos tél

Félelem nélküli, energikus, egymásra rakás. A legkisebb madár a világon - Hummingbird. Ez a természet egyik legszebb teremtménye. Elég csak azért, hogy felsorolja a "Topadic Hummingbird" madár nevét, "Emerald Goryshko", "Repülő Amethyst" és "Fiery Topaz". A Hummingbirds az összes madár közül a legkisebb. A dél-amerikai andok legnagyobb nézetét, óriás hummingbirds, eléri a 22 cm-es nagyságot. DE A legkisebb nézet, a kolibri - törpe méh a kocka szigetétől, csak 6 cm hosszú (a farok csúcsából a csőr tartályába) - ez a legkisebb madár a világon.

Általánosságban elmondható, hogy 350 típusú kolibri, és mindannyian Amerikában élnek, nemcsak a trópusok és szubtropikák, hanem más éghajlati övezetekben is, az Alaszka felé.

Ponytics Hummingbirds olyan szépek, hogy úgy néznek ki, mint a drágakövek. A napsütésben túlcsordulnak és megváltoztatják a színüket. A kis madár fészek szőttek a területről és a nagyságáról - a dióból származó héjjal. A fészekben két apró tojást fekszenek borsóval. . Nyílként a csirkék védelmére repül, és hosszú és éles csőrét az ellenség orrába vagy szemébe fújja.

Hummingbirds táplálja a nektárt, hogy virágokból készülnek. Meg tudják csinálni a repülést, lógnak egy csésze virág felett. Ezek a kis "repülőgépek", amely másodpercenként 78 barna szárnyat alkot. Az ilyen repülés azonban nem könnyű számukra, és sok energiát vesz igénybe. A madarak próbálkoznak, de a lehetőséget, hogy üljenek a virágon, miközben nektárt inni. Ezenkívül a hummingbirds előre repülhet, az egyetlen madárból.

Sok virág van elrendezve, hogy csak a legkisebb madarat lehessen vizsgálni. A különböző növények virág alakjától függően a kolibri típusú csőrök is eltérőek. A lapos virágokból a nektár csak egy rövid csőrrel, hosszú, mint a funnelek - hosszú és keskeny. Az összes kolibri leghosszabb csőrét fel kell adni Musklev - A csőr eléri a 10 cm-t, és szinte megegyezik a madár testének hosszával.

Piros bíboros

Bengáli sizoront

A piros bíboros vagy szűz bíboros a jobb oldalon nagyon világos és észrevehető madár.

Bíboros - Warroby-szerű, Családi Cardina, Cardinal Család.

Kardinális közepes méretű madár, testének hossza 18-23 centiméter, és a súly viszonylag kicsi, ilyen méretű, mintegy 50 gramm. A nőstényebb férfiak, mint a nő.A szexuális dimorfizmus jelen van, és a férfi radikálisan különbözik a nősténytől. A férfi fényes piros tollazat van a test egészében. És csak a csőr alján tiszta fekete színű. Ő is fekete árnyalatok vannak a szárnyakon.

A nőstény általában fekete vagy barna, és csak a szárnyakon piros színű, és ez nem annyira hangsúlyos. A férfi gyönyörű, nagy vörös csőrrel rendelkezik, míg a nő halványsárga. Minden ember hosszú és vékony mancsok, ujjak és karmok kicsiek. Amikor a madár repül, a fekete szegély látható a szárnyakon. Egy másik jellemző a fejük a fején. A férfiaknál észrevehetőbb és tavasszal felemelkedik, amikor a madaraknak házassági játéka van.

Amikor a bíboros eszik, általában, vagy reggel vagy este. . Az állati ételeket és zöldséget fogyasztja. . Leggyakrabban a bíboros táplálékok a növényi magvakra, amelyeket a földön és a fűben talál.

