Afrikai madarak

Szövet

A Sahara és Namíbia égő homokjaitól a Sahara és Namíbia égő homokjáról és a Kilimandzsáro havas tetejéig Afrika az éghajlati viszonyok hatalmas választékát képviseli, amelyek magukban az Afrikai lélegzetelállító madarak széles választékát képviselik.

A kontinens ornitológiája szoros analógia, számos európai és dél-ázsiai. Így az Afrikai északi partokon nehéz megtalálni legalább egyfajta madarat, amely szintén nem él más országokban a Földközi-tengeren határolva. Nílus és Afrika északi partján sok madár van, amely szintén Arábiában, Iránban és Spanyolországban található. A sivatagokban fészek, az ilyen intenzív helyek kedvezőtlen körülményeihez igazodva. Dél-Afrika a különböző típusú madarak valódi bősége.

Szövet

Afrikai kígyó

Formák, vagy madarak - kiterjedt csoport kis veréb madarak. A modellek különálló családi család, számozás 272 faj. Külsőleg nagyon hasonlítanak a Sparrow-hoz, a tekercsekhez és az oatmeanshoz, amelyek a legközelebbi születésük, de a létesítmények életmódja sajátos.

A modellek mérete 7,7-30 cm hosszú. Első pillantásra könnyű elfogadni a verést, ugyanolyan arányban van a test, a farok és a szárnyak, egy rövid és vastag csőr, amely gannyált madarakat ad nekik. A legtöbb faj festménye nagyon szerény, barna, szürke, fekete hangok dominálnak benne, és a madár teste gyakran kis pendinekkel halászik.

Tippek - Afrika tipikus lakói, bár egyes fajok megtalálhatók Madagaszkárban, Dél-Ázsiában és Dél-Európában. Lakott ezek a madarak nyitott tájak - Savannahs, uraim, kevésbé gyakran félig sivatag vagy erdők külterei, de soha nem találkoznak vastag erdőkben és sivatagokban. Ez a madárbiológia jellemzői: csak a fákon fészkelnek, és a takarmány csak nyitott tereken néz ki. Fátyol hangja - elutasította a tiszta, de nem dallamos hangokat, hasonlóan a Sparrow Tweethez.

Minden típusú szövet történelmi madarak, és csoportjaiknak legalább több tíz madarat tartalmaznak, külön fajok hatalmas több ezer ezer és több millió egyének. A közönséges társadalmi és vörösített létesítmények legnagyobb állománya, amelynek fészek telepei akár 10 000 madár, és az egész csomag az utód eltávolítása után akár 40 millió.

Szövedékek - kizárólag a madarak, a természetben a vadon élő gyógynövények gabonafélékére és magvakra táplálkoznak, és a kulturális tájak szívesen táplálkoznak a gabonafélék területén. Az állományok hatalmas méretének és a teljes típusú modellek számának köszönhetően kiemelkedő szerepet játszanak az anyagok ciklusában. . A lángok maguk is ugyanazt a hatalmas termelést képviselik sok állatfaj számára. Az etetésen a modellek kora reggel repülnek, és ételt keresnek délig, ők rejtve vannak bozótákban, és aludni, vagy részt vesznek a WC-ben, este újra mennek, hogy újra keressék az ételt a sötétségbe.

Afrikai kígyó

Yolvery toko

A test hossza az afrikai kígyók eléri a 80 cm-t. Ezt a madarat a Sahara délre élő Afrikában lévő nedves területeken osztják el. A halat, a békákat és a rákféléket táplálja. A vadászat során csak a madár fejét ki lehet vonni a vízből - a hosszú nyaka a víz felszínén marad, hogy megragadja a zsákmányt. A vadászat után a csapdák a tollal szárazak, a napsütésben, nyitott szárnyakkal ülve.

Afrikai kígyó gyakran fészkel fészkel a heronokkal és kormoránokkal. A fa ágaira, a nő a levelek és a meztelen rudak ágaiból származó ágakból származik, amelyek gondosan hozzák a férfit. A madarat általában 3-5 tojásfehérjével és kék színével és 28-30 napig késlelteti. A csibék abszolút csupasz, vörösfenyő mindkét szülő. Veszély esetén a csibék a foltokból kiszállnak a fészekből, mint a fiatalok, és elrejtik a vastag növényi növényzetben. Ha a riasztó jel hiába hangzott, akkor visszatértek az elosztott helyre. Miután elérte a két hét korát, a termesztett csibék gyakran a fészekből származó vízbe esnek, de akkor önállóan tér vissza, anélkül, hogy a szülők segítségét igénybeadnák. A fészek külső szélén felhalmozódik a madarak alom, a napsütéses sugarak alatt lógva, egy fehér plakett nézete, és egy madár szemét rögzíti.

Yolvery toko

Pont pingvin

Yolvery Toko a rhino madarak kisfajta családjához tartozik. Toko teljesen szerény az élelmiszerre és takarmányra a fő dologban, hogy találkozik olyan területen, ahol a madarak fészek. A táplálkozási madarak fontos eleme rovarok. Emellett a madarak enni bogyókat és gyümölcsöket, amelyeket a földről választanak, vagy fákon találnak. . Ezek a madarak teljesen lenyelik a bányászatot, később megverték a csontok, amelyeket a test és a kitinikus csontváz rovarok nem szánnak.

Yolvery Toko él olyan területeken, ahol a cserjék bozóták és erdei pollasztok, általában párok vagy kis állományok, legfeljebb 12 madár. Ezek a madarak nem alszanak egész nap, de tevékenységük csúcsja reggel és később délután esik.A Toko meglepően erős hangja van, amelyek még megjelentek. Tudják, hogyan kell sípolni, beakasztani, becsapni és közzétenni a cső hangokat. Az aktuális csőr nem olyan erős, mint a köhögés rhino madarak, de nem kevésbé lenyűgöző, de a yatagánok hasonlítanak az alakjukra.

A Toko csőr színe alapvető szerepet játszik a madarak fajok osztályozásában: különbséget tesz a piros, a sárga és a fekete és a fekete és a fekete között. Minden rhino madár jól repül, de meglehetősen kínosan megyek.

