A vörös-tenger halai

A part menti akvárium cápa

A Vörös-tenger javítja a szépségét, és "sok a leginkább" sok mutatóban - ez a világ legszebb tenger, a leginkább zárt (nincs folyó benne), a leggazdagabb a víz alatti állatvilággal kapcsolatban, és természetesen , az orosz férfi trópusi tengerei legközelebbi. De jelentős fenyegetést fizet, és ez a fenyegetés veszélyes hal a Vörös-tenger.

Itt vannak lényegesek, amelynek találkozója komoly egészségügyi ellátásgá válhat. A cikkben vegye figyelembe a Vörös-tenger legveszélyesebb lakóit.

A part menti akvárium cápa

Folyamatosan élnek a sekély vízben - a zátonyokon, a zátonyi szigetek lagúnáján, az öblökben, az óceánban lévő nagy folyók helyszíneiben - ha migrálnak, akkor a zátonyról a zátonyra, az ilyen mozgalmakra, amelyek néha mennek nagy mélység.

Kezdjük a Reef Cápa tervezetével, - ne zavarja a cápa rajzfilmjével. Ő előnyben részesíti a sekély vizet, különösen a korallzátonyokat, és nem félek belépni a zátony platformokon, ahol a vizek szó szerint térdre kerülnek. Ugyanakkor ez a faj 75 m mélységben észleli. Egy cápa torpedó alakú, áramvonalas test és egy viszonylag rövid, lekerekített digitális fejjel.

A világosbarna, kékes szürke vagy sárgás szürke hátsó és oldalsó oldala (az első dorsalis finer világosabb), a hasa fehér, a fins bírságok - az első dorsalis, az alsó hátsó lapátok és néha mellkas - egyértelműen fekete (így a név). Folyamatosan mozgásban, az alsó fekvésben nem. Különösen aktív éjszaka, bár vadászat és délután, patrolling zátonyok a periférián vagy a korall lagúnák fokozásával. A fekete festett, zátony cápa ritkán haladja meg az 1-et.5-1.8 m-es tömeg 45 kg-ban, így nem tekinthető veszélyesnek. Azonban azokban az esetek, amikor megragadják az úszókat a flipperek és a térdek számára, világszerte vannak jelölve.

Hosszú ideig tartanak egy vízterületen belül, és gyakran megmutatják a kíváncsiságot az invading búvárokkal kapcsolatban. Ugyanakkor óvatos és bugle. Érdekes, hogy a Suez csatorna megnyitása, a fekete szobai rifikus cápák behatoltak és jól illeszkedtek a Földközi-tengerbe, ahol Málta is találkozik most.

Fehér zátony cápa

Fish-papagrot

A Belloperoyban, a zátony cápa, ellentétben egy rajzfilm, az első dorsalis fin és a felső farok penge fehérje. A fej simogatott, nagyon jellegzetes széles, hülye és rövid ("négyzet) ásás, és szokatlan más cápák számára hosszúkás ovális szem alakú. A száj szögei íveltek vissza, és észrevehetően kiugrották a rendellenes íveket, hogy örökkévaló vizsgálatot kapjanak neki. A test egyidejűleg hosszúkás, vagy ahogy azt mondják, karcsú, sötétszürke vagy barnás, könnyű megverték. A White Reef Shark előnyben részesíti a kis mélységeket, de 330 m-en jelölt.

A nap folyamán gyakran pihennek, alul fekszenek, vagy elrejtve a ritmikus falakon, éjjel maximális aktivitást mutatnak. A zsákmányt találták, gyakran meghajtókba vezetnek, majd magukba szorítják. Karcsú, könnyen hajlító test, rövid hülye füge és védőszemek Abszorbáló ívek lehetővé teszik, hogy sikeresen vadászjon még egy ilyen szárnyban is. A fehér referenciát rific cápa meghaladja a 2 m hosszúságú és több mint 20 kg súlyt, de ártalmatlan. Azonban egy sebesült hal jelenlétében könnyen izgathatóvá válik, és megharaphat búvárokat. Vannak olyan esetek is, amikor a fehér finomítói cápa túl bosszantó úszók.

Szürke zátony cápa

Fish-napóleon

A szürke zátony cápa eléri a 2-et.6 m hosszúságú súlya 33-ban.7 kg. Fravel hosszú, széles és kerek, a szemek nagyok. Színes sötétszürke és bronz-szürke, a hátsó széle külső széle különálló fekete határon. Ezért van a szürke zátony cápa gyakran zavaros egy zátony rajzfilm, amely könnyen megkülönböztethető az első dorsalis fin fekete csúcsán. A szürke zátony cápa leggyakrabban a zátonyok külső határai járőröznek, de 280 m-es, sőt kilométeres mélységben esik.

Aktívabb éjszaka. A nappaliban egyedül vannak, vagy a zátonyok vagy a kis állományok csoportjai (a lapos fenék közelében). Mint egy fehér zátony cápa, egy nap hosszú ideig pihenhet, az alján fekszik. "ZCES" a kannibalizmusban. Az egyik legérdekesebb és agresszív cápa dicsősége, gyakran úszás a búvárok számára. A szürke zátony harapja az úszókat, mint általában, csak akkor, ha elkezdenek "pester" -ig. Csak 7 megmunkált támadást regisztráltak, és senki sem végződött végzetes kimenetelgel.

Egy irritált vagy agresszíven hangolt cápa (egyébként, mint sok más faj) azt mutatja, hogy a "veszélyt jelent a fenyegetés": egy lejtős vissza, szúrva, nyílt szájjal és leeresztve a mellkasi bordákat. Cápa "ideges", elkezdi úszni a cikcakokkal, és ha egy tudatlan búvár nem lagging mögött, néhány komoly harapást okoz, és gyorsan eltűnik. By the way, összegyűjtése kis állományokban, szürke zátony cápák az úszók nem zavarják. Nyilvánvalóan több eset van. .

Nyanka akula

Fonás kibaszott

A megjelenése észrevehetően különbözik a legtöbb cápától, bár a sötétben néha zavaros egy tigris. Ő aránytalanul nagy, széles, széles, hülye, négyzet alakú halakkal és nagyon kis szemekkel, nagy bordákkal és nagyon hosszú farokkal, alig definiált alsó pengével. By the way, Nyanka cápák négy különböző típusú cápát hívnak.

A "Sötét" Nanny mellett még mindig "rendes", szürke és "finomfajta homokos tigris" van, amely a Vörös-tengeren nem található. Minden Nanni cápát az Octopus, a rákfélék és a kis halak táplálják. Az első két típusú zsákmány nem elég, de felszívja, élesen bővíti a száját és a torkot. Hallottam egy erőteljes "smack" -vel, hasonlóan a nővérhez, a baucly csecsemőhöz, az egyik verzióhoz, és okozta ezeknek a cápáknak a kíváncsi nevét. "Dupla" Shark-Nyanka (Tawny szó szerint az angol nyelvről "a sötét bőr színe") sötétszürke vagy sötét homok színű, és több mint 3 m hosszúságú. Általában vannak olyan esetek, amelyek nem haladják meg az 1-et.75-2.0 M. Mérje meg a méretű cápát körülbelül 50 kg.