Minden madárnak van egy partnere, és egész évben együtt élhetnek. A madarak párok sok éven át hoznak létre. Tavasszal, amikor a fiatal madarak közötti érési időszak teljes befejezésre kerül, a férfiak énekelik a dalokat, ezáltal gyenge padlót vonzanak. Amikor megfordítják a szemüket, a pár a párosításra költözik. Amikor minden történik, a nőnek a fészek felett kell gondolnia, mert ez a feladat teljesen rajta van. A nő a fészket a bokrokban vagy a magas fűben teszi, ahol nagyon nehéz bejutni, és hol lehet elrejteni más ragadozó madarakból. . Férfi ebben az időben őrzi a fészket és táplálja az anyát. Chicks első napok tehetetlenek, és nem lehet egyedül maradni egy másodpercig. Egy hónap alatt a csaj nő, és megtanulhat repülni. A fiatal csaj egy év korában reprodukálhatóvá válik.

Szokásos tél

Tastochchalnaya tiszta

Ez a madár könnyű megtanulni egy kompakt testet, egy nagy fejét, éles hosszú csőrrel, rövid farokkal, és természetesen a sokszínű yar. A zöld-kék kingfield dorsalis oldala fémes és szar, és hasi - vörös hajú, fehér torok folt, vörös mancsok, csőr sötét. A férfiak és a nőstények egyformán festettek.

Vannak rendezett és repülési populációk. . Körülbelül 5-10 ezer pár fészek Olaszországban. A halmok elválaszthatatlanul kapcsolódnak a vízelemekkel. A friss vízforrások közvetlen közelében, a folyók partján, az álló tartályokban és a tengeri lagúnákon. A fészek általában nem magasabb, mint a tengerszint felett 600-700 méter.

. Szerezd meg mindkét szülőt 19-21 napig. A csibék meztelenül és tehetetlenül, hagyjuk Nora-t a 23-27-es napon. A legtöbb élelmiszer tél - kis édesvízi halászat, rákfélék és víz rovarok. A takarmány előállításának szokatlan módja szokatlan: a madár a víz feletti függőségre ül, és türelmesen várja a bányászat megjelenését, amely után merül a vízbe.

A madarak közül az egyik, a lyukak ásása. A gyors járat egy sor shrill sikolya kíséri. A moonfoot jelenlétével megítélheti a víz állapotát - csak a tiszta víztestek közelében lesz. Ezért sajnos az e típusú mutató számát Európa nagy része csökkenti.

Bengáli sizoront

Kék csirke

Bengáli nyár - a legvilágosabb és meglepően szép Ázsia madárja. A "kék madár" találkozása felejthetetlen. A Flight Wings festette a kézzel festett selyemhez hasonlít. Habitat Area - Dél-Ázsia Irakból Thaiföldről Thaiföldre. Utazóink az Indiába utaztak.

A madár nagy előfordulása miatt sok legenda és legenda kapcsolódik hozzá. Sok legenda társítja Shiva-t. Még egy speciális kultusz volt a bengáli nyárnak.

A terepen száraz és sima. Szereti a magas, magányos álló fákon vagy a vasút közelében lévő hatalom vezetékeit ülni. Bengáli gyapjú teljes hibákkal, kis gyíkokkal és egerekkel, akik megtalálhatók a Földön. A szerelem, hogy a bogyók és a gyümölcs. Ha kiderül, hogy a tartályok közelében van, úsznak és merülnek, miközben a víz és a halak alatt kis állványokat fognak elkapni.

Karakter a bengáli összefoglalóban nyugtalan, tömítés, repülés gyors és egyenetlen, búvárkodás és teherautó a levegőben.

A Sizontal reprodukciója - március és június között. Tedd a tojásokat üres madár törlőkhöz, félreeső épületekben. A 2-5 tojásból származó falazat általában mindkét szülő körül van. A csibék egy hónap alatt elhagyják a fészket.

Az indiai államok szimbólumként választották a bengáli sorgidridge-t.

Jellemző jellemzők:

  • A madár hossza körülbelül 27 cm
  • Mellkasi világos barna, fejjel kék
  • Farok kék lazuri szalaggal - nyak és torok vöröses-lila vékony fehér csíkokkal
  • A csőr elég hosszú, a végén hajlított egy kis horog

A földön elég kényelmetlenek. .

Tastochchalnaya tiszta

Hurok afrikai trinon

Silent - Bird Család Rakshye. Családi osztályok, köztük 21 faj. A fajok nagy része Afrika mérsékelt és trópusi részeiben lakik, de a madarak egy része Dél-Európában, Madagaszkárban, Ázsiában, Ausztráliában és Új-Guineában található. Egyes típusok átrepülnek.