A női csirkék megjelenése után kb. 10 nap múlva tölti. Azóta, valamint a tojások balesetei során a férfi táplálja őt. Csibék a férfiak táplálkozik egy keshitce tömeggel, ami egyenesen a csőrökbe kerül.Amint a csibék kissé nőnek, a nő a csőr a fali shaperben, és a fészekből repül. Ebből az időszakból kezdve a csibék mind a madarakat táplálják. A csibék önállóan fekszenek a lyukat, így a rés, amelyen keresztül a szülők táplálékot adnak nekik. A fiatal madarak Toko csak három hét alatt repül a fészekből. Érdekes, hogy a felnőtt madarak sikolyokat bátorítanak a fészekből kiválasztott csirkék, de nem segítenek nekik ebben.

Pont pingvin

Afrikai marabou

Pont (datle, fekete lábú, afrikai) pingvin - eléri a hossza 65-70 cm és súly 3-5 kg. Áttekintés a pont pingvin partján dél-afrikai és Namíbia és a közeli szigetek a hideg bengáli területen. Ez a pingvin megkapta az egyik nevet az emlékeztető szamár sírása miatt. Ez fészkel, mint minden pingvin, telepek. Ezek a pingvinek a vízben legfeljebb 20 km / h sebességgel alakulhatnak ki, a merülés mélyebben 100 m-nél, és 2-3 percig tartó lélegzetet tartanak, az etetés közben 70-120 km-t az óceánban úsznak. Ez a fajta sekély halat táplálja (hering, horgokov, szardin és dr.. A szamár pingvinek 4-5 éves korban kezdődnek. . A csibék barna-szürke, később - kékes árnyalattal vannak borítva. A tenyésztési szezon nyilvánvalóan nem fejeződik ki, és a helytől függően változik.

Ma a szamár pingvinek lakossága 140-180 ezerre becsülhető. magánszemélyek. A nézet szerepel a Nemzetközi Red Book és a Dél-Afrika piros könyvében. A pingvinek száma a 20. század elején jelentősen csökkent az aktív tojásgyűjtemény eredményeként. Tehát például a Dassin szigetén az 1920-as években. Körülbelül 1,5 millió fészek. madarak. . Az 1950-es években évente 100 ezer tojást gyűjtöttek össze, de 1956-ban a szamár pingvinek száma csak 145 ezer embert kapott, és 1978-ban 22,4 ezerre csökkent.

Afrikai marabou

Kopasz sip

Afrikai Marabou - Madár a családhoz kapcsolódik. Ez a legnagyobb képviselője az Aist-formázott és a Marabula nemzetségének méretének legnagyobb képviselője. . A különálló példányok a szárnyaknak 3,2 m-re vannak. Általánosságban elmondható, hogy a hímek nagyobbak, mint a finom csípős családi családjának nőstényei.

Az afrikai Marabou megjelenésének jellemzői szinte teljesen hiányoznak, és a leírás jellemző a tollas jelentős részére. A fej és a nyak nyakának területe viszonylag ritka hajtű. A vállakon is van egy jól fejlett és hangsúlyos "gallér". Különös figyelmet fordítanak nagy méretű és eléggé masszív csőr, amelynek teljes hossza gyakran eléri a 34-35 cm-t.

. Tisztítás, amely teljesen kifinomult területeken található, rózsaszínes festéssel és jól látható fekete foltokkal rendelkezik az első fején. A fiatal afrikai marabou közötti fő különbség egy homályos felső rész, valamint a gallér zónában jelentős számú tollak jelenléte.

Marabou a szocializált madarak kategóriájára utal, amelyet elég nagy telepekkel fognak kihúzni, és nem félnek attól, hogy a személy közelében legyenek. Bizonyos esetekben az ilyen jellegű madarak a falvak és a hulladéklerakók mellett jelennek meg, ahol lehetőség van arra, hogy elegendő ételt kapjanak maguknak.

.

A vadon élő állatokban, afrikai Marabou életében, általában nem több, mint egynegyede egy évszázadban. A fogságban való tartás során az ilyen madarak könnyen várják a 30-33 éves korig. Az ehető étrend sajátosságai ellenére a család felnőtt madarak meglehetősen magas ellenállást mutatnak a tollak leggyakoribb betegségeinek.

Kopasz sip

Madár-titkár

Bald Sip - nagy madár madár családi család, esik. A dél-európa, Ázsia és Észak-Afrika szárazföldi hegyeiben és lapos tájakban, szintén a kaukázusi hegyekben fészkeltek (bár egy másik alkalommal, amikor messze meghaladják ezt a régiót) - a Krímben lévő izolált népesség megmaradt. .

Nagyon nagy vultúra hosszú széles szárnyakkal és széles farokkal. Testhossz 93-110 cm, szárnyak 234-269 cm. Az arc jellemző - aránytalanul kicsi, fehér lefelé borítja, hosszúkás csőr, hosszú nyakú, hosszú nyakú nyakörv, rövid kerek farok. A test teljes színe barna, kissé fényesebb, vöröses árnyalattal. Repülés és kormányzás sötétbarna, majdnem fekete. Radugina sárgásbarna, égő szürke, lábak sötétszürke. A színben a férfiak és a nők nem különböznek egymástól. A fiatal madarak tollazata sápadt és monoton vörösesbarna.

Szárnyal a madarat, sima felületű, nehézséggel emelkedik a levegőbe. A levegőben húzza magam a nyakba, csökkenti a fejét, és az elsődleges repülő szárnyakat helyezi el (úgy néz ki, mint az ujj fan "). Szárnyak ritkák, lassúak és mélyek. Ritkán sikoltozva, bár más griffekkel összehasonlítva több beszélőnek tekinthető. . Általában megfelel a csoportoknak.

Madár-titkár

Gólya

A titkár madarat először 1783-ban Johann Herman zoológus írta le. A Sahara sivatagától délre, a sivatagi Namíb, a partok és a vastag egyenlítői erdők kivételével osztják el Afrikában.