. A víz vastagságában nem szeret felemelkedni. Nagyon békés, de agresszív lesz a tartósan ellenállhatatlan kezelés esetén.

tigriscápa

Antias Larohvostya

Tigris cápa 5 hosszúságú.5-6.0 m súlyú 900 kg (általában 3.2-4.2 m és 385-635 kg), a legveszélyesebb tengeri lakosság listáján szerepel. . A tigris cápák erőteljesek, többnyire halak és más cápák, és egy bizonyos életkorból elkezdik a tengeri madarak megragadását, a teknősöket és a delfineket.

Hírneve a szemét szerelmeseinek és esett. És egyszer a hasi tigris cápa talált egy kézi gránátot. Nagy fej, nagy szemekkel és nagyon hülye. A hatalmas test hosszú, keskeny farokba kerül. Hátul és oldalak kékes zöld, fekete. Belubo sárgásfehér. Jellemző sötét foltok és keresztirányú csíkok, amelyeknek köszönhetően a cápa megkapta a nevét, különösen jól észrevehető a fiatal egyénekben, és nem olyan megkülönböztethető a felnőtteknél.

Kíváncsi, agresszív és félelmetlen - dimenziók lehetővé teszik. Legalább több tucat, a tigris cápák az úszókon, és végzetes eredmények nem ritkák: Ebben a mutató szerint a tigris cápa csak nagy fehér és bika cápákkal alacsonyabb. Szerencsére velünk van, szeretik a sáros vizeket (például, például az óceánban folyó folyók áramlási helyeit, egy nagy tengerparti csatornával rendelkező öblöket).

Ezenkívül a napközben a tigris cápák inkább nagymély mélységben maradnak (350 m mélységgel jelöltek), így a sekély víz, beleértve a zátonyokat is, főleg éjszaka. Érzékeny a szezonális migrációkra. Nyáron a mérsékelt öv vízbe mennek, és télen visszatérnek a trópusokra. Vándorló, messzire lebeghet a nyitott óceánba.

Zebra cápa

Mellkasi pszeudobalista

Zebra cápa, valamint egy tigris, lehetetlen megzavarni másokat is egy nagyon nagy vágy. Rövid, széles, széles feje van, kis szemű, hengeres test, amely szilárd longitudinális gerincekkel rendelkezik a hátán és oldalán, szorosan ültetett hátsó borok és farok, szinte egyenlő a fennmaradó test. Felnőttek szürke-sárga vagy szürke-barna, számos sötét foltdal.

Fiatal, ellenkezőleg, sárga-fehér foltok és csíkok szétszóródtak egy fekete vagy sötét barna háttéren. Ezért van a zebrál cápa néha motley cápa. Innen több, széles körben elterjedt, de a Zeber cápa helytelen neve - "Leopard" cápa. Mindazonáltal az igazi leopárd cápa a Vörös-tengeren nem található.

A zebra elérheti a 3-at.6 m (általában 2.5 - 3.0 m). Két méteres cápa súlya 32 kg. A nappaliban alacsony. Ismételten az alján, "felnőtt" mellbimbák a homokban, és kinyitják a száját a víz alatti patak felé (így, látszólag, lélegző enyhítés). Az étrend hasonló a cápák adagolásához: puhatestűek, rákfélék, kis halak. Az úszóknak nincs veszélye, és a megjelenés és a festés köszönhetően a víz alatti lövés kedvenc tárgya.

Kalapács cápák

Tengeri sündisznó

"Ünnepélyes" kalapácsok cápák a "háziállatok" a szakmai víz alatti fotósok. Különösen, ha a nyájakba kerül. Igaz, szabályok szerint tisztességes mélységeken (50 m vagy annál nagyobb), és nem könnyű eljutni hozzájuk. A kalapácsok állományai a víz alatti hegyek csúcspontjaira kerülnek, amelyek komplex csoportos viselkedést mutatnak. Általában ez a cápa nagyon mobil, és az életének kötelező eleme, mint a tigris, a migráció. Megközelítheti a szörfszalagot, és találkozhat a nyitott óceánban, néha 275 m-re csökkent.

A lapos fej, feltehetően további kormánykerékként működik, és villámcsapást biztosít, és részt vesz a cápa touchscap működésében: a fej és az orrlyukak, amelyek a fej oldalsó lapátok széleire készülnek, nagyobb fedezetet biztosítanak A vizsgált hely. Vadászszalagok egyik kedvenc tárgya: egy ilyen "kalapács" a 96-os állkapocsban (!) Ezeknek a korcsolyából származó farokcsúcsok. Test szürke barna fehér hasa.

Hossza elérheti a 4-et.2 m (gyakrabban 3.5 m) 160 kg-os súlysal. A száj kicsi, így ez a fajta cápa-kalapács egy személynek nem tekinthető veszélyesnek. Azonban jobb, ha nem provokálja: el tudod képzelni, hogy melyik erő 3.5 méteres halászat?

"Ezüst"

Csokor amfifrion

"Ezüst" (szó szerint "Silver-fin) cápa megtalálható mind a part menti vizekben, beleértve a zátonyokat és a nyílt óceánban, például a bankok és a társaik. 800 m mélyre léphet. Eléri a 3 m hosszúságú (átlagosan, 2.0-2.5 m) súlya 162-ben.2 kg. Test szürke vagy szürke barna, hasi fény. Az összes fins fehér tippjei.

Élelmiszer halakkal, Chalp-puhatestűek és fiatal cápák, és vannak olyan esetek, amikor egy másik faj cápa vadászatának szélén, "ezüst" cápa érkezett ebbe a csomagba, hogy megragadja a zsákmányt. Ez potenciálisan veszélyesnek tekinthető: az úszó egy nem hajlamos támadását regisztrálták.

Bár az úszóktól és a búvároktól távolabb marad, akkor könnyen izgatott és agresszív lesz, különösen a sebesült halak szemében. .

Moszkös cápa

Tengeri kígyók

Cherriece Shark- Nem szabad összetéveszteni egy fekete kötél cápa - mint az "ezüst" találkozás a part menti területeken, és a nyílt óceánban. A hűtők gyakran jelenik meg az óceán folyók áramlási helyén, és nagy torkolatokkal, míg a mangerekkel, de nem adnak friss vizet. Az óceánban szereti a zátonyokat, mint általában, nem esik mélyebb, mint 30 m.