Madarak élénk színű sűrű, fényes, hasonló a férfiakhoz és a nőkhöz, egy tollazattal egy vékony testen. Kék, zöld és sárga hangszín a színezésben. Hosszú, éles szárnyak, gyors repülés. A madarak általában hosszúkás, egy kicsit ívelt vékony csőrrel rendelkeznek. Rövid lábak, ami megnehezíti a földön mozogni.

A név maga az élelmiszer-függőségükről szól. Alapvetően rovarokat használnak, különösen előnyös méhek, operációs os és darázs, amelyek fognak repülni - eszik Muvaryov. Rovarokat okoz a repülés közben, tépje le a csípést, mielőtt enni.

Stoyful madarak. A nyitott terek lakói - az erdők elkerülése. A Nonorah-i telepekkel fészek a sziklákban vagy a helyeken.

2-9 fehér tojás feküdtében. Alkalmi férfi és nő. A csibék meztelenül vannak. Feed rovarok, beleértve az operációs rendszert és méheket, amelyeket a nyáron fognak, mint a fecskék, akár egy ágból vagy szikláról.

Kék csirke

Törpe papagáj Edwards

Blower Chirks furcsa fészkek mocsarakban és tavakban Észak-Amerika északi és központi részén. Észak-Amerikában gyakoriak, a nyugati és északi Alaszkai, a Yukon Kanada és az északkeleti Kanada kivételével. Alkalmanként megtalálhatók a délnyugati sivatagokban és a nyugati parton. A repülés során különösen gyorsan megcsalják a szárnyakat. 2 matt van az év és a harmadik maszkolás az élet első évében.

A ventilátor Chirks járatokat készít a Styers-ben Közép- és Dél-Amerikában. Néhány madár télen a Mexikói-öböl és a kaliforniai öböl partjainál. A járatok során egyes madarak hosszú távon repülhetnek a nyitott óceánon keresztül. Ritka esetekben Európába költöznek.

Ezek a madarak ételt termelnek a kis pocsolyák felületén a mocsarak vagy a nyitott tartályok szélén. Leginkább növények enni, étrendjük lehet a puhatestűek és a víz rovarok.

A Paul érlelés az első tél után következik be. A tenyésztési szezon későn kezdődik - április és július között. A fészek, melyet a talajban a talajban, a fűben és a lefelé, általában a növényzet veszi körül. Alkalmi idő: 21-35 nap. 12 órával a keltetés után, a csibék vízbe esnek. A teljes tollazat csak 6-7 héten belül növekszik.

Hurok afrikai trinon

Ara sárga-kék

A kandalló afrikai truncron szinte az egész Afrikában található Sahara-tól délre. Ő előnyben részesíti az alföldi erdőket, éleket, valamint hegyi lejtőket és szurdok, gyűrött növényzetet. Ezek a madarak nem szeretnek látni, ezért nagyon nehéz észrevenni őket.

A termálvállalkozó madár maximális testhossza - 33 cm. A férfi házassági ruhája nagyon világos és vonzó. A felső smaragd zöld fém dagályával. Belubo és a lila szín visszajelzése, és a szárnyak sötétszürke, kontrasztos fekete-fehér csíkokkal. Fekete férfi tollak hófehér rudakkal. A legszélsőségesebbek fehér szabadtériek, de a belső fókusz fekete.

A napok nagy része még mindig ágakon ül, és megfelelő rovarokra néz. Ugyanakkor megnyomták a fejüket a vállakra, és csökkentették a farkát. Ha a madár megzavarja, élesen kibontakozik, bizonyítja a fényes vörös mellét. Ez a technika általában nagyon jól működik más tollas, mivel a madarak ösztönösen félnek a piros árnyalatoktól.

Időről időre a shidle Tondes süket hangokat készít, valami hasonlít az imádók hangja. Vicces, hogy a madár teljesen közel lehet, de hangja hallható, mintha megjelent volna. Gyakran megzavarja a tapasztalatlan utazókat, akik közelebb akarnak találkozni vele. De a házasságban a férfiak hangos, szinte fájdalmas sírások.