. Pernaya előnyben részesíti azokat a területeket, ahol a fű magassága nem haladja meg a mérőt, amely jó áttekintést nyújt a helységről. Az igazi sivatagban, valamint a sűrű erdőkben a madár-titkár nem felel meg.

A felnőtt rész 0,9 és 1,2 méter közötti magasságban nő, miközben súlya 2,3 és 4,2 kg között van. A WingsPan 1,2-ről 1,35 méteres, nőstények egy kicsit kevésbé férfiak.

A titkár madárnak elegendő szokatlan megjelenése van a Falcon leválasztásának képviselőjének. Van egy viszonylag kis fej, szürke fehér csőr, hosszú nyak és egy orin-szerű test. Azonban, ellentétben a többi csapat képviselői, a titkár rendkívül hosszú lábak végződik rövid ujjakkal, hülye karmokkal. Kívülről úgy tűnik, hogy a madár áll a foltok.

Feltételezzük, hogy a páros madarak titkárai életre keletkeznek. A reprodukció az év folyamán lehetséges, de csúcsja az augusztus és március közötti időszakra esik. A házasság meglehetősen hevesen halad, a férfi gondoskodik a női, mind a levegőben, mind a földön. A párosítás általában a Földön halad, ritkábban a fákon.

Mindkét személy részt vesz a fészek építésében, amely általában az akác lapos tetején található, vagy egy másik szögesdrót. . .

Gólya

Velencei daru

Afrikai Stork-Razing - Fekete madár a családi Aist, a két tag tagja a fajta Storks-Razin, a második tagja a fajta - indiai gólya-razin. Mint a Raza-banda másik tagja, az afrikai borotválkozási követőnek egyedi csőrrel rendelkezik a csavar és a csatlakozás közötti különbséggel, amely jól illeszkedik mindkét faj ehető viselkedéséhez. . Az afrikai anist-razin átlagos magassága 80-94 cm-es időközönként változik, és az 1-1,3 kg súlya. Férfiak, általában több nőstény. Csésze fekete, és van egy fényes zöld, barna vagy lila árnyék a mellkasán. Nagy, hozta árnyalat. A csavar és a csatlakozás közötti különbség körülbelül 5-6 mm. Majdnem közvetlen Clinclice-on több kis oszlopos párna van (kb. 20-30), amely segít a madár eltávolítását a mosogatóból. A szemek szürkeek, és a lábak sötétek.

Afrikai Stork-Razin található Afrikában, Sahara déli részén, valamint Madagaszkáron, főként a sziget nyugati régióiban. Ez a fajta gólyák rendszeresen migrálnak Nyugat-Afrikában a száraz évszak alatt. A migráció állományokkal történik, de ezek a járatok nem nagyon jól vizsgáltak.

Afrikai csíkos gólyák széleskörű édesvízi vizes élőhelyeken, tavakban és folyókban, rizsföldeken és elárasztott síkságokon élnek. Előnyben részesítik a kerületeket a fészkelő fák közelében.

A reprodukció az esős évszakra esik, az augusztusban, hogy májusig, csúcspontja január-márciusban. Afrikai gólyák-elosztási forma kolóniák különböző számú párokkal. A fákon fészek, mint a víz felett, és néha nádban. Ez a közepes méretű madár viszonylag kis aljzatot épít, körülbelül 50 cm szélességben. Építőanyagok a fészekben szolgálnak gallyakat és nádat, és az alom vízi növényzetből, forrásokból, gyógynövényekből és levelekből áll. A női elhalasztók 3-4 ovális, krétafehér tojás. Az inkubációs időszak alatt, körülbelül 25-30 nap, mindkét fogaskerekek váltakozva alternatív falazat. Amikor a csirkéknek sötét fegyvert és egy csőrrel rendelkező csőrrel rendelkeznek, mint a felnőtt afrikai sávsugár. A clearance fokozatosan növekszik több éven át. A szülők függetlensége kb. 50-55 nappal a keltetés után fordul elő, amikor a tollazat teljesen kialakul.

Velencei daru

Erdei udod

A Ventance Crane Savannah Afrikában lakik, inkább az akác felsőrészei közelében helyezkednek el a töltőanyagok és az édesvízi tavak és mocsarak partjainál.

Leginkább a zsúfolt daru úgy néz ki, mint a Caravel Család összes képviselője. Azonban ez a gyönyörű madár számos megkülönböztető tulajdonsággal rendelkezik, amelynek fő része egy csodálatos lovas a fejen. Khokholok merev arany tollak alakul ki, köszönhetően, hogy a daru megkapta a nevét. Az állán a vengió daruban van egy fényes vörös fülbevaló, amely egy torok táska, mint egy pulyka vagy egy kakas.

A torokzacskó segítségével a madarak a házassági időszak alatt tapsolnak, hogy vonzzák az ellenkező nemet. A daruk ezen képviselői, a rokonaival ellentétben, egynapos a fák ágaira helyezkednek el. Ezért a madarak hosszú hátsó ujjával rendelkeznek, amellyel a daru az alvás közben vékony ágakon tart. Azt kell mondanom, hogy a vénás daru eléri az 5 kg-os súlyát, és a madarak növekedését körülbelül 1 m-nél körülbelül 2 m-nél kevesebb, mint 2 m. Így tartani egy ilyen nagy madár a fa nem olyan egyszerű. És a ventrenosny zhuravil nem a munkaerő.

Az élelmiszer-daru szinte mindenki, aki találkozik vele az úton. Örülök, hogy a növényi magvak, a rizs hajtások és a gabonafélék, nem tagadják meg a különböző rovarok, amelyek között a legyek és a szöcsők uralkodnak. A daru kiegészítő kétéltűek és hüllők, valamint a halak és rákok menüje. Érdekes daru - madár rendezett. Ezért az élelmiszer és a partner keresésére költözik a reprodukciós időszak alatt, kizárólag a tartományon belül.

Érdekes, hogy a szülők rövid ideig nem törődnek a csibékért, hiszen csak a keltett csecsemők egy nappal később egy független életre mehetnek.