Test sötétszürke vagy kék, sötétbarna, különálló fehér csík az oldalán és a fehér hasa. Haragosan mutatott. Minden borda, kivéve az anális és felső hátsó lapátokat, fekete csúcsokkal.

Maximális hossz 2.5 m (néhány adat szerint, 2.75 m súlya 123 kg), azonban szabályként 1.5 méteres példányok. Súlyuk körülbelül 18 kg. 28 A személyenkénti megmunkált támadások azonban regisztráltak, tekintettel a cápa kendőjének méretére, egyikük sem véget ért semmilyen súlyos károkkal. Néhány oknál fogva szeretnek megijeszteni a szörfösöket.

Homok cápa

Pillangós hal

A homok cápa teste szürke barna vagy bronz. Beluto White. Fejét mérsékelten hosszú, lekerekített digitális. A monofonikus bordák, néha kissé sötétebbek (de nem fekete)!) Vége. Maximális hossz 2.5 m súly esetén 117-ben.9 kg. A homokos cápák néha egyedi egyénekből állnak. Előnyben részesíti a part menti területeket, öblöket, öblöket, Estuariát, de néha a nyílt tengeren is megtalálható, 1800 m mélységbe esve. A sekély vízben, a név ellenére, elkerülje a homokos alsó, zátonyokat és a túlfeszültség zónát. A felszínre nem tetszik. Élelmiszer halakkal, lejtőkkel, kis cápákkal, bajnoki puhatestűek, garnélarák. Hogy bármilyen jelentős ragadozó érvényes kapcsolatot igényel.

Rövid üzemanyag-cápa Maco

Farkas (zebra hal)

Shortwave Shark Maco - Egyetlen vadász. Shark-Maco megérdemelten úgynevezett "Ocean Chepads". Ezek az összes cápa legmagasabb sebessége, kezelhető a kardhal felzárkózása. By the way, egy ilyen vadászat nem biztonságos: tudom, hogy a Mako elkapása egy kard-hal kard kardjával, amely áttörte a szemét. Gyakorlatilag nem alkalmas és előnyben részesül a partra, mély vízzel meleg felületre. A MacO testét a tökéletes hidrodinamikai tulajdonságok jellemzik. Fej kúpos, lekerekített medencével és nagy kerek fekete szemekkel. Fémes kék festés, hasa fehér. Reach Long 3.2-3.8 m maximális súlyon 570 kg.

A lenyűgöző méret ellenére a halak és a tintahal vadászik, míg a menüben teknősök és tengeri emlősök ritkák. A méretek miatt azonban a sebesség és az agresszivitás az emberek egyik legveszélyesebbnek tekinthető. A Shouthelave Shark Maco többszörös halálos támadásait az úszókon rögzítették. Meg kell jegyezni, hogy a támadás előtt nyolcat feküdhetnek, közel nyitott szájjal.

Óriás kalapács cápa

Halkő

Óriás cápa kalapács - a legnagyobb tengerparti ragadozók között. Eléri a 6-ot.1 m súlya 450 kg (átlagosan, körülbelül 4 m és 230 kg). A sötétbarna, világosszürke vagy olajbogyó erős teste. Belubo fény. .

300 m mélységre lehet leereszkedni. Azonban rendszeresen jelennek meg a sekély vízben, beleértve a zátonyokat és a korall lagúnákat is. Takarmányhal, beleértve a saját fiataljukat is, de a kedvenc ragadozó, mint a többi kalapácsfej cápa, sziklák. Több mint két tucat támadást Shark Molotov személyenként, ebből kettő véget ért az úszók halála.

Senki sem tudja, hogy milyen típusú vagy milyen típusú típusok engedelmeskedtek ebben, de szükség van az óriási cápa kalapács kezelésére.

Cetcápa

Letterina

Bálna cápa - a modernitás legnagyobb hala, és az egyik legnagyobb valaha megjelent a bolygónk óceánjaiban. A felnőtt másolatok elérte a 14-15-es hosszát, és néhány adat - 18 m, és súlya 15 tonna és annál nagyobb. A száj nagy részében például eléri az 1-es szélességet.4 M.

A lyuka egy széles, lapos fej elülső végén helyezkedik el, amely nagyon kevés szemet hordoz. Sötét bőrön számos világos sárga folt és csík található. A cápa hátulján mindkét oldalon három hosszanti merev gerincet halad. Ezek a flegm a planktonnal eszik, és így teljesen ártalmatlan. Széles körben elterjedt a száj, amelyek kulcsfontosságúak a felszín alatt, áthaladnak a gerincükön keresztül, egy óra alatt 6 000 liter vízzel.

Néha felkelnek függőlegesen lefelé, és a száj vízét pontosan ilyen helyzetben. Kis csomagolás, hal és kis tintahal - ez a zsákmány cápák. Az úszók gyakran nem fizetnek a legkisebb figyelmet, azonban kíváncsiak, közelebb tudnak úszni. Ezért gondosan figyelemmel kell kísérni a cápa fordulatait és a hatalmas farok mozgásait. A bálna cápák minden életét migrációkban tartják. A Vörös-tengeren rendszeresen jönnek, de nem nagyon gyakran található. A zátonyok alkalmasak, általában csak a korallok ívása alatt.

Fish-papagrot

Blussian Balvesti

A Vörös-tenger lakói közül, amelyek a korallzátonyoktól a búvárkodás nélkül is láthatóak, a papagáj halai azonnal feltűnő fényes színezéket és nagyméretűek. Zöld, kék, sárga, barna, piros, narancssárga, többszínű foltokkal és csíkokkal különböző kombinációkban.

Nagy hímek, a homlokán, a homlokán, telített kék-zöld árnyalattal festettek. Tizenévesek monokróm és teljesen ellentétben a felnőtt jóképű férfiak, a festetlen barna-vörös test sötéthálók, foltok, csíkok.

A Fish Parrot megkülönbözteti a fogak speciális szerkezetét.
Az alakban lévő törékeny állkapocscsontok hasonlítanak az azonos nevű csőrre. Minden állkapocs két lemezből áll a varrás. A csőr könnyen megragadja a microalga-réteget korallokkal, megakadályozva őket tintával.
Természetesen az algák fúrásakor a korall telepek felső rétege szenved, de a takarítás előnye még mindig összehasonlíthatatlan, és a réteg növekszik.

Amikor ez a szokatlan szépség táplálja, akkor a kövek alatt egy hangos ropogós súrlódást súrlódnak. Hal, élő korallok eszik, könnyen vágja fel a korall kőházának felső rétegét. Scardov gyomora nemcsak az algák, hanem a zátony építők csontvázak is.

Csiszolás az emésztés folyamatában, korall homokba fordulnak, amely a pajrot nagylelkűen megszórja. Egy felnőtt rész évente az élet eredményei szerint, akár 100 kg homok. Tehát az összes gyönyörű hófehér homok a napon áthaladt a belek között.