Párok az afrikai trnogonok állandóak. A párosodás után a nőstény két-négy szinte kerek fehér tojásból feküdt, miután elrendezte a fészket a fából. Ugyanakkor nem törődik túl sokat a csirkék kényelméről, és a tojásokat közvetlenül az üreges aljára helyezi az alom nélkül. Azonban a puha időjárási viszonyok miatt ez elég elég ahhoz, hogy a gyerekek időben fejlődjenek. Kőműves apa és anya két hétig.

Az afrikai forduló csirke megjelenik a könnyű csupaszon, és nem hagyja el a fészket, amíg a tollak nem fedik teljesen. Átlagosan 16-20 napig történik. De még akkor is, ha a fiatalok megtanulnak repülni, még mindig a szüleik mellett maradnak, akik törődnek velük, és megtanítják az összes szükséges bölcsességet.

Törpe papagáj Edwards

Afrikai Jaco

Dwarf Parrot Edwards - Parrot családi madár. A nézetet az Alphonse Miln-Edwards francia ornitológusának (1835-1900) nevezik.

Az Edwards törpe papagája 18 cm hosszúságú. A tollazat túlnyomórészt zöld. Férfiaknál, a fej, a homlok és a kantár sárga-zöld. Olíva-barna fej. A hát és a szem között van egy fekete csík. Ömlesztett fül sárga. A szem alatt van egy zöldes kék folt. A mellkas, a torok és az arcok bíborok. Egy vékony lila-kék szalag halad a mellkas közepén. Belső agyag szárnyak narancsvörös csúcsok. Alsó oldalsó szinusz-zöld szárnyak. A piros esővihar körül szürke van. Lábak világos szürke, csőr fekete. A nőstényekben, a lila kék csík a mellkason. . Hangos hang hangzik éles, fém árnyalattal.

Edwards Dwarf papagáj lakik erdők, erdei élek és részlegesen apróra vágott földek a síkságon és a hegyekben, néha megtalálhatók a kertekben.

A törpe papagáj Edwards általában párok vagy a fészkelő szezonon kívül élnek kis állományokban. Néha megfigyelheti az állományokat, akiknek a termő fák száma 35 embert ér el, néha a papagájok más típusú madarakkal kombinálják. Tartja a legtöbb részt a fák koronájában, a madarak gyors és mozgathatóak. A táplálkozásuk gyümölcsökből (különösen, különösen, figurák), nektár, virágok és valószínűleg rovarok és lárváikból áll. Gyakran a madarak gyümölcsöt fogyasztanak, lógnak.

A fészkelési időszak valószínűleg októberben, mivel a párosítást ebben az időben megfigyelték. A gnob-ek a fák csomagolása legfeljebb 20 m magasságban vannak.

Ara sárga-kék

Ázsiai papagáj sárga krumpli Cockada

Parrot Ara - nagy, hosszúságú, akár 95 cm, madár, nagyon világos és gyönyörű színezés zöld, piros, kék és sárga tónusok. Bőrrészek a szem körül és a fej oldalán meztelenül, néha ritka és rövid csapokkal. A vége erősen hosszúkás és hegyes. Ék alakú farok hosszú test. Ezeknek az állatoknak a jellegzetes jellemzője egy nagy, az oldalról és erősen lekerekített csőrökkel, hűvös ívelt csúcsokkal. A férfiak, a nőstények és a fiatal madarak szinte ugyanolyan színezéssel rendelkeznek. Ez a fajta papagáj a legerősebb csőr a földön.

A papagájok ARA vagy MACAU szerepelnek a nem finomítói papagájok csoportjában, amelyek magukban foglalják az új fény minden papagáját, csak 148 faj, viszont a család - Psittacidae, Subfamily - Psittacinae.

Macau - semmiképpen sem csendes madarak, és ez nem túl alkalmas háziállatoknak. Ezek az állatok elképzelhetetlenül hajlandóak, sikoltozva, éles csiszolás. Krasnouchi Ara teszi a legtöbb zenei hangokat az egész csoportból. A vokalizáció és a repertoár teljes mértékben függ minden egyes személytől. Mindazonáltal az ilyen háziállatok nagyon jó "védőszemüvegek" lehetnek - sikeresek, bár nem olyan jóak, mint például Jaco vagy Amazon, különböző hangokat és emberi beszédet reprodukálnak, miközben egyértelműen külön szavakat mondanak.

Sajnos a fényes madarak sokféle típusa nagyon ritkán lett, és néhányan még a teljes eltűnés szélén is vannak. . Sok állat az embertelen szállítással vagy az élet első hónapjaiban meghal, az új tulajdonosból a stresszből, a helytelen táplálkozásból és más okokból.

Egy másik, nem kevésbé fontos ok az esőerdők, a természetes élőhelyek megsemmisítése, ezek a madarak és sok más állat és növény. Ezenkívül a helyi lakosság elkapja a nagy papagájokat, hogy élvezhesse őket, az őslakos emberek is megérthetők, az állattenyésztés nem adja meg a szükséges mennyiségű fehérjét a számos népességhez, különösen a legszegényebb rétegekhez.

Afrikai Jaco

Új-Zéland Parrot Kea

Jaco, vagy egy szürke papagáj több mint két évszázadra - az egyik legnépszerűbb papagáj a díszes madarak szerelmeseinek. A Parrot Jaco különösen hírnevet szerzett az intelligenciájának köszönhetően, és természetesen beszélgetés, mert ilyen híres beszélő papagájok, mint Laurie, Kakada, Ara, Amazon és T.D., Jaco - a versenytől.

Jaco, mint általában, az alacsony esőerdőben él, de az élelmiszer-élek, települések, ültetvények, kertek és mezők keresése. A szürke papagájok terjedése a természetben nagyrészt az afrikai olajos magvak növekedési helyeinek, amelynek gyümölcsei a madarak étrendjének jelentős részét képezik.

A szürke papagájok Afrikában a legnagyobb papagájok, a felnőtt madár testének hossza elérheti a 35 cm-t, és a súlytartomány 320-500 gramm. Test típusú sűrű, kompakt, farok rövid. Szürke szín uralkodik szürke, valójában innen, és a második nevét.

Úgy tűnik, hogy a tollazata karcos rajz. Valójában ez a hatás akkor jön létre, mivel a fej és a nyak tollai szürkésfehér szerencsejátékok, és a fényesebb hasi toll - sötétszürke kacsa.

Jaco drowstone kissé kisebb, mint a vörös születésű fickó, és a festmény sötétebb. Két további megkülönböztető jellemző - barna-vörös farok csengetés, amelynek alsó része fekete, és a teteje elefántcsont színű. A Booming Jaco tollazat egy kicsit sötétebb. Néha a szürke papagájok harmadik alfajja is kiemelkedik - a Royal Jaco. Ezek a papagájok ritka és szokatlan színűek, például piros mellek, hátsó vagy szárnyak.

A repülés Jaco nehéz, a fákban felmászik, és ritkán leereszkednek a földre - csak itt kell Gasztrolitok (Kis talaj, amelyet egy madár lenyel az élelmiszer örökségének javítása érdekében).

A reprodukciós időszak kivételével a Jaco állományokkal rendelkezik. A madarak reggel korai reggel elhagyják az ágyakat és repülnek az élelmiszerek keresésében, néha meglehetősen jelentős távolságok. Jaco járatokat indít egy fáról egy fa keresésére érett gyümölcsök és diófélék keresése. Különösen beszélt ezeknek a madaraknak az olajos magvak gyümölcsei. Szeretik a félig kiszolgált kukoricával ellátott mezőket, gyakran súlyos károkat okozva, és a leszálló tulajdonosok felháborodását okozva.

Ázsiai papagáj sárga krumpli Cockada

Trópusi madarak

A Cockada papagáj, kiemelkedő megjelenésű, lenyűgöző testméretekkel és sajátos viselkedéssel. Ezek a tulajdonságok, amelyek egy ilyen madár megszerzésére vágyát provokálják. De ez nem minden különbsége más híres papagájok, mert Kakada - egyfajta madár.