Erdei udod

Orvosi Skazchik

Az UDOD egy kis fényes madár, Hokholkommal és hosszú keskeny csőrrel. Udod déli és Európa központjában és Ázsiában, valamint Afrikában, nyílt területeken, cserjékkel vagy fákkal, Savannahban, a réteken és legelőkben. Megfelelnek a fúziónak gyümölcskertekben vagy szőlőültetvényekben. UDOD - nem egy buggy madár, de még mindig egy személy fog tartani.

Terepi test hossza 25-29 cm, a szárnyak hatóköre 44-48 cm. A fejen van egy jellemző khokholok tollal, narancssárga színű, fekete tippekkel. Hossza 5-10 cm, és ez általában bonyolult, de a leszálláskor az UDOD ventilátor formájában ítéli meg. Fej, nyak és mellváltozások a rózsaszínből a gesztenye színétől. Wings széles, lekerekített alakú, fekete és fehéres-sárga csíkokban. Közép hosszúságú farok, fekete magányos. Pinkish-Red Tummy, fekete hosszanti csíkokkal az oldalon. A csőr hosszú, körülbelül 4-5 cm, vékony, ívelt.

UDOD táplálékok kis gerinctelen állatokkal: rovarok, lárvák és babák (május bennük, zhukov-bennszülöttek, bögrék, szöcske, pillangók, sztyeppek, lumps, legyek, hangyák, termeszek), pókok, mókusok, sokkasok, valamint kis puhatestűek. Néha a madár magai kétéltűek és hüllők étrendjében, például békák, gyíkok, kígyók.

Az élelmiszer a föld felszínén, alacsony fűben vagy meztelen földön. Hosszú csőr lehetővé teszi a madár, a trágya, szemétgyomok, rothadt fa, sekély gödrök a földön. Ezenkívül az UDOD megtalálhatja az ételt a legeltetési szarvasmarhák mellett. A rövid nyelv miatt az UDOD nem mindig tudja lenyelni a zsákmányt a földtől, így először a levegőbe dobja, majd elkapja és lenyeli. Nagy bogarak UDOD szünetek az alkatrészekbe, miután megtört a földről.

Orvosi Skazchik

Singe Sorokoput

Medoidok - madarak, amelyek közeliek a Dyatlov hozzátartozói. Délkelet-Ázsiában és Afrikában élnek Szenegálból Etiópiába. A madarak neve meglehetősen összhangban van az osztályokkal. A vadonban megtalálják a méhek fészkeit, amelyek csak az orvosi ellátáshoz ismert jelekért vannak.

Ez a fajta tollas, amint nem hívnak: orvosi, markották, méhek kakukk, jelző, fekete-őrölt orvosi hordó, kakukk - orvosi hordó, orvosi bár. A madarak vezetnek egy rendező életstílust, és elterjedtek az egész Afrikában.

Az orvosi kollektor hasonlít egy veréb, de nagyobb méret és motley színezés. Madár sűrű építéssel, rövid farok barna és hosszú szárnyak. A hátlap szürkésbarna színű, hasa-szürke hasa, fekete torok, a vállakon van borítva, egy sárga folt.

Számos pends szétszóródik a szárnyakon. Karody Eye Carod, Ranadoushin Coallene Collity Worth Tinge. A csőr nem túl nagy, sárgás fehér színű, barna-szürke lábak elég rövidek.

Az orvosi hordó egy nagy gazdaság, nem csak mézet, hanem viaszot is eszik. Az ilyen élelmiszerek hiányában más rovarokat is fogyaszthat. Nem minden állat képes megemészteni a viaszt, ezek a lakossági anyagok túl összetettek a szerkezetben. De egy kis afrikai madár tökéletesen ütközik az emésztési problémákkal.

. A mézet találták, a madár különleges hangokat teremt, a lyukból kopogtatja a Badger-t. Afrikában ez az állat Rahelnek nevezik. A méhsejt után küldött. Segítsen megszakítani a fészket és a páviókat. Az emberek nem ellenzi az orvosi barker szolgáltatásait, mézet találni, mindig hagyja őt madárrész. Tehát a Boraganov törzse, amely az édes étel hátrányait tapasztalja, az indikátorra utal. .

Bird - Medied Western Lifestyle. A mozgás tollazat lehetővé teszi a madár számára, hogy észrevétlenül maradjon a fák vastag lombjainak hátterében. Néha a méhsejt elhagyja a választott helyet, hogy elkapja és lenyelje a veszélyt, de a madár viselkedése alaposan megváltozik, ha lehetséges a méhész fészek észlelése. Ő húzza a farkát, aggódik, kiabál, anélkül, hogy megszakítaná, hogy nagyobb uralkodót vonzzon, hogy segítsen.

Singe Sorokoput

Heron-óriás vagy óriás Heron

Rod Sorokoputa több mint egy tucat faj, széles körben elterjedt Eurázsia, Afrika és Észak-Amerika. Ezek a madarak egyidejűleg énekelnek, és ragadozó, ilyen ritka és emlékezetes kombináció.

A sorokoputs minden fajának leírásában közös jellemzők vannak: kis méretű madarak, a farok hossza meghaladja a szárny hosszát, a fekete tollak "maszk" előtt. A csőrök meglehetősen nagyok a csavarral egy horog formájában, mint a legtöbb ragadozó madarak, ami segít megszakítani a termelést. Piros, fehér, szürke és piros színek uralkodnak a színben. A negyedtől származó különálló déli fajokat egy fényesebb és észrevehető tollazat különbözteti meg. Nő általában kissé könnyebb és szerény színű, mint a férfiak.

Az énekes és a szerény méretek ellenére a sorokoputok igaz ragadozók. Nemcsak a bogarakkal, pillangókkal, pókokkal, hernyókkal és egyéb rovarokkal, hanem kis méretű, békák, gyíkok, kis madarak rágcsálókkal táplálják.

Minden egyes fortípus egy bizonyos területen kerül elosztásra. Általában az élőhelyük nagyon széles, és nem tartalmazza Ausztráliát és Dél-Amerikát. A világ minden más részén van valamiféle típusú madár.

A Sorokopoute előnyben részesíti az erdei sztyeppel, a cserjéket, a ligeteket és általában a nyílt tereket magas fákkal, ami segít neki a vadászatban. A fihopusok szezonális migrációja attól függ, hogy hol tartsa a madár életét. . Az egyéb negyedek egy rendező életstílust vagy roamot vezetnek.

Heron-óriás vagy óriás Heron

Ragyogó skzorets

Heron-Goliath, vagy Giant Heron, vagy Heron-Giant - Owlovaya madár a faji családból. Heron Goliath - az Rackel család legnagyobb képviselője. A magasság eléri a 155 cm-t, súlya legalább 7 kg, a szárnyak hatóköre - 210-230 cm. Fej és nyak gesztenye-barna, törzs - szürke-barna, álla fehér. A közepes hosszúságú csőr, nagyon erős. Heron Goliath él a Sahara déli részén. Alkalmanként menedékhelyek és fészkek Ázsiában. Felnőtt madarak telepedtek le, fiatal, hogy a fészkelő területek és Kormov között.

A Heron Goliaphs mocsáron él, félreeső helyeken, soha nem rendezi a telepeket. 30 g-tól 3,5 kg-ig terjedő halak etetése. Enni a kétéltűek, beleértve az afrikai béka legnagyobb egyének, az 1 kg-ig terjedő rágcsálók, és a hüllők, köztük Mamba és Varanov.

Ragyogó skzorets

Afrikai Savka

Madár mérete 30 cm. . A napsütéses szárnyak a nap sugarai alatt csillognak - minden tollas zöldes ragyogó szegély. Farok egy ragyogó tengeri csillaggal, szürkés kék vágással, a fej teteje lila-lila, arc és torok szürke-zöld, nyak gyémánt-zöld. A szárnyainak repülésében egy jellegzetes fütyülő hangot állítanak elő, és háta, köszönhetően az asztalosnak, úgy néz ki, mint egy kis pusztító.

Lila ragyogó skzorets a Sahara sivatagtól délre, a Senegal-tól nyugatról Szudánba, Kenyába és Ugandától keletre. Mint sok starland, a ragyogó lila tollazat segít abban, hogy a madár maszkoljon mind a lombozat, mind a Föld hátterében. Bár hagyományosan ezek a redőnyök fészek fás csomagolókban, nemrégiben úgy alakították ki, hogy az épületeket ehhez a tetőhöz és akár vízelvezető csövekhez is használják. Összefoglalja és táplálja a csajokat csak a nőstény, bár a férfi egyidejűleg a közelben marad, és őrzi a fészket. Először a csibék étrendje kizárólag gerinctelen állatokból áll - ilyen étrend a csirkéket mókusokkal biztosítja, és segít nekik gyorsabban növekedni és felkelni a szárnyat. A házassági szezonon kívül a shvortok nagy állományokba kerülnek, akiknek száma több ezer emberre juthat. Enni gerinctelen, gyümölcsök és bogyók.

Afrikai Savka

Flamingó

Afrikai Savka - egy kis madár a kacsa családból. Hosszú kacsa 48-51 cm hosszú, súlya 450-700 gramm. A felnőtt férfiaknál a házas tollazat fejében és a nyak tetején fekete, az álla néha szürkés. A nyak alsó része, a mellkas felső része, a hát alsó része és a képesség - élénken fényes, oldalak - világosbarna, a mellkas alja és a hasa ezüst-szürkésbarna. Szárnyak felett szürkésbarna, esküt jelzéssel. A farok tollak éles és keskeny. Rainbow héj barna, lábak pala-szürke, csőr kobalt kék. A tenyésztési szezonon kívüli nőstények és férfiak hasonlítanak az amerikai helyszínének nőjére, de a fejen lévő virágok váltakozása gyengébb. A tetején szürkésbarna, barna és sötét sárga jelzéssel, oldalsó barna oldalakkal, sárga csíkokkal és néhány jelekkel. Színezés az istenerátorok, mint egy férfi házassági tollazat, de a csőr válik palacsinta. Fiatal madarak hasonlítanak egy felnőtt nőre, de homogén színűek, kevésbé csíkos felső és meglehetősen barna, mint a test alsó részei.

Kelet-Afrikában él Eritrea, Etiópia és Kenya hegyvidéki régiói Kelet-Zaire és Uganda és Dél-Afrika Rodesia és Dél-Botswana, hogy a jó reményt.

Fészkek viszonylag mély friss tartályokkal, amelyek kifejlesztett szupernavációs vegetációval rendelkeznek mind természetes, mind az ember által létrehozott, mind az ember által létrehozott (tározók és szennyvíz tárolása). Szükségszerűen a nyílt vízi területek jelenléte. A tenyésztési idényen kívül számos nagy és kis tározók, állandó vagy szárító, friss, sós vagy lúgos, ami teljesen felületi növényzet nélkül lehet.

Flamingó

Afrikai strucc

Flamingó Megkülönbözteti a csodálatosan elegáns szín, a legegyszerűbb - fehér, csodálatos sötét rózsaszín. Az emberek óta ősi idők flamingónak tekintették flamingó egy mesés madár, egy teremtmény egy nem hatékony és szép álom. A természetben nincs sok szép látvány, mint a félmillió fogselyem flamingó egyidejű felszállása.

Flamingó A leghosszabb nyak és a leghosszabb lábak, természetesen a test méretéhez képest. Ezek a madarak táplálják a sekély vizet. Annyira hajlítják a nyakát, hogy a csőrük megfordulnak.

Flamingó Élj főként Afrikában Kenyában. De Európa déli részén, Ázsiában, Madagaszkár szigetén és Dél-Amerikában vannak. Tegye a flamingót hatalmas telepekkel a nagy tavak partján. A karibi rózsaszín flamingók nagyon különös fészket építenek. Ezek agyag kúpokból készültek, vágott tetején. Magassága 7-45 centiméter. Minden kúpban elmélyülnek, ahol a női egy tojást terjeszt elő. Mindkét szülőben 28-32 napon alapul, majd táplálja a csajot, szigorít egy különleges élénkvörös folyadékot. A táplálkozásnál nem rosszabb a tej, és köszönhetően a csibék nagyon gyorsan nőnek. A szülők mindig megkülönböztetik a csibéket a különleges csikorgás, még ezer pontosan ugyanaz, és nem fogják táplálni valaki más, függetlenül attól, hogy milyen tetszett nekik saját.

Ezeknek a madaraknak a várható élettartama nem ismert in vivo. De a fogságban 30 évig élnek. Az ilyen hosszabbság a legtöbb madár átlagos életével szemben nagyon lenyűgöző. De még több hatással van arra, amit Flamingó, Nagyon törékenynek tűnik, több millió éve él a földön. Tehát a legutóbb a madár 30 millió éves korig fosszilis maradványai. A tudósok azzal érvelnek, hogy ezek a madarak még korábban is találtak, és őseik látták a dinoszauruszokat.

Afrikai strucc

Nilsky gus

Egy afrikai strucc - a világ legnagyobb madárja és az egyetlen képviselője, amely a strucc alakú, strucc családja, ostrichi családja, fajta. Utal a madarak osztályára, szubklauded.

A jogosulatlan madár biológiai neve görög szó szerint úgy hangzik, mint a "Sparrow-Camel". Egy ilyen címke allegória a strucc jellegzetes jellemzőinek köszönhetően: ugyanaz, mint egy teve, kifejező szeme, hosszú szempillák, keksz végtagok és mellkasi kukorica keretében. Összehasonlítás a veréb valószínűleg kis, gyengén fejlett szárnyak miatt merült fel. Afrikai strucc - a természetben egyedülálló madár, amely nem tudja, hogyan kell repülni, nincs keel és csak két ujja van a lábán, ami szintén kivétel a madárosztályban is.

A legnagyobb madár a bolygón, az afrikai strucc fő egyének 2,7 méter magas és lenyűgöző tömeg, akár 156 kg. Azonban az oszrisz normál tömege átlagosan körülbelül 50 kg, és a férfiak némileg nagyobbak, mint a nőknél. Ostriva strucc laza és göndör, viszonylag egyenletesen elosztva a test felületén. A fej, a nyak és a tollas lábak nem: a saját magáik puha, rövid pelyhek.

Strucc egy mindenszörös madár, és bár a fiatal egyének étrendje túlnyomórészt állati étel, felnőtt madarak táplálják mindenféle növényzetet. Étrendjük a növények, a virágok, a sebek, valamint a gyümölcsök, a gyümölcsök, a gyümölcsök, a gyümölcsök, a gyümölcsök, beleértve a kemény. Mindazonáltal a felnőtt magánszemélyek messze vannak a vegetáriánusoktól, és ha lehetséges, nem fogják elutasítani a különböző rovarokat, például sáskákat, valamint gyíkokat, kis rágcsálókat, és a nagy ragadozók alatti bányászat formájában csökkentek.

Ostrichs él Afrikában. A madarak elkerülik a nedves esőerdőket, előnyben részesítik a nyílt herbaceous tájakat és az északi és déli északi erdőketől származó félig sivatagokat.

Afrikai strucces élő családi csoportok érett férfi, 4-5 nőstények és utódaik. Gyakran a nyájak száma eléri a 20-30 egyént, és a terület déli részén élő fiatal struccok csoportokban élnek a több száz madár tekintetében.

Nilsky gus

Túzok

Utal a nose liba a kacsa családra, és az egyetlen kilátás a nemzetség Nílus liba. Ez a madár széles körben elterjedt Afrikában Sahara déli részén. A legnagyobb koncentráció figyelhető meg a Nílus-völgyben. Ezt a fajt a XVIII. Században importálták olyan országokban, mint az Egyesült Királyság, Hollandia, Németország, Franciaország. Ott hozta őket, hogy díszes legyen. De sok madár megszökött és vad populációt alakított ki a tavakban gazdag helyeken. A Gusey adatait egyiptomi liba is nevezik.

A testhossz 63-73 cm, súlya 1,5-2,3 kg. A nők és a férfiak tollazata azonos, az egyetlen dolog, a férfiak átlagosan nagyobbak, mint a gyenge padlón. Fehér fej, nyak nyak és a mellkasi halványsárga elülső része. A szürke test többi része. Piros felszerelése, a csőr is piros, fekete tippel. Barna szárnyak, fehér szárnyak belső. A fehér szín jól látható repülés közben, amikor a szárnyak teljesen eltávolítottak. A nők és a férfiak hangjai eltérnek egymástól. A férfiaknak rekedt hangja van, elfojtott. A nőstények zajosak. A legkisebb perturbációban vagy az agresszió esetében hangos hangsúlyt készítenek.

Ezek a madarak párokat hoznak létre az élethez. A Gnobs különböző helyeken készül, de a fák fái számára előnyösek. Kancsó, levelek és gyógynövények fészek. Az építkezés a nőstényben van, és a férfi keres, és hozza a megfelelő anyagot. A tojásokat a száraz évszak végén helyezzük el. A falazatban 5-12 tojás van.

Ezek a madarak agressziót mutatnak valakinek az utódaihoz, és még megölhetik, ha van egy kérdés a saját csibék túléléséről. Az ilyen helyzetek akkor fordulnak elő, ha az élelmiszer-erőforrások mennyisége csökken. Ezek a tollak tökéletesen úsznak, de a repülés során keménynek tűnik. Nemcsak a Földön, hanem a fákon és az épületeken is találkozhatsz velük. A táplálék magvak, levelek, növények szárakból, gyógynövényekből áll. Időről időre a sáska, férgek, más kis állatok eszik.

Túzok

Sas-scrougch

Madár csepp (vagy más módon dudak) megjelenés nagyon emlékeztet a strucc, Csak kisebb méretek. A Caravyl családjához tartozik. Az Eurázsia félig sivatagi és sztyeppei övezetének lakói. Gyakran a legelőkre és a mezőgazdasági területekre települ. Korábban az aszály számtalan volt, most ez egy végső megjelenés.

Drop - nagy madár, magas, masszív, vastag nyak és széles mellkas. Súly, a hímek kétszer nehezebbek: a test hosszában, körülbelül 105 cm-es súlyuk eléri a 7-16 kg-ot. Ez az, hogy a nagy pulyka. A nő a test hossza 75 cm és 80 cm között 4-8 kg. A farok ebben a madárban hosszú és lekerekített a végén. Copchikovka mirigynek nincs darofja.

A szárnyak szélesek és hosszúak - a hatókörük 190 cm-től 260 cm-ig terjed. Egyéb tollas átfutásból csak a szárnyakon és nagy méretben különbséget tesznek, . A madár cseppek lábai zöldes-barna árnyalattal rendelkeznek, erős és meglehetősen hosszúak. Ujjak száma - három. A mancsok alján vannak párnák.

A Drof tollazata hajlamos mozgásra, és több szín kombinációja - fekete, szürke, fehér és piros. Nyak és fej darof - hamu-szürke, árnyalatok változatai a populációktól függően. A tetejének hátralevő részében van egy okker-vörös hang, keresztirányú sötét jet mintával. Hosszú szárnyak, hirtelen, has és mellek - fehér.

A Drof típusok olyan változatosok, amelyek több kontinens területét élnek, Megkülönbözteti egymást, színt, takarmány-funkciókat, kocsmákat.

Az élelmiszer-Drof sokszínű, de a növény javára. Ezek sima magok, gyümölcsök, lágy gyökerek, gyógynövények, virágok és hajtások levelei, a növények széles választéka - astrova, hüvelyesek, káposzta, szálak, szigorú és így. Eszik csepp és állati ételeket, amelyek magukban foglalják a túlnyomórészt rovarokat és lárváikat. Ezek a szöcske, a medve, a sáska, a hibák, a levelek, a farkasok stb. Csibék táplálják a hangyák képződését és a lárváikat. Felnőtt személyek esetében a Drofs is használhat gyíkokat, békákat, csigákat, férgeket és így. Mi érdekes, a víz nem iszik (a legtöbb típusú drof).

Sas-scrougch

Afrikai korrozer

Az Eagle-Scroughing a sólyom, a sólyom családjának elszakadásához tartozik. A tenyésztési időszak alatt fejlődő csodálatos légi akrobatikus piruettek nevét kapta.

Eagle - tér vagy phorsur - nagyon szép madár. Testhossz 56-75 cm, WingsPan - 1.7-1.80 m, súly 2-3 kg. A felnőtt férfiak fejében, nyakában és hasi oldalán - fekete-spin barna különböző árnyalatok - szárnyak fekete fehér alagutakkal - váll tollak fehéres-szürkés vagy eskü fekete jelekkel.

Az Eagles-Scromorchikh nőstényeinek tollazata hasonló a férfiak színező tollához, de szürkés a fekete pepinekkel rendelkeznek másodlagos fly tollal. A tipikus smereyadov dizájn különböző bőrszalagok, a fej hátsó részén, széles szárnyak, nagyon rövid, egyenes vágott farok.

Ez a ragadozó könnyen meghatározható a repülés során, mert úgy tűnik, hogy a rövid farok tollak miatt tűrhető. . Szivárvány szemvédő sötét buura.

Wisch és meztelen arc bőr narancssárga felnőttek-Scrookov Eagles, Blackname vagy zöldes fiatal madarakban. Narancsvörös lábak felnőtteknél, kékes fiatalok. Csőr és karmok fedél, lábak narancsvörös felnőttek, kékes fiatalok. Az életkori változások elengedhetetlenek, és az Eagles-Scomerculos végső színe hat évesen megszerzi.

Az Eagus-Skomoroche szokatlan megjelenése és sajátos viselkedése a különböző babonás kialakulásának oka. A kelet-afrikai bennszülöttek azzal érvelnek, hogy a madár árnyéka elveszett. Az afrikai kontinens más területein jól ismert tisztelettel néznek ki, figyelembe véve egy gyógyítót, aki gyökereket hoz a csodálatos gyógyító tulajdonságokkal. Abyssinianok nevezik ezt a madarat "mennyei majom".

OREL-SCOMER él Afrikában, Sahara déli részén. Mauritánia, Mali, Szenegál és Guinea déli részéről Közép-Szudán, Etiópia és Szomália nyugati részén található, az Arab-félsziget délnyugati részén.

Afrikai korrozer

Afrikai páva

Afrikai Coroda - A Cowel család madárja. Különböző nyitott és félig nyitott tájak laknak Afrikában a Sahara-tól délre, beleértve a visszhangozatot is. Számos, közös madárhely. A gyógynövények bőségének és megfelelő magassága az élőhely kiválasztásának kulcsfontosságú tényezői közé tartozik. A légköri csapadék kiejtett szezonális oszcillációjával rendelkező területeken, ahol az év száraz idejében a fű kiégett, madarak, mint általában a nedves egyenlítői öv felé vándorolnak.

Ez egy kis, nyársméret, egy madár, rövid vöröses csőrrel, vörös szemekkel és rövid kerek szárnyakkal. A teteje fekete, barna pends, a nyak és a mellek elülső része kékes-szürke, oldalsó és has fekete-fehér csíkokban (a jelző szerepét a kommunikáció során). A szem felett széles fénycsíkot fejlesztett ki. Széles hang repertoárból egy sor gyors vibrációs hangzás különösen megkülönböztethető, továbbítva "CRRR" -ként - azt használják, hogy jelölje meg a telek és a függelék a női. Afrikai vízvezető aktív nap, gyakran alkonyatkor vagy felhős időjárás. Territoriane az év során, a szomszédos madarak testei között nem ritka.

Az esős évszakban megszorozódik, a fészek egy Shappy Herbal Bowl formájú fészek a földön lévő mélyedésben vannak elrendezve, gyakran a füves gerenda vagy egy kis bokor borítása alatt. Élelmiszer különböző gerinctelenek, békák, hal, gyógynövények magvak. Általában egy virágzó megjelenés, a fő kockázati tényezők a mezőgazdaság fejlődését, a mocsarak elvezetését és az urbanizációt.

Afrikai páva

Harcol

Az afrikai páva korábban az ázsiai Pavlinov rokonai volt. De később számos különbséget fedeztek fel, amelyek lehetővé tették számukra, hogy külön nemzetségbe kerüljenek. Az ázsiai pávákhoz képest az afrikai a férfiak és a nők közötti gyenge különbségeknél jelenik meg, hiányzik egy szálkurok a férfiakkal, és jelentős különbségek vannak az egyének szexuális viselkedésében. A kongói pávát először 1936-ban írta le James Chepin amerikai Zoologist. Ez egy vad páva, amely a Zaire és a Kongó folyó medencéjében él.

Férfi 64-70 cm hosszú, anélkül, hogy kék szürke fejét, narancssárga-piros torok területen. Nyak borított rövid bársony fekete szőnyegek. A khokhol fején a tollak felújításának csomagjából. Test test felett bronz-zöld nagy szélezés lila színű. Képesség, mint az ázsiai páva, borított fényes ovális foltok. Fekete farok zöldes kék szegéllyel, fekete lakosztály. Hosszú lábakon van egy ösztönzése mind a férfi, mind a nőben. Szürke csőr kék árnyalattal. A nő 60-63 cm hosszú, gesztenye-barna chokhol, a szürke-barna színű csupasz alkatrészei, a nyak vörös. Zöld test fém csillogás és világosbarna csíkok. Az afrikai pávák egy monogámi nézet. A természetben építsen fészket a csonkon, az ágakban. A női elhalasztja és 26-27 napig 2-4 tojás. A férfi folyamatosan közel van és őrzi a fészket.

Harcol

Bright-Color Brandy Nekarten

A csata Eagle az egyetlen fajta nemzetség Polimaetus. Ez a faj elsősorban nyílt területeken lakik Afrikában Sahara déli részén, és nem csak az erdei régiókban dél-afrikai területen. Annak ellenére, hogy az egyetlen ellensége egy személy, az utóbbi években állandó csökkenést jelent a Combat Eagle számában. Vadászni őt, amint megközelíti az emberi települést, mivel sok gazdálkodó fél az állatoktól. Ez a ritka fajok az IUCN piros könyvébe kerülnek a "közel fenyegetett".

A centrifugálás, a nyak és a szárnyak egy harci sas-ban sötétbarna, fehér hasa barna foltokkal festettek, amelyek a férfiaknál inkább hangsúlyosabbak. A madár baromfi szemei. Az ülő küzdelem Eagle függőleges testtartással rendelkezik, és a fej egy sor éles karmokkal. A nőstények kissé nagyobbak és nehezebbek, mint a férfiak, melynek értéke az átlagok csak 75% -a nőstény. A harci sas testének hossza 78-96 cm, a szárnyak 188-227 cm, súlya 3,01 és 5,65 kg.

A Combat Eagles állandó párokat alkot, amelyek mindegyike több mint 1000 km² területét foglalja el. Párok fészkelnek körülbelül 50 km-re egymástól, ami a legkisebb népsűrűség a világ minden madár között.

A harci Eagles házassága novembertől júliusig tart, a földrajzi szélességtől függően. A nőstény a fészket szinte egyedül építi az ágak villáján vagy egy lapos fa koronában. Az aljzat átmérője elérheti a 2 m, magasság - 1,5 m. A Combat Eagle Egy bézs falazatában barna fröccsenő tojással, amely súlya körülbelül 190 g.

..

Bright-Color Brandy Nekarten

Afrikai madarak

Ez egy meglehetősen nagy figyelemfelhasználás, a testének hossza eléri a 15 cm-t, a súly 10-11 g. Hosszú hajlított és a csőr végére és hosszú, keskeny, hosszanti horony és a nyelv végén lévő tassel. A vörös színű nektánban lévő tollazat színe észrevehetően változik a padlótól, az életkortól és a szezontól függően. A fészkelési időszak alatt a férfi gazdag fekete színű, kontrasztos skarlát folt a mellkason, amely felszabadul a szemébe, és azonnal felhívja a figyelmet önmagára - és a fej tetejét és a torkát a férfi zölden. De a tenyésztés vége után a férfiak egy unalmas szürkésbarna ruhába esnek, amelyben meglehetősen nehéz megkülönböztetni a nőstényeket és a fiatal madarakat. A nőstények tollazata a sötétbarna felett, az alulról a világosbarna csalán.

A Bright-Color-Brand Nektar közös nyugati és kelet-afrikában, Senegal és Kenya között, Délig Zimbabwéig. A természetes élőhely nyitott erdők és Savanna, folyami bankok, valamint trópusi régiók, parkok és óra cserjék. Ezek a madarak elsősorban a fa tetejében tartanak, de gyakran a földre mennek. A férfiak agresszívabbak és önkényezhetetlenek és gyakrabban, mint a nők, közzéteszi a sírás tervezetét. Gyakran meg tudod nézni a férfiakat, akik riválisokat vezetnek a területükről.

A rovarok, a hernyók, a sáskák és a pókok, a világos színű, virágzott Nektar táplálékok a virágok nektárjában (Leonthis, Plwing Paren, Aloe). Éles csőrét használja annak érdekében, hogy ezek a színek vastag perisheriesei átszúródjanak, majd a gyümölcslé hosszú, csőszerű nyelv segítségével felszívódik.

A világos színű nektár nektár fészkelő ideje augusztusból márciusig tart. A nő egy hétre épül a levelekből, szalmából, webből és más növényekből egy csésze alakú fészekből 2-10 m magasságban a talaj felett. Ezután 2 fehér vagy világos szürke ovális tojást fektetünk olíva szürke foltokkal. A női ötvözi a tojásokat 14-15 napig, a csibék a fészekben 16-19 napig töltenek. Törődik velük csak női.