Amellett, hogy az algák, szűkös is fogyaszthatók a puhatestűek, gerinctelenek, más alsó állatok, még a tengeri hősök is. Éljen egyet, táplálja mindegyik a telken. Próbáljon állandó menedéket venni a víz alatti barlangokban. Általában a teremtmények területi.

Éjszaka, a papagáj halak kiemelik a körülötte lévő zselés nyálkát, és védőzscoonot képeznek. A megtakarítási héj előkészítéséhez körülbelül 30 percet vesz igénybe. .

Fish-napóleon

Császári angyal

Az UBANU valójában nem különbözik nagy méretben. Átlagosan elérik a félméteres hosszat. De Guban-Napoleon különbözik a rokonai hátralévő részétől (kb. 500 faj) nagy hosszúságú, akár 2 m. és egy különös növekedés a fején, ami hasonlít a Napóleon Tricon-ra. Ez a fejre nőtt, csak a felnőtt férfiak számára jellemző, és a hal egy férfi nem azonnal született, de egy ideig, amikor a hal a halak képesek spermiumot termelni.

Az Okunenye leváláshoz tartozó GUBANS jól tanulmányozott jól. A szűrő felső vízrétegeiben élnek, így a tudósoknak csak az életükről kell összegyűjteniük. Minden búvár úgy ítéli meg a boldogságot, hogy megfeleljen ezzel a halakkal a víz alatt, és leírja a benyomások találkozóját, annyira, hogy úgy tűnik, hogy hozzáadja a már említett semmit.

Van azonban egy félreértés, amely károsítja a halat, és mely sok búvár nem tud róla. Hagyományosan úgy vélik, hogy a Fish-Napoleon szereti a főtt tojásokat. Ezért az összes búvár és a turistát több száz ilyen tojással táplálták. De a hal teste nem emésztheti őket, ami még a hal halála is vezethet. Ezért ne tápláljon Napóleon tojást. Bár nem bizonyították, hogy a halak halálát okozó tojások, hanem a jóváhagyást is nem lehet megcáfolni. Ha csak azért, mert az aktív etetés normálisan vonakodáshoz vezethet, a takarmányhal nem ajánlott.

A Hal-Napoleon még mindig kíváncsi és megvalósítható közeledő búvárok nélkül. Nem bánja, hogy stroke. De mindezek a szerelmek a terület semleges területén fordulnak elő. A korallzátony belsejében a halak biztonságban érzik magukat, és amikor megpróbálsz mászni a nyércébe, akkor agresszív választ kaphat. .

Fonás kibaszott

Pax

Arhotron hispidus - Spiny kibaszott (arotron) - Whitespotted Puffer él a Vörös-tengeren, az indiai és a csendes-óceánon. Előnyben részesíti a homokos tengeri talajban a lagúnák homokos tengeri talajában, valamint a zátonyok külső lejtőin 1-től 50 m-ig terjedő mélységben. A fiatal egyének gyakran megtalálhatók a gazdag víz alatti növényzetben a folyók szájába.

Szürke vagy zöldbarna, oldalsó és farok borok festett spiky cikkek fehér foltokkal vannak ellátva, és kis tüskékkel borítottak. A fedts sárgás vagy szürke-barna. A foltok Krasnoarsk populációja kisebb, de számos. A felnőtt hal 50 cm-ig nő. Az eseményen vagy a veszélyben a hal kétszer is duzzad, a labda alakja - a tengerparti víz visszahúzása. A hal test méreg - tetrodotoxin. Spiny kibaszott táplálkozások az algákon, a detritus, a puhatestűek, a szivacsok, a korallok, az iglozzy, valamint a tövisek.

Szalagok korcsolyázata

Hal lámpás

Veszélyt jelent az embernek, köszönhetően a farok tüskéjének tüskéjének. Csevegés a puhatestűek, rákfélék, néha sekély halak. Vadászat, szakadás a homokban, ami meglehetősen láthatatlanná teszi őket az embereknek. Mérgező tüske a korcsolyák farokján csak önvédelem.

Az a személy, aki a korcsolyázáson fordul elő, fájdalmas lyukasztó farok. A farok mérege súlyos fájdalmat, ödémát, izom görcsöket okoz, lehetséges a másodlagos gombás, bakteriális vagy vegyes fertőzés rögzítésére. A mérgező tüske csúcsa gyakran a sebbe kerül, és az áldozat sebészeti műveletet igényel annak eltávolítására.

Azonban a fúvás ritkán halálhoz vezet, csak olyan esetekben, amikor létfontosságú terület elpusztul. .

Antias Larohvostya

Hal sebész

Természetes körülmények között az anti-tömeges lioxid a Kelet-Afrika, Indonézia és az Indiai-óceán partjainál él, valamint a Vörös-tengeren. A halak kis mélységben, a korallzátony területén találhatók.

Pseudanthias Squamipinnis piros színű, különösen telített testfestés férfiaknál. A hal oldalán minden pikkelyes sárgás él. A farok tollazata sárga kajm is van. A mellkasok végein 2 hosszúkás foltok sötétvörös. Anális finnek kevesebb telített színe van, mint a többi uszony. A vörös-narancssárga színű nőstények. A has területén a színezés világossá válik. Az írisz szem lila szemének teteje. A halak egész teste mentén, a fejétől a mellkasi fin gyökeréig áthalad a narancssárga színű csíkot, enyhe hatással a lila foltokra. A hal mérete eléri a 15 cm-t.

Antias Lariors - Területi halak. Természetes körülmények között a halakat olyan kis csoportokban tartják, amelyekben a nők uralkodnak. A férfi folyamatosan részt vesz a terület védelmével, és vitathatatlan mindent a nyájban. A nőstények között a hierarchia is megfigyelhető, ami az, hogy a legnagyobb nő a domináns. Ha nőstény nélküli férfiakat tartalmaz, akkor az idő múlásával kellemetlen színű. Azt kell mondani, hogy van egy proto-taucikikus hermafrodizmus az antias között, amikor egy különálló nő hímré válik, de ez csak a férfi halála esetén történik. Időnként a halcsoportok egy nagy állományt alkotnak, ami több ezer halat számol. A hal nagyon mozgatható és tele van energiával.

Mellkasi pszeudobalista

Pegasus sárkány

Sárga-szerű pszeudobalista (sárgaszerű spinorog) - a Spinogog családjának egy másik képviselője. Sárga-szerű pszeudobalista - közepes méretű hal, hossza legfeljebb 60 cm. 2-50 méter mélységben lakik.

Szinte mindent, amit fent említettek a Balker Balristode-ról, igaz a Yellowordord-i pszeudobalistára. A nőstény hatalmas fészket épít, és önzetlen módon védi. .

