Kutyafajták fotókkal és nevekkel

Tartalom

DE

A mai napig olyan kutyák több száz fajtájáról ismert, amelyeket különböző világszervezetek ismernek fel. Ugyanakkor meg kell jegyezni, hogy a tenyésztők továbbra is dolgoznak a kutyák új fajtáinak megszüntetésén, valamint a fajta munkájának, hogy bizonyos feltételekhez igazodjanak, egészségesek voltak, és egyedülálló megjelenésűek voltak. Ezért egy személynek hatalmas választása van egy barátja, társa és csak egy kisállat számára.

A cikk több százféle kutyát tartalmaz, jelezve a nevüket és fényképeiket.

DE

Ausztrál Shepherda

B

A nevének ellenére a fajta tenyésztett az Egyesült Államokban. Egyszerre segített a gazdálkodók a legeltetésben és az állatállományban.

Ez egy kutya, amely mindig megpróbálja a tulajdonosát. Könnyű tanítani az elemi csapatokat, miközben kedves és felelősségteljes.

Ausztrál juhászkutya

NÁL NÉL

Ez a fajta az erő és a kitartás megkülönböztethető, mivel a hosszú távú szarvasmarhák teljes állományának tartományára készült. Könnyen elhagyja a képzést, és mindig megérti, mit akar a tulajdonos a kutyából.

Ausztrál Kelpi

G

Ez a fajta intelligens, nem mentális képességek nélkül jellemezhető. Lágy karaktere van, míg ez elég élénk és aktív kutya. Van egy ösztöne a belföldi biztonsággal, mind a területen, mind a tollakban található.

Ausztrál terrier

D

Ez a fajta született a vadászok segítése érdekében, de idővel a különböző tárgyak védelmére alkalmas. Ez a fajta kiváló látás, illat, flair. Valamint hangos hang.

Osztrák kutya

E

A fajta főleg Ausztriában terjed, így az ország korlátai túl ritkák. Fajta vadászat, így a fő tulajdonosai vadászok.

Azvak

Z

A fajtára csak 1970-ben ismertté vált, mivel a nomád törzsek vezette.

A fajta olyan országokat képvisel, mint Mali és Nigéria. Erős és kemény, különösen a magas hőmérsékletekkel kapcsolatban, míg mind a biztonsági jellemzőket is elvégezheti, és vadászkutya.

Akita in

És

A fajtát egyedülálló megjelenés jellemzi, míg a kutya nemes, kiegyensúlyozott karakterrel rendelkezik, amely megkülönbözteti a tulajdonosának odaadását.

Alano

J

Meglehetősen ritka fajta, amelynek nincs több mint 1000 egyének a világon, ugyanakkor nem több, mint száz.

Ezt a fajtát az asszírok távolították el a kutyák fajtájaként, így a fajta ősei részt vettek a csatákban.

Alaszkai Kli-Kai

Nak nek

Biztonságosan azt mondhatjuk, hogy ez az Észak-Spitz, amelyet az elmúlt században hoztak létre. A megjelenésben ez a fajta hasonlít a "husky" sziklára. Ez megkülönbözteti az energetikai viselkedés, míg elég intelligens és intelligens.

Alaszkai malamuta

L

A fajtát egy nagyon félelmetes megjelenés jellemzi, de barátságos jellegű és elég szeretetteljes. Nem olyan régen ezt a fajtát használták a biztonsági funkciókhoz, de amikor a kutya elvesztette ezeket a tulajdonságokat.

Amerikai Akita

M

Elég barátságos viselkedés, valamint vonzó megjelenés. Az engedelmes karakter ellenére a kutya bármikor készen áll a mesterének védelmére.

Amerikai bandog

N

Ez a fajta megfelelő nevelést és képzést igényel, majd megnyitja a Watchdog kutya csodálatos tulajdonságait.

Amerikai bulldog

P

Hivatalosan ez a fajta a 19. század végén ismertté vált. A fajta legközelebbi rokona a régi angol bulldogok.

Ez nagyon vidám és barátságos fajta az emberrel kapcsolatban.

Amerikai meztelen terrier

R-

A fajta energikus és intellektuális, amely megkönnyíti a szocializáció folyamatát, de szükségszerűen képzéssel és neveléssel. Tökéletesen alkalmas háziállatként olyan családok számára, akiknek családtagjai vannak, akik hajlamosak az allergiákra.