Ez egy madár, amelynek hozzávetőleges testhossza huszonöt-hetven centiméterből áll. Testtömeg körülbelül egy kilogramm. Figyelemre méltó részlet a Cockada megjelenése - nagy csőr.

A papagájok családjának neve orosz nyelvre fordítható, mint "cső". Valójában a madár nagy csőrének megfelel a névnek, mert ezzel a szilárd dió, valamint a snack fémhuzal.

Talán a Cockada testének legvonzóbb részeMagas és csodálatos khokholok. Leggyakrabban a fő tollazatból különböző színű. De a farok a cockatoo egy kicsit gondoskodik. Kicsi, és kerek alakú.

A Zolechochochny Kakada nem nevezhető miniatűrnek, mivel a súlya néha egy kilogrammnak felel meg. Nő egy kicsit nehezebb. Fehér-sárga tollazatárás. A madár testének leginkább észrevehető része - kifejező éles sárga ruhát. Néhány személyt egy kékes autó keretezik. Az írisz a férfiban fekete színű, és a nő - tégla. Ez a faj a legkönnyebben kiképzett. Zolechokny Kakada engedelmesen megismétli a kifejezéseket, valamint néhány trükköt végrehajthat.

A leggyakrabban a madarak a trópusi és esős erdőkben találhatók. Ritkán lesz rendezni Savannah és száraz területeken. Az akaraton az ilyen madarakat a nyájak gyűjtik össze. A számukban akár száz személy is elérhet.

Cockada Polygamus, ezért ne keressen néhány életet. A tenyésztéshez, fészkek megteremtéséhez vagy néhány nehéz helyzethez. A fogságban a madarak társaságok és meglehetősen barátságosak. Ha azonban naponta legalább húsz percig nem fognak repülni, és a cellájukat megfosztják a játékoktól, hogy tudsz, Cockada rosszul érzi magát.

Új-Zéland Parrot Kea

Trópusi madarak

Ez a madár belép a papagáj családba, papagáj leválása. Csak egy helyen találkozhatsz - az új-zélandi dél-szigetek hegyeiben, 600-3 ezer méter magasságban a tengerszint felett. Azaz Ez egy adott terület endemikus, egy nagyon kemény éghajlat: gyakori erős szél, havas jegyzetek és ködök.

Mivel nagyon kíváncsiak és nem félnek egy személytől, gyakran sérült az emberi tulajdon - autók, sátrak, sátrak. A turisták számára éppúgy, mint strandok, mert könnyen elfordíthatják a felügyelet nélküli hátizsákokat, hogy az autók nyitott ablakaiba repüljenek. A helyi lakosok gyakran bajba kerülnek, eltávolítják a szemét tartályok tartalmát.

A KEA két funkcióban egyedülálló.

Először is, Ez az egyetlen ragadozó a Parrot családban. Fő ételei rovarok és férgek. Télen, amikor egy feszült helyzet étkezés közben, a papagáj eszik Padalu-t, leggyakrabban halott juhokat. Vannak azonban olyan esetek, amikor a KEA megtámadta az élő állatokat. Ezért a leggyakrabban ezt a madarat nevezik - egy papagáj megöli a juhokat. Bár a juhok oktaráinak oka, jelentősen eltúlzott. Az állatokon ezek a tollak nagyon ritkán támadnak, csak az utolsó üdülőhelyként, amikor kiterjednek az éhségről, és nem találnak egy másik bonyolultságot.

Érdekes manőver, amellyel Kea támadja meg a juhokat. Kezdetben a közelébe ül, majd élesen ugrik a hátán, és úgy véli, hogy a csőr a szubkután zsírba. Így kb. 10 cm átmérőjű,. A juhok kezelik a támadókkal való megbirkózást, dobva, amikor futáskor, vagy áldozatává kell válnia - a kapott orosz Tudományos Akadémia gyakran meghal. Ugyanakkor megtámadják a Barus nem minden kea, csak a legrégebbi a nyájban. A többi csak megölte a szarvasmarhát.

Másodszor, A KEA-nek köszönhetően ismert - ez a képesség, hogy a tengerszint feletti magasság feletti 1,5 ezer méteres tengerszint feletti magasságban szaporodjon. Más papagájok nem képesek.