Tengeri sündisznó

Arrezőcsillag

A tengeri sündiszgek gömb alakú halak, amelyek hatalmas éles tűk elpusztítják. A homokos strandokon a tengeri sündisznó gyakorlatilag nem fordul elő, de a zátony strandokon könnyen találkozhat velük. Emlékezz erre, ha Sharm El-Sheikhba megy.

A tengeri sündisznó elsősorban az a tény, hogy a tűk nagyon élesek és súlyos sérülést okozhatnak. Másodszor, mérgezőek. A halak befecskendezése után egy személy elviselhetetlen fájdalmat érez, a végtag megbánja, és nagyban repül. Lehetetlen lesz egy másik napra járni, majd a láb hosszú ideig fáj.

Csokor amfifrion

Barracuda

. A felnőtt amfiprom hossza nem haladja meg a 12 cm-t. .

Ez az amfiprion jól ismert a Vörös-tenger összes szkenneréhez, mivel ő az egyetlenfajta amfiprion megjelenése. A szín fő hangja világos sárga, barna háttal és oldalakkal. A testen két széles fehér függőleges csík fekete kontúrral. Az egyik a fejen kívül a szemen, a második - a dorzális bordák közepétől az anális lyukig. A Vörös-tenger mellett csak az Aden-öbölben és a Chagos-szigetek-szigetvizek vizében található.

. A cselekvésből nem törlődik több mint 2 méter. Takarmány a zooplankton és a kis alsó gerinctelenek. A kis mennyiségben kellemes algákat fogyaszthat.

A családi csoportban csak két félig természetes ember. Nagyobbak közülük mindig nő. Ha a nőstény eltávolítja, akkor a leginkább résztvevő a férfiak reprodukciójában a padlót megváltoztatja, és egy nősé válik, és a legnagyobb fiatal halak sólyomsá válnak. Ikrinka egy rétegben az Actinium alatt algákból tisztított felületen helyezkedik el. . Egy pár amfifram félelmetesen védi területét bármely invázióból. Nézze meg ezeket a halakat - nagy öröm.

Tengeri kígyók

Muren

Ez a Vörös-tenger egyik legveszélyesebb lakosai - ezeknek a halnak a mérege sokszor nagyobb, mint a Poison Cobra. Azonban a tengeri kígyó toxinjai nagyon lassan felszívódnak a vérbe, így ha egy személynek szerencsétlensége lenne, hogy szembenézzen vele, elég ideje van, hogy kijusson a vízből, és sürgősen forduljon az orvosokhoz.

Pillangós hal

Pöttyös vérels (krokodil hal)

A pillangó halak (sörték) erősen lapított ovális test, hosszú dorsalis bordák az egész test mentén. Pierce festett. Maszkos pillangó maszk sötétkék. Néhány pillangó narancssárga és kék színű.

A pillangók nappali életmódot vezetnek, és ezért ismerősek a szerelmesek úszni a maszkból. Gyanítom, hogy az éjszakai hal nem olyan színes. Nem kell rá. Sok pillangó halak tartják az életüket párban, de nem érdekelnek a kaviárral és sütik.

A legtöbb pillangó hal a korallzátonyokban él, és közel a korallokhoz egy kis mélységben. A nézetetől függően egyedülálló, párok vagy állományok tartják. Egyedülálló és párok védik a telek a versenytársak inváziójától.

A pillangó hal kis méretének és fényes színének köszönhetően meglehetősen alkalmasak az otthoni akvárium számára. Azonban meglehetősen igényesek a feltételekre, ezért nem ajánlottak az újvárosi akváriumok. Az akvárium halászai a déli tengerekből származnak, mivel nehézségekbe ütköznek fogságban.

Farkas (zebra hal)

Krasnogo Tilozur

Farkasszerű (Halarány) - nagyon látványos ragadozó hal a véletlen családból. Olyan szép, mint veszélyes.

Általános szabályként a téli mérete 20 és 40 cm között van, a súly legfeljebb 1,5 kilogramm. A tél fényes figyelmeztető színű, piros, fehér, krémmel vagy fekete csíkokkal. Hosszú szalagok a mellkasi és dorsalis uszók, hogy a tengeralattlal hasonlítson egy seabirdhez, innen és névből. . A halak megfelelnek a korallzátonyok közelében, 50 méteres mélységben. .

A tél nem támadnak meg egy személyt, de gondatlanul szenvedhet. A tapasztalatlan búvárok gyakran közelednek a halakhoz, és még megpróbálják megütni őket, ebben az esetben az injekció elkerülhetetlen. Ezenkívül az úszó egyszerűen nem veszi észre a körutazást, és gyere rá, vagy véletlenül érintse meg. .

A győztes gyökere számos szisztémás hatást okozza az emberi testben, például súlyos fájdalom, légzés nehézség, hányinger, hányás, görcsök, zsibbadás, szédülés, hasmenés, erős izzadás. Ezenkívül a győztes mérege súlyos allergiás reakciókat okozhat anafilaxiás sokkhoz. Az egészséges emberek számára a győztes mérege nem végzetes, bár a mérgezés hatása akár több napig is fennállhat. Az öregségi emberek, a gyermekek, a gyengített immunitású emberek és az allergiás következmények sokkal komolyabb lehetnek.

Halkő

A vörös-tenger halai

Ez a hal még mindig szélességű. A tengerfenékbe esett, és olyan, mint egy kő, ezért van ilyen név. A dorsalis uszók alapja, mirigyek, amelyek a legerősebb méregeket osztják fel. Az ember azonnal fájdalmas fájdalmat érez, elveszítheti a tudatát. Van egy vaszkuláris összeomlás és a szívmegállás veszélye. Ha elég szerencsés volt ahhoz, hogy egy kőre lépjen - a kezelés több hónapig tarthat.

Letterina

A vörös-tenger halai

Lenin - egy kicsit ismert az orosz fogyasztók számára. Ez nem véletlen, mert az élőhelyük nagyon messze van tőlünk. A letterek csak a Csendes-óceán és az Indiai-óceánok trópusi vizeiben találhatók. Csak néhány faj található a kelet-atlanti, a Vörös-tengeren, a Perzsa-öbölben, New Caledónia, Afrika és Japán déli részén.

Az érintett családhoz tartozik - letlarin, leválás - sügér. A Letlarina teljes rúdja 27 faj, köztük az úgynevezett császár, Atlanti-óceáni letár, yelohvost, narancssárga foltos letár, rózsaszín fül, trombita, csíkos lenin, karcsú lenin, gyönyörű Lenin, és még egy fekete folt, piros folt, és mások is. Ahogy látható, a nevek a legkülönbözőbbek. A dolog az, hogy a letártak nagyon szép halak. Nem véletlen, hogy az összes típusú betűket "császári tálcáknak" nevezték.

A betűk színét, alakját és méretét nagyban változhat. Leggyakrabban a szín nagyon világos, ellentétben, valamiben sem "okozza". A Lettins ezüst, barna, barna, kék foltok, olajbogyó, és mindezek a "összenyomott" fajta különböző foltok és csíkok jelenlétével.

A legtöbb faj Letrin hasonlít egy folyó halat egy keskeny és hosszanti torzóval, kis mérlegekkel borított (kivéve a fejét). A lettereknek nagy hosszúkás rúdja van, széles szájjal, nagy ajkakkal és éles fogakkal, nagy, nagy sikátoros szemekkel.

A Letterina Syzdavna kereskedelmi, sport- és amatőr-halászat tárgyaként szolgál. A széles körben elterjedt elosztás helyén az ingerlékeny a lakosság étrendjének jelentős része. A Délkelet-Ázsia és Afrika országai nagyon értékelik. A csodálatos halak számának csökkenése miatt egyes betűket speciális ketrecekben kezdtek tenyészteni, amelyek közvetlenül a tengerbe vannak felszerelve.

Blussian Balvesti

A vörös-tenger halai

Áfonyás balkerek (Titanic vagy óriás spinorog titán) - a trópusi tengerek lakói a spinogog családból. Ez a család legnagyobb képviselője, hossza körülbelül 75 cm, súly - akár 10 kg.

Az áfonya balristory halak nem történetek, akár egy, akár párok. Habitat - lagúna és a zátony külső oldalai. Élelmiszer főként a korallok, a tengeri sündisznó, a tengeri csillagok, a kéthéjú puhatestűek stb.

A Spinorog Titanium veszélyes lehet a búvárkodás és a snorkeling szerelmesei a tenyésztés során. A Balastode az aljzat lenyűgöző méretét, körülbelül 2 méteres átmérőjű és 75 cm mélységgel rendelkezik, és nagyon önzetlenül védi. A nem ellenőrzött vendég megtámadható, a spinorog harapások nem mérgezőek, de inkább fájdalmasak.

Császári angyal

A vörös-tenger halai

Angel Fish Imperial, Imperial Pomakantus - A Hal-angyalok családjához tartozó egyik születés.

Angyal hal császári Elég nagy, eredeti festett hal, magas lapított testgel. Világoskék vagy kék színű, átlós sárga keskeny csíkokkal. A fej és a farok fins sárga színű, és egy gill fedél sötétkék. A sötét maszk "remény". Fehér szájterülete. A maximális méret eléri a 40 centimétert, de az akváriumban akár 30 centiméter is eléri, a test felső határ eléri a 13 centiméter.

Fiatal egyének, Császári angyalok, van egy fekete test, amely koncentrikus vékony váltakozó kék, fehér és kék csíkokkal rendelkezik. A kék színű gerinc- és anális bordák kék színnel festettek. A test színezésének változásai, amikor a test elérése 8 centiméter.

A szexuális különbségek a férfiak Imperial Pomakantusus Egy kicsit nagyobb nőstény, maszk a férfiak sötétkék, a nőstények általában világosabbak, szürke-kék. Az ívás során a nőstények fényes színezése elhalványul, és a szexuális különbségek feltűnőek. Egy úszóbuborék segítségével hangos hangokat is közzétesz.

Általában Császári pomakantus agresszív az akvárium szomszédaihoz képest, különösen akkor, ha eléri a nagy méreteket. A kis korallpolypokkal együtt tartható, amelyek nem képviselik az érdeklődést. De lehetetlen tárolni ülő gerinctelenek, például puha és kemény korallok. Élelmiszer szivacsokkal és más tengeri gerinctelenekkel. Angyal hal császári lakik a Vörös-tengeren és az Indiai-óceánban.

Pax

A vörös-tenger halai

Hosszú ideig, a lemezek azonosítása és osztályozása a halak jelentős életkora és egyedi változékonysága miatt akadályozódott. A lemezek korával jelentős külső változékonyság van. . Ahogy növekedünk, a fins lerövidül, a fekete csíkok homályos, a test egy monofonikus sötét vagy ezüst színű.

A mai napig, hogy pontosan azt mondják, hogy hány faj tartalmaz egy családot a Campax Hal, és nem azért, mert ismeretlen, csak különböző források adnak egy teljesen más információt. Összefoglalva, elmondható, hogy ez a család 8-12 fajból és 7-15 generában áll.

Az Atlanti-óceáni, az indiai és a csendes-óceáni óceánokban lakóformák, ez egy tengerre néző, a fiatal halak egy vagy kis csoportot találnak a mangrovák és a védett lagúnák, a felnőtt halak között, a mély homokos lagúnákban, a strandokon szemben a tenger felé Három méter és 30 méter, kis csoportok szerelmesek a süllyesztett hajók mélyvízi területei.

Takarmány az algák és a kis gerinctelenek. . Így megakadályozzák az algák túlzott növekedését a korallok között, és lehetővé teszik a korallok növekedését és fenntartását a zátony életét. A növények lakosságának kimerültsége a halászati ​​és környezetszennyezés eredményeként a tengeri algák gyors növekedéséhez és a korallok eltűnéséhez vezet.

Hal lámpás

A vörös-tenger halai

Hal lámpás (a halak leválásáról - Berix alakú), gyakran megtalálható a Vörös-tengeren. A legtöbb óceánban a hal lámpa változatossága kivételesen mélyvízi hal, soha nem emelkedik sekély vízben, ahol lehet megfigyelni.A Vörös-tengeren, különösen a nem gerenda éjszakákban a hal lámpa néha észreveszi a víz felszínén.

A francia búvárokat apró halnak nevezik "Les Petits Peugeots" (Little Peugeot), mivel. A víz alatt a látvány hasonlít a tűzijátékra, amikor több száz apró crescent a sötétségen keresztül fejeződik be, és a zátony misztikájának kéket borítanak. A zátonyban a halak általában egy párban úsznak. Az átlátszó bőrön lévő zsákban minden szem alatt több millió biolumineszcens baktériumot tartalmaz, ami fényes fényt hoz létre, jól látható a sötétben.

A cselekvés zavarja, zavarja a lehetséges ragadozókat, mivel az izgatott halgyorsulás egyfajta villogáshoz járul hozzá, a fény eltűnik, majd teljesen más helyen jelenik meg. A nagy halak továbbra is "frusztráltak", ami megfoghatatlan zsákmányt folytat, valamint a búvárokat. A fényt használják és a zsákmányt és a kommunikációt vonzzák. Ötödik hal lámpás fénycsap.

Hal sebész

A vörös-tenger halai

. Összes szám 9 nemzetség és több mint 70 típusú műtét. A sebész halak arra kényszerülnek, hogy éles és mérgező tüskék, amely veszélyes lehet egy személy számára. A leggyakoribb akvárium fajok a következők: kék, kék, mentési és zebrák.

A sebészek minden fajtája hasonló tulajdonságokkal rendelkezik: az ovális testük nagyon simogatott az oldalán, egy kiejtett farokszárnyal rendelkezik. A farok szárán veszélyes tüskék. A tüskék alakja és élessége hasonló a sebészeti szikékhöz vagy borotvapengével. Nyugodt állapotban a halak ezeket a tüskéket egy speciális zsebében tartják, és veszély esetén olyan, mint egy védőfegyver.

A sebészek fején, egy lejtős homlok és egy kis száj egy hosszúkás arc csúcsán. A nagy szemek segítenek nekik jól navigálni a sötétben. A csatorna és anális bordák hosszúak, széles formában vannak. A hal hossza 10 centiméterből 1 méterre 1 méterre érhető el természetes körülmények között. Az akváriumokban a méreteik nem haladják meg a 40 cm-t. Különböző fajok világos színe: sárga, vörös-rózsaszín, fényes kék. És barna egyének a testen van egy érdekes kép.

A halak napi életstílust vezetnek, már korai életkorban, a személyes terület védelmének ösztönét mutatják. Az erős férfi általában több nőstény harem is van.

Pegasus sárkány

A vörös-tenger halai

A hal teste felülről lefelé alszik, és csontokkal borítva és gyűrűvel borított. A héj elemei, a farok kivételével mozdulatlanul vannak összekötve. Az orrcsontok síkra nyúlnak ki. Alatt egy kis visszahúzható fogatlan száj. Az emlőszínek nagy, falazott, 9-19 törhetetlen sugár. A hasi bordák fearanetable, 1 tüskés és 2-3 törhetetlen lágy gerendák. A dorsal és anális fin, egymással szemben található, 5 puha sugara van. A farok fin 8 sugarakban. A csigolyák száma - 19 és 22 között. Kis gill lyukak. Nincs úszásbuborék.

A színezés erősen megváltozott. Látszólag gyorsan megváltoztathatják a maszkot. A test felső oldala általában barna színű különböző árnyalatok és fényerő, az alsó festett sápadt. A hátsó és a bockot gyakran sötét hálómintával vagy szakaszos vonalakkal borítják, néha könnyű foltok vannak. A mellbimbák általában fehér szélűek és sorok barna foltok. A foltos maszkoló festmény miatt a halpegasus nagyon nehéz megtalálni az alján. De nem mindenféle tudás büszkélkedhet az inkonzisztenciájukkal.

Feed "Pegasy" minden, ami képes lesz megtalálni az alsó - férgek, versenyek, hal kaviár. Az alsó próbálja meg a párokat - nő és férfi. Meg tudod különböztetni őket méretben - a nők egy kicsit nagyobbak, és mindig tartanak egy kicsit a férfi előtt. Az alsó részüket az alján feltérképezik, mint az úszás.

Ezeknek a halnak a délkelet-ázsiai egy szárított formában, ajándéktárgyakként, amulettekként és gyógyszerekként értékesítik: úgy vélik, hogy a húslevesek segítenek a torokbetegségekben. Egyéb üzleti alkalmazások nem rendelkeznek.

Arrezőcsillag

A vörös-tenger halai

A Rockosis család 19 nemzetséget és több mint 120 fajot egyesít. A skálózis túlnyomórészt tengeri hal, de sokan sósakkal élhetnek, és több faj is - még frissen is. Az Atlanti-óceán, az indiai és a csendes-óceán trópusi és szubtrópusi övezetében terjesztett el. A fajok többsége omnivores, enni puhatestűek, rákfélék, kis hal, szennyeződés azonban is szakosodott, kizárólag rosszindulatú vagy algák.

A halak névjegye a viszonylag kis peremekkel rendelkező rövid ovális test. A dorzális fin egy, ventilátor alakú, visszahúzódik. A bőrt gyakran kis tüskék borítja, de néhány fajnak meztelenül van. A fogakat a pofa lemezekké alakítják, kettő minden állkapocsban. Nagy szemek, konvex, fényes írisz. A szín nagyon változatos, világos és barna vagy világos narancssárgáig változik. Általában van egy szalagok vagy foltok rajza, bár vannak olyan típusok is, amelyek egy monofonikus festett testtel is vannak. A méretek 10-90 centiméterig változnak. A nőstények általában valamivel nagyobbak, mint a férfiak és a világosabb festettek.

A sok faj bőrelosztása az emésztőrendszerben veszélyes toxinokat tartalmaz, a legveszélyesebb a tetrodotoxin (ez a méreg van jelen a fugu hal testében, annak érdekében, hogy étkezés közben különleges feldolgozásra van szükség).

A rockozubok gyakran az akváriumokban vannak. Egyedi egyedi fajok még kis akváriumokban is fennmaradhatnak, 50 literből. Hosszú ideig élnek, azonban állandó ellátást igényelnek: a víz, a stabil hőmérséklet, a merevség és a pH rendszeres helyettesítése. A Tetradontids meglehetősen agresszív, mind a saját fajuk és más halak képviselője. Az akvárium lakosságának kialakításában ezt a tulajdonságot figyelembe kell venni.

Barracuda

A vörös-tenger halai

Izrael partján, mind a Krasnomora, mind a Földközi-tenger, vannak Barracuds. És olyan mennyiségben találtak, hogy éves fogása tíz ezer példányt tartalmaz. A Barracuda rengeteg legendát sétál. Írják, hogy nem kevésbé veszélyes ragadozók, mint a cápák. Úgy gondolják, hogy néha a cápáknak tulajdonított támadások hatalmasak voltak (legfeljebb egy millió ember!) Bélyegek Barracud. Azt állítják, hogy a Barrákok 3 m hosszúságig terjedhetnek, és súlyuk eléri a központot. Scaby Scablasts az a tény, hogy a Barracuda bitjei, amelyet sokk és vérzés követ, a legszomorúbb következményekhez vezethet. Egyenes rémálom valamiféle úszás a partunkból!

Tény, hogy minden nem olyan ijesztő. 18 halat tartalmaz a barakatti családban. Mindegyikük a világ óceánjának trópusi és szubtrópusi vizében él a felület közelében. A Vörös-tengeren - 8 fajban, köztük Sphyraena Barracuda - Big Barracuda (maximális regisztrált halméret - 200 cm, súly - 50 kg, de nem egy center) és a zárások kisebbek. A Földközi-tenger fajában nem olyan sok, csak 4, ebből 2, amely 2 mozgott a Vörös-tenger mentén a SUEZ csatorna mentén.

A legjelentősebb Damn Barracud - egy erős alsó állkapocs, messze a felső részre. . A Big Barracuda Right hírneve, mint egy telhetetlen ragadozó. Az összes tengeri lakos, a halak, a halak, a tintahal, a nagy garnélarák és még más barakák is, a ragadozóvá válhatnak. Ezeknek a halnak áldozata a kövek és a sziklák és a víz alatti növényzet vastagságai között fekszik. De elég gyakran kis csoportok támadják meg a kis halak shoaljait. A nyájak általában kis borderdeket, és nagy halakat tartanak. Nagy sebességgel támadnak, a mozgásban, amely erős pofákkal megragadja a húst. Amikor néhány Barracud együtt vadásznak, a sűrű állományra támaszkodnak, ezáltal növelve a sikeres támadás valószínűségét. Néha a Barracuda támadja az úszókat és a halászokat, megijesztve őket, mint a cápák. De az engedélyezetten megerősítette a tények támadása Barracuda-t. Alapvetően a rémült úszók egy egyszerű hal kíváncsiságot vettek agresszióért.

Ezek a halak nagyon jól látják, még sáros vízben is, az áldozataikat korábban észlelik, és óvatosan válasszanak egy támadási tárgyat. Általában nem ölnek meg az örömért, de csak az, ami valóban enni fog. A személy hibás támadása gyors erőteljes hatással van, de még egy erős harapás sem jelent valódi veszélyt.

Mindazok, akiknek gyorsan kell úszniuk a vízben, legyenek a halak, bálnák vagy tengeralattjárók, amelyek szembesülnek a médium ellenállásának problémájával. A Barracuda különleges nyálkát termel, ami csökkenti a halak teste körüli vízáramlási turbulenciáját. A vízben feloldott Barracuda mucus kevesebb mint egy százaléka 44% -kal csökkenti az ellenállást.

Muren

A vörös-tenger halai

Moray - a tengeri betörő halak családjához tartozik. Összesen körülbelül 200 faj és 15 nemzetség van. .

Moray-nek van egy hosszú kígyó alakú teste mellkas és hasi bordák nélkül. Mindenféle Muren - ragadozók erős FlefleID fogakkal.

Nagyon gyakran, Muren rosszindulatú könyörtelen agresszorokként képviselteti magát. Tény, hogy inkább elrejtik, de nem támadnak egy személyt. Minden támadás esete önvédelemmel vagy helytelen azonosítással társult. Általános szabályként Murena csak azok, akik túl közel vannak a lyukhoz, tartósan egy íjat kövek és korallok kezével. Egy másik igazi lehetőség, hogy szenvedjenek Muren - kézzel táplálkozzanak a népszerű "látnivalók" a helyi búvárvállalatok által kínált turisták számára. Az a tény, hogy Muren nagyon gyenge látás, és leginkább a szaguk érzésére támaszkodnak, hogy megkülönböztessék az ételeket az ujjakból. Muren harapásával egy halott fogantyúval lóg egy áldozaton, mint egy bika hordozó, miközben rázta az állkapcsát, és éles fogakkal rázta meg a szakadt sebeket. Ingyenes önállóan nem lehet ingyenes, segítséget igényel.

Pöttyös vérels (krokodil hal)

A vörös-tenger halai

A Vörös-tengeren és a délkelet-ázsiai tengerparton szokatlan halakat találhat, amelyek úgy néz ki, mint egy krokodil. Ezt nevezik - krokodil halak. És a tudományos - pöttyös lakásban.

A part közelében él. A nagy mélység nem tetszik. Ritkán több mint 15 méter mélységben látható. Az élőhely legvalószínűbb helyei - korallzátonyok. Szereti a lapos tiszta homokos vagy kavics alját. Homokszínű mérlegek. De az élőhelytől függően lehet "festett" a tengeri kavics alatt.

A krokodil hal felnőttjeinek hossza 40-70 cm., De néha azonban nagyon ritkán, a koncertek a mérő alatt találhatók! Az egész testen nagyon éles tüskékkel rendelkeznek. Bizonyos mértékig megvédik a nagyobb ragadozóktól. Ő is egy ragadozó, és a megjelenése rémülten fáj a vezetőkre. Bár nem érdemes félni. Bár egy krokodil nevezték, nem támadja meg az embereket, és általában nagyon békés alsó életstílust vezet.

A foltos sík síkok felnőttek nagyon alacsonyak. Ritkán lebegnek - többnyire egy helyen rögzített helyzetben vannak. Hasonlóképpen vadászni. Ez a hal részben lebomlik a homokban, és néhány órán belül lenyűgöző immobilitást tart! A gondtalan kis halak állománya nagyon gyorsan úszni, nem gyanúsítja a veszélyt. Ezt követően a krokodil lebomlik a helyről, és élesen megragadja az első orrhalat.

A nagy gerincek nem vadásznak, mert nagyon kis szája van. Nehéz megmondani, hogy milyen napszakban a legaktívabb, mert az ilyen "tevékenység" (még mindig alul fekszik), sajátos és éjjel. De leggyakrabban éjszaka táplálkozik. Bár a nap fényes idejében a krokodil hal nem hajlandó lebegni, vagy kúszik az extrakció felett.

Krasnogo Tilozur

A vörös-tenger halai

Amíg egy csuka-tűs csuka lebeg a tenger felszínén kis állományokban.

Méret a mérőig. Észrevehető toothy szája. Mint a pike fogak jól láthatóak az oldalról. Azt mondják, hogy ez a hal nem harapja az áldozatot, és az első skeins vékony gyenge száját. Ez az, és nem egy vékony alakra, hanem haltűnek nevezik.

Tény, hogy a Tilozur vadászata könnyebb - vitorlázás a kis halászat mellett, mint egy antiaas, éles oldalirányú mozgást tesz egy csőrrel, és az éles fogakkal ragadja meg.

A fonó tű verziója valószínűleg a TOBAST BEAK FISH-tűk valódi veszélyéből történt egy személy számára.

Tilozura állományok vadászat a kis halak közelében a tenger felszíne közelében. Ugyanakkor, néha az izgalmas vadász felgyorsítja a kemény, kiugrik a vízből, és nagy sebességgel, sok méterrel a vízlábak felett. Voltak olyan esetek, amikor a halat a halak megsérültek az emberek csőrének (szintén halászok), véletlenszerűen a repülés pályáján. Néha a hal megszakítja az állkapcsot, és nem kevesebb, mint egy személy szenved.

Sebész hal, orrszarvú és mások is megsérülnek egy személyt. A farok közelében lévő tömör lemezek vannak, amelyeket védeni kell, de véletlenül fáj az úszókat. Ha a hal összekapcsolja a fényképezőgépet, vagy maszkot vagy flippers szikét, akkor megsérült. Valószínűleg ilyen veszélyt tudott, ezért senki sem sérült meg.