Amerikai Staffordshire Terrier

Val vel

Ez egy végtelenül szentelt és szerető kutya, a tulajdonosával és a családjával kapcsolatban. Megkülönbözteti mind a felnőtteket, mind a gyermekeket, és közös nyelvet talál velük.

Reklám • Eskimi

Anatoliai Shepherda

T

Ez egy meglehetősen okos állat, amely könnyen elhagyja a képzést és a nevelést. A gyermekek a pásztor társadalomban való elhagyása, nyugodt lehet a következmények: ez egy csodálatos nővér.

Angol pásztor

W

A kutya megkülönböztető jellemzője - ez egy csodálatos pásztor, és önállóan kezelheti a háziállat egész állományát.

angol bulldog

F

A kutyák fajtájának kedvenc megszállása az, hogy időt töltsön a kanapén a tulajdonos mellett. A kutya fájdalmasan átadja a magányt és a figyelmet.

Angol Cocker Spaniel

x

A fajta valódi vadászkutyát mutat be, amelyet egy hatalmas energiaellátás megkülönbözteti, és folyamatosan vágyik mozgásban.

Angol masztiff

C

Egy ilyen fajtát otthonként jellemzik, a kiegyensúlyozott és csendes természet jelenléte miatt. Ugyanakkor ő őszinte és szentelt.

Angol szetter

SH

Ez a legnépszerűbb fajta, amely a telepeseket képviseli. A középkorban ez a kutyák fajtája segített egy személynek vadászni a madarak hálózatával.

Angol játékterrier

E

Az ember fajtájával kapcsolatban meglehetősen barátságos. Magas temperamentuma van, így a kutya meglehetősen aktív és zajos. Ennek ellenére a kutya tökéletesen elkapja a patkányokat.

Angol Fox Khaound

én

Az emberrel kapcsolatban barátságos, de természetes vadászati ​​ösztönökkel rendelkeznek. Ezenkívül a kutya elégeményes és ellenáll az állatok hosszú távú üldözésének a vadászaton.

Argentin kutya

Végül

Argentin Kutyája egyszerre vonzotta a kutyák csatáit, mert a fajta rossz hírnevet szerzett, ezért néhány európai országban tiltották.

Ez vadászkutya, különösen a nagy vadállat keménységében.

Afgán Borzaya

Kutyafajták fotókkal és nevekkel

Az egyik legősibb fajtát képviseli, és az afgán pásztorként ismert. A fő cél a Hares, Antilop és más vadállatok vadászata.

A fajta lassan fejlődik, hiszen csak az élet harmadik éve az állat jellege alakul ki.

Kínzó

Kutyafajták fotókkal és nevekkel

Ez inkább ritka fajta, és nem ajánlott olyan családok számára, akiknek kisgyermeke van.

A kutya egyértelműen kifejezett órió ösztönös, de ugyanakkor a fajta tartós, aktív és kutyákkal élénk.


B

Basenji

Kutyafajták fotókkal és nevekkel

Ezek valódi társok egy személy számára, mivel könnyű és gyorsan kötődik a tulajdonosukhoz és más családtagjaikhoz.

Basset hound

Kutyafajták fotókkal és nevekkel

Ez egy olyan kutya, ahol hatalmas szellemi lehetőségekkel rendelkeznek, de szereti, amikor szeret és tisztel. Nagyon nyugodt, nem igényel súlyos fizikai erőfeszítést.

Bedlington terrier

Kutyafajták fotókkal és nevekkel

Egyedülálló megjelenésű, de ugyanakkor a kutyát megkülönbözteti a hangsúlyos vadászati ​​ösztönök jelenléte, míg az önbecsülés érzése.

Fehér svájci pásztor

Kutyafajták fotókkal és nevekkel

Vigyázott kutyák fajtája, ezért mindezek a funkcióadatokban vannak. Nem mutat agressziót idegenekre és állatokra, beleértve a kutyákat is.

Belga griffon

Kutyafajták fotókkal és nevekkel

Bemutatja a hálószobás dekoratív rockot, miközben megkülönbözteti a karakter egyedülálló fejlődését. Amikor egy fiatal kutya, akkor meglehetősen gyenge és alacsony aktív. Felnőtt, súlya súlya, valamint izomtömeg, majd később aktív és vidám.

Belga Shepherda

Kutyafajták fotókkal és nevekkel

A kutya elég okos, és kiváló biztonsági jellemzőkkel rendelkezik. Élő és szellemi megjelenésű. Ugyanakkor nem ajánlott a tapasztalatlan vagy határozatlan tulajdonosok számára.

Bernese Zennenhund

Kutyafajták fotókkal és nevekkel

Ez a kutya számos pozitív tulajdonságot tartalmaz. Ez nem csak erős és kemény fajta, nagyon előre jelzi a tulajdonosát, és megkülönbözteti a jó természetű türelemmel.

Baiver Yorkshire Terrier

Kutyafajták fotókkal és nevekkel

Dekoratív fajtájú kutyák kiegyensúlyozott temperamentummal, de ugyanakkor erős és rokon jellegű. Tökéletesen érzi magát az ember és az állatok otthoni társaságában.

Bigl

Kutyafajták fotókkal és nevekkel

Egyszer, a kutyák fajtája segített egy személynek, aki kicsi, de shunter állatokba vadásznak. Kutya barátságos, okos, szeretetteljes és energikus.

Bichon frieze

Kutyafajták fotókkal és nevekkel

Ez egy szórakoztató és játékos kutya a természetből. Ezenkívül bátor és nem agresszív, de ugyanakkor összetett oktatást és képzést igényel.

Blohehound

Kutyafajták fotókkal és nevekkel

Ez egy igazi versenyfajta, rendkívül aktív, állandó fizikai aktivitást igényel. Ellenkező esetben a Trashcake-t a lakásból lehet.

Bobtail

Kutyafajták fotókkal és nevekkel

Bobtail, annak ellenére, hogy félelmetes (viszonylag) megjelenése megkülönbözteti a családtagokhoz képest baráti jelleggel és odaadással.

bolognai

Kutyafajták fotókkal és nevekkel

A fajta megjelenése rendkívül vonzó és érdekes. Szeretik a tulajdonosukat, de hitetlenkedve a jogosulatlan emberekhez tartozik.

Border collie

Kutyafajták fotókkal és nevekkel

A fajta rendkívül energikus és gyors állatot jelent, így állandó fizikai erőfeszítésre van szükség.

Bordeaux kutya

Kutyafajták fotókkal és nevekkel

Elég ősi francia fajta, melyek ősei római harci kutyák. Kezdetben ezt a fajtát a farkasok és a medvék településeinek védelmére használták.

Megjelenésben nem fogod mondani, hogy ez a kutya nagyon barátságos karakterrel rendelkezik.

Boseron

Kutyafajták fotókkal és nevekkel

A fajta megkülönbözteti az a tény, hogy meglehetősen társadalmi, mert a barátság, mind a rokona, mind a többi állat. A kutya értelme magas szinten van.

Bostoni terrier

Kutyafajták fotókkal és nevekkel

Ez egy olyan kutya, amely sok pozitív és negatív tulajdonságot abszorbeált. Képzett nevelésre és képzésre van szükség.

Brazil fila

Kutyafajták fotókkal és nevekkel

Sikeresen megvédheti azt az objektumot, amelyet az ember utasította. A felesleges emberek bizalmatlansága, még a kiállításokon is mindenki távol van, beleértve a bírákat is.

Brüsszeli griffon

Kutyafajták fotókkal és nevekkel

Annak ellenére, hogy nem nagy méretű, a fajta ismeri az árat, de ugyanakkor megmutatja a barátságos érzelmeket és a szeretetet.

Bullmastiff

Kutyafajták fotókkal és nevekkel

A fajtát megkülönböztetik a házigazda korlátlan odaadásával, de ugyanakkor úgy véletlenül viselkednek, hogy a családtagok, a jelek és a barátok, az idegenek óvatos.

Bullterrier

Kutyafajták fotókkal és nevekkel

Meglehetősen elérte és makacs kutya, ezért képzett megközelítést igényel a képzésben és a nevelésben. Ezenkívül a bika terriereket folyamatosan figyelemmel kell kísérni, különben megpróbálják bővíteni az engedélyezett határokat.

Burzsony

Kutyafajták fotókkal és nevekkel

Ezek erősek és végtelen kutyák, gyönyörűen hajtogatott test, amely állandó fizikai erőfeszítést igényel. Számukra a mindennapi séták 5 km-re vannak a minimális terhelés.

NÁL NÉL

Weimaran

Kutyafajták fotókkal és nevekkel

A fajtát stabil, kiegyensúlyozott karakter jellemzi. A kutya erősen kötődik a tulajdonosához, ugyanakkor nagyon barátságos minden más családtag számára.

Walesi Corge Cardigan

Kutyafajták fotókkal és nevekkel

Tökéletesen elhagyja a képzést a legkorábbi korban, mert a fajta kíváncsi és kiváló memória van.

Walesi corge pembrok

Kutyafajták fotókkal és nevekkel

A fajta nagyon barátságos, ami a fő különbség. Vidám temperamentuma van, és ő szereti folyamatosan mozgásban, ezért rendszeresen kell járnia vele.

Magyar Borzaya

Kutyafajták fotókkal és nevekkel

A fajta nagyon lassan fejlődik egy pszichológiai tervben, amely különleges megközelítést igényel az oktatás és a képzés korai életkora. Miután megkapta a megfelelő nevelést, a kutya tökéletesen hallgat és megérti tulajdonosát, nem mutatja az agressziót.

Wettehun

Kutyafajták fotókkal és nevekkel

A kutya okos, de makacs, gyors temperamentummal. Gyakran nehéz megtenni a szükséges parancsokat.

Wolfspitz

Kutyafajták fotókkal és nevekkel

Sokan ezt a fajta "mosolygós holland" nevezik a gyümölcs kifejezés sajátosságai miatt. A kutyát egy nyitott, barátságos és társas jellegű, amely meglehetősen összhangban van az arc és a szem kifejeződésével.

Kelet-Szibériai Lyk

Kutyafajták fotókkal és nevekkel

Kelet-Szibériai szereti a közös nyelvet egy korú emberrel. A vadászati ​​szokásokkal rendelkeznek, miközben kiegyensúlyozott karaktert észlelnek.

G

Gampre

Kutyafajták fotókkal és nevekkel

A Gampra az örményről lefordított, nagy és erős, így a kutyát is nevezik örmény farkas. A kutya különböző funkciókat képes elvégezni.

Holland pásztor

Kutyafajták fotókkal és nevekkel

Ez inkább okos fajtájú kutyák, amelyek könnyen elhagyják a képzést, nevelést és képzést. Hosszú ideig a holland pásztor biztonsági funkciókat hajtott végre. Gyakran tanácsadóknak tekinthetők.

Holland smashund

Kutyafajták fotókkal és nevekkel

Különbözik a karakter egyensúlyát és barátságosságát, miközben életben és erős kutyáknak tekintik. Problémamentesen járnak, mind kutyákkal, mind macskákkal, beleértve a gyermekeket is.

Grönlandi kutya

Kutyafajták fotókkal és nevekkel

Vezetői kutyák fajtája, akiknek gyökerei messzire mennek a múltban. Ezt az erő, az állóképesség, valamint a navigálás képessége jellemzi.

Agár

Kutyafajták fotókkal és nevekkel

Vadászati ​​kutyák fajtája, de nem a termelés hosszú távú üldöztetésére szolgál. De amikor rövid távolságokon fut, ez a kutya nincs egyenlő.

D

Dalmatin

Kutyafajták fotókkal és nevekkel

Ezek a kutyák, ha időben nem indulnak fel őket, és a korai életkorból tanítják, az erőfölényre hajlamosak. Ez a fajta hihetetlen erővel és hatalommal rendelkezik. Ennek ellenére a fajta család és társadalmi - kiigazított.

Jack Russell Terrier

Kutyafajták fotókkal és nevekkel

Hogy megtanítsa ezt a kutyát az alapvető csapatoknak, nem lesz sok nehézség, mivel ezek a kutyák okosak és kíváncsiak. Ezenkívül elkötelezettek a tulajdonosukban. A nagy aktivitás jellemzi, ezért intenzív fizikai erőfeszítéssel kell elfoglalni, és egy kutyát vonzanak különböző gördülő játékokhoz, mint a mini-adjiliti.

Doberman

Kutyafajták fotókkal és nevekkel

Úgy vélik, hogy a dobermánok gonosz, fújás és kiegyensúlyozatlan fajta. Tény, hogy egyáltalán nem így van, különösen akkor, ha időben elkezdi a nevelést és a képzést.

Dratramar

Kutyafajták fotókkal és nevekkel

Ez egy engedelmes fajta, de ugyanakkor meglehetősen aktív és intelligens. A kutyák vidámak és a tulajdonosuknak szenteltek.

Fa

Kutyafajták fotókkal és nevekkel

A versenykutyák fajtáját képviseli, ezért egy jól hengerelt hang és gyönyörű hangot különböztet meg. Független jellegű, így a kutya folyamatosan irányítania kell.

E

Eurasier

Kutyafajták fotókkal és nevekkel

. Kiváló társává válhat, mert mind a tulajdonos, mind a családtagok számára kötelező, de ugyanakkor a bizalmatlanság a kívülállókhoz kapcsolódik.

Z

West Szibériai, mint

Kutyafajták fotókkal és nevekkel

A West Siberian Lise-t mindig is megkülönböztették egy kiegyensúlyozott psziché, amely hozzájárul a nyugodt viselkedéshez. Ennek ellenére a kutya életben van és mobil. Ezenkívül tartósabb és kényelmetlenek, összehasonlítva a többi lacas fajta.

Arany retriever

Kutyafajták fotókkal és nevekkel

Rendkívül kemény és hihetetlenül erőteljes kutya, gyönyörű megjelenéssel. Kiváló memóriájuk van. Tökéletesen tökéletesen érzik magukat, mint a földön és a vízben.

És

Ír farkas

Kutyafajták fotókkal és nevekkel

A világ egyik legnagyobb kutyájának tekinthető, mivel a farkasok lenyűgöző növekedést, valamint egyedi megjelenést mutatnak. A test az izmos és jól fejlett, és mozgásuk könnyű és gyors.

Ír terrier

Kutyafajták fotókkal és nevekkel

Az ír terrierek számos előnnyel járnak, annak ellenére, hogy a hangulati különbségek vannak. Általában aktívan viselkednek és szórakoznak.

Izlandi kutya

Kutyafajták fotókkal és nevekkel

Az izlandi kutya nem súlyos vadászati ​​ösztöne van. Ugyanakkor nem agresszív és kíváncsi, valamint Hardy, mert a pásztor funkcióit végre kell hajtania.

Spanyol galgo

Kutyafajták fotókkal és nevekkel

A vadászat Greyhound specializációja a Hares vadászatában van, de a vadászok annyira használják a kutyát, mint a vadászok vadászatára és a vaddisznóra. A fajta kiváló illatú, így könnyen képes arra, hogy nyomon kövesse a fenevadat.

J

Yorkshire terrier

Kutyafajták fotókkal és nevekkel

Dekoratív kutyák, amelyek gyorsan döntéseket hozhatnak, miközben minden módon megpróbálják a tulajdonosukat.

Nak nek

Kavaler-King Charles Spaniel

Kutyafajták fotókkal és nevekkel

Hihetetlenül olyan kutyák, akik jobban szeretik a tulajdonosukat, folyamatosan dicséretet kapnak tőle.

Kaukázusi juhászkutya

Kutyafajták fotókkal és nevekkel

Ő törzskönyve egy pár ezer évvel ezelőtt, amikor a tibeti kutyával keresztezték.

A különböző kutya erős, de kiegyensúlyozott karakter. Nagy védekező reakciója van.

Cukornád

Kutyafajták fotókkal és nevekkel

A kutya kellően szilárd és makacs jellegű, így a fajta gyakran nyilvánul meg, vagy megpróbálta megmutatni a függetlenséget. Ezért a megfelelő szociális irányú kisállat formájában szükséges a lehető leghamarabb.

Karelian-finn husky

Kutyafajták fotókkal és nevekkel

Ez egy vidám és elég vidám kutya, és ráadásul igazi vadász, és bármely személy valódi barátja, beleértve a vadászokat is. Segít vadászni mind a vaddisznókon, mind más állatokon. Ez nagyon ritka fajta és egyedi türelem.

Törpe pincher

Kutyafajták fotókkal és nevekkel

A kutyák fajtája, amely könnyen felnevelhető és tanul. Gyorsan bármely család szerves részévé válik, és meglehetősen játékos, élénk karakterrel rendelkezik, bár az idegenek bizalmatlanságot mutat.

Törpe schnauzer

Kutyafajták fotókkal és nevekkel

Annak ellenére, hogy nem nagy méretű, a kutya bátran megvédheti tulajdonosát és családját, mind a kívülállóktól, mind a kutyáktól, annak ellenére, hogy jelentősen, nagyméretűek lehetnek.

Curne terrier

Kutyafajták fotókkal és nevekkel

Egy stabil pszichével ellátott kutya, és könnyen hozzászokhat az újonnan megváltozott létezés feltételeihez. Ugyanakkor aktív életmódot és mindig szórakoztató és vidám.

Kerry Blue Terrier

Kutyafajták fotókkal és nevekkel

Ezek olyan kutyák, amelyek létfontosságú energiával vannak ellátva, ami lehetővé teszi számukra, hogy folyamatosan mozogjanak. Azok számára, akik aktív életstílust vezetnek, ez a kutya fajta valódi társa lesz, és egy barát lesz.

Kínai kúszós kutya

Kutyafajták fotókkal és nevekkel

Különbözik ezek a kutyák egyedülálló, talán még szokatlan megjelenés. Ezenkívül gyorsan és örökre kötődnek a tulajdonosukhoz. Folyamatosan nézd meg a tulajdonosot a szemében, mintha megpróbálná megérteni azt, amit a következőre kíván tenni.

Koikristond

Kutyafajták fotókkal és nevekkel

Ezek szerető lények, amelyek megpróbálnak mindig a tulajdonos közelében lenni. Ezenkívül ezek ésszerű és leleményes kutyák, amelyek megfelelnek a környezeti feltételeknek.

Kromforgender

Kutyafajták fotókkal és nevekkel

A fajta meglehetősen engedelmes és kapcsolat, így könnyű megtalálni a közös nyelvet egy személy és családtagok. Különbözik az intelligenciával és a leleményességgel, valamint az igazi szeretet és az odaadás a tulajdonosukkal kapcsolatban.

Xolitzkinty

Kutyafajták fotókkal és nevekkel

Ők jó óvóknak, valamint igazi társanak tekintik. A kutya nem agresszív, és nyugodtan nem viharos viselkedéssel különbözteti meg. Ezenkívül a kutya vidám és intelligens, de a jogosulatlan emberek foglalkozik.

Kurzhaar

Kutyafajták fotókkal és nevekkel

Természet szerint ezek kiváló vadászok, de mindig teljes családtagokká válnak. Mindig megpróbálják, hogy a tulajdonosukat, és ugyanakkor okos és jóindulatú német LEGIS.

L

Labrador retriever

Kutyafajták fotókkal és nevekkel

Ez a fajta megkülönbözteti az összes pozitív tulajdonság, amelyet csak beszélhet. Korlátlanul megjósolta, mind a tulajdonos, mind az összes többi családtag. A legfontosabb dolog az, hogy végtelenül kedves és szeretetteljes az emberrel kapcsolatban.

Labradededededededede

Kutyafajták fotókkal és nevekkel

Mint a Labradorok többi része, ennek a családnak a képviselői tökéletesen forrasztottak, mind a felnőttekkel, mind a gyermekekkel. Energetikusak és barátságosak.

Langhaar

Kutyafajták fotókkal és nevekkel

A kutya teljesen hiányzik az agresszivitás néhány jele. Ez engedelmes és könnyen mesterek minden szükséges csapat. Szereti a hosszú sétákat.

Landshir

Kutyafajták fotókkal és nevekkel

Ez egy nemes fajtája, amely ismeri az árat, mert mindig magabiztosnak érzi magát. Ennek ellenére nyugodt és kiegyensúlyozott állat.

Levretka

Kutyafajták fotókkal és nevekkel

.

Leonberger

Kutyafajták fotókkal és nevekkel

A fajta kutya ünnepli az összes szükséges tulajdonságot, mint egy személy. Ezek szerető lények szavaznak a tulajdonosuknak. Ugyanakkor a kutya szerető, vidám és barátságos.

Lhasa apso

Kutyafajták fotókkal és nevekkel

Ez a fajta nagyon elnyomott jellegű, és nem engedheti meg, hogy elutasítsa. És mégis kétségtelenül alárendelt a tulajdonosuknak, és felismeri az összes családtagot, de a bizalmatlanság idegenekre utal.

M

Majorcan Shepherda

Kutyafajták fotókkal és nevekkel

Először a fajta a 16. században a Spanyolország tulajdonában lévő boleáris szigeteken jelent meg. Használt, mint egy juhászkutya.

E fajta 2 fajta van: hosszú hajú és rövidszőrű. A rövid hajú pásztor a legnagyobb népszerűséget használja.

máltai

Kutyafajták fotókkal és nevekkel

Ez a kutyák fajtája nagyon népszerű, mert gyengéd, barátságos karaktere van. Ezenkívül elég okosak és gyorsan elsajátítják az összes csapatot. Temperamentum a kutyákban élő és aktív, így gyakran részt vesznek a gördülő játékokban.

Mopsz

Kutyafajták fotókkal és nevekkel

Jóak bárkinek minden családban, függetlenül attól, hogy vannak-e más állatok. Jól érzik magukat minden vállalatnál.

Mittelsnauzer

Kutyafajták fotókkal és nevekkel

Nem olyan régen, a fajta kutyái különböző német gazdálkodók szolgálatában voltak. A kutya meglehetősen szorgalmas és jó természetű, így lehet igazi barát és egy személy asszisztens. Ezenkívül a Mittelshnuzers könnyen megvédheti mind a tulajdonosot, mind az összes családtagot.

Mudi

Kutyafajták fotókkal és nevekkel

Ez egy olyan dolgozó kutya, amely különböző funkciókat végezhet, mint a vadászat és az óvodák. Ezen kívül lehet egy barát és társa bármely személy számára.

N

Nápolyi masztiff

Kutyafajták fotókkal és nevekkel

A fajta nagymértékben népszerű a lenyűgöző és rendkívüli megjelenés miatt. Rendszerint ez a fajta nyugodt és nem agresszív minden légkörben.

Német boxer

Kutyafajták fotókkal és nevekkel

Erős, kiegyensúlyozott és nyugodt állatoknak számít. Ezenkívül a kutya számos kiváló tulajdonsággal rendelkezik, mint például a bátorság és az éberség, valamint a tulajdonos iránti szeretet.

Német kutya

Kutyafajták fotókkal és nevekkel

A lenyűgöző méretek ellenére az állat szelíd és szeretetteljes. Sok funkciót képes elvégezni. Ezek lehetnek éberek és félelmetes őrök, betegek és kiegyensúlyozott nannies, hűséges barátok, diszkrét családtagok és t.D.

Német juhász

Kutyafajták fotókkal és nevekkel

Mindenki tudja, hogy ez egy meglehetősen okos és intelligens kutyafajta, amely számos funkciót képes elvégezni, bár fő szakosodása biztonsági funkciók. Nem csoda, hogy a német pásztorok szolgálnak a hadseregben, a nemzeti őrségben, a természeti katasztrófák lokalizálására szakosodott divíziókban, beleértve a mentők elválasztását is.

Német pincher

Kutyafajták fotókkal és nevekkel

Ez egy olyan kutya, amely a reflepressible energia természetével van ellátva, amelyet egy korai életkorból kell irányítani, a mindennapi oktatásban és képzésben. Ez a kutya világosan meg kell tudnia, hogy mi lehetséges, és mi nem lehet.

Német spitz

Kutyafajták fotókkal és nevekkel

Ez egy olyan kutya, amely erősen kötődik a tulajdonosához, és erősen bátorítja, ha a tulajdonos nem közel van hozzá. Időszerű és megfelelő nevelésre van szükség.

Norvég bukhund

Kutyafajták fotókkal és nevekkel

Különböznek abban, hogy szilárd skandináv jellegűek és erős biztonsági ösztönük van. Az emberekkel kapcsolatban nem mutatják a legkisebb agressziót, míg megkülönböztethetőek, ahol felnőttek, és ahol a gyerekek. A gyerekekkel különösen barátságosnak viselkednek.

Norwich Terrier

Kutyafajták fotókkal és nevekkel

. Ezenkívül a fajtát az intelligencia és az intelligencia megkülönbözteti.

újfundlandi

Kutyafajták fotókkal és nevekkel

A fajta nagymértékben népszerű, mert úgy vélik, hogy teljesen hiányzik az agresszió az emberrel és más állatokkal kapcsolatban. Ezért biztonságosan azt mondhatjuk, hogy ez egy nagyon nyugodt kutya, papsági karakterrel.

P

Papillon

Kutyafajták fotókkal és nevekkel

Különbözik a magas intelligencia-minősítésben, annak mérsékelt mérete ellenére. A dekoratív sziklák között a 2. helyen található időben. Könnyen elhagyja a képzést.

pekingi

Kutyafajták fotókkal és nevekkel

Dekoratív fajta, amely gyakran emlékezteti a nemes eredetét. .

Pyrian Shepherda

Kutyafajták fotókkal és nevekkel

A fajta fő szakosodása az állomány védelme. Ezért a pásztorokat széles körben használják.

Pirenikai masztiff

Kutyafajták fotókkal és nevekkel

Nem ismeri fel az idegenek, de az emberek és más kutyákkal kapcsolatban nyugodtan viselkednek. Ez elsősorban egy megbízható barátja, aki rossz szintű intelligenciával rendelkezik.

Mutató

Kutyafajták fotókkal és nevekkel

Az egyedülálló kutyák fajtája, amely nemcsak erővel, hanem kegyelemben is eltér. Első pillantásra ez egy meglehetősen nyugodt és flegmatikus kutya. Valójában ez az állat tele van energiával, amint azt a vadászat viselkedése bizonyítja.

Pomerániai spitz

Kutyafajták fotókkal és nevekkel

Annak ellenére, hogy Spitz dekoratív megjelenésű, nem tudja megmondani ezt a karaktert, mert ez egy gyors és bátor kutya. Ezért a nem-nagy méretek ellenére a kutya könnyen képes felállni magát a mesteréért.

Prága Krysarik

Kutyafajták fotókkal és nevekkel

A kutya elég nyugodt és elég okos, így képes lesz arra, hogy minden családtagot, beleértve az állatokat is. Tökéletesen úgy érzi, a gyerekek, akik szeretnek bolondozni.

Uszkár

Kutyafajták fotókkal és nevekkel

A padel ismert, amit rendkívüli megjelenéssel megkülönböztetettek. Ugyanakkor meg kell jegyezni, hogy ez egy aktív kutya, amelynek érzése az önbecsülés.

R-

Risenshnauzer

Kutyafajták fotókkal és nevekkel

Ez egy meglehetősen kíváncsi és mozgatható kutya, amely békét és barátságosságot mutat. Ennek ellenére a kutya megjósolta a tulajdonosának és merészen, hogy megvédi őt.

Rhodesian Ridgeback

Kutyafajták fotókkal és nevekkel

A "forró" afrikai vér szennyeződésének köszönhetően ezek a kutyák bátornak és bátornak vannak jellemezve.

Rottweiler

Kutyafajták fotókkal és nevekkel

Rottweil megkapta a fajta nevét a városból, és bemutatja a legrégebbi pásztor kutyák fajtáját.

Úgy vélik, hogy a rottweilerek nagyon intelligens, gondolkodó kutyákat képviselnek, amelyek megragadják a tulajdonosuk hangulata változását.

Orosz psovaya

Kutyafajták fotókkal és nevekkel

Ez a vadászati ​​kutyák egyik fajtája, amely a különböző állatokon agressziót mutat. Jó látás és hatalom van. Nagyon gyorsan fut, különösen rövid távolságokon.

Orosz vadász spániel

Kutyafajták fotókkal és nevekkel

Ez a kutya igazi barátja és társává válhat, miközben szereti a mozgó játékokat és a hosszú sétákat. Aktív életstílust vezet, mások energiáját töltve.

Orosz Toy Terrier

Kutyafajták fotókkal és nevekkel

Ez a fajta definiálja a tulajdonosának, míg a kutya vidám és játékos. Ezenkívül könnyen elhagyható a képzésre.

Val vel

Salyuki

Kutyafajták fotókkal és nevekkel

Ők is Persian Greyhoundsnak nevezik őket. Megkülönböztetik egy független karakter, de ugyanakkor kiegyensúlyozott és beteg állatok. Hosszú ideig kényszerítheti a zsákmányt.

Önhívott kutya

Kutyafajták fotókkal és nevekkel

Úgynevezett fajta, amint az önállóan hívott husky, és az egyedi, mert van egy eredeti megjelenés, valamint veleszületett barátságosság.

Senbernar

Kutyafajták fotókkal és nevekkel

Ez egy meglehetősen nagy fajtája kutyák, bár puha és ellentétes. A kutya egyformán óvatosan érvényes minden családtagra, és különösen a gyermekek számára.

Siba Ina

Kutyafajták fotókkal és nevekkel

A kutya meglehetősen független temperamentummal rendelkezik, ezért állandó figyelmet és viselkedési ellenőrzést igényel. A szakértők segítségével helyesen emelte és megtanítja az állatot elég keményen.

szibériai husky

Kutyafajták fotókkal és nevekkel

Kiszámítva egy meglehetősen ritka kutyafajