Hemless rooster mike: szokatlan történet

Vessen egy pillantást a fotóra, a Vadoot fajtájának Slim kakas, Mike nevű, élt, mint egyfajta képviselő. De ... a fejének hiánya megkülönböztette őt.

1945-ben történt. A szokásos szeptemberi délutáni Farmer Lloyd Olsen, a Colorado rezidens, a felesége kérésére elment a madár udvarra, hogy zúzza meg a kakasát. A mezőgazdasági termelő véleménye 5,5 hónapos pólóra esett.

Hemless rooster mike: szokatlan történet
Mikeless Rooster Mike.

Mivel általában történik, a kakas elvitte az istállót, és levágta a fejét. De itt történt megmagyarázhatatlan: Mike felállt, és elkezdett rohanni egy körben. A dekapáció után sok csirke egy körben néhány percig tarthat, amíg teljesen meghalsz. De ebben az esetben Mike továbbra is úgy viselkedett, mintha semmi sem történt volna.

Mike elment, mint az összes roosters, csalt szárnyak, és még kihagyta a tollat. Ezenkívül a szívtelen kakas, aki hallotta a rokonok sírását, sikerült válaszolni őket több rekedt "bikával". De végül is, a fő funkció mike elvesztette a fejét - nézet.

Hemless rooster mike: szokatlan történet
Egy fél és fél évig Mike valódi híresség lett.

. Így továbbra is növekedni és súlyozni, egyedülálló kakas is meglátogatta a Salt Lake City kiállítását, és 10 000 dolláros jutalmat kapott. A védett csoda Mike 18 hónapig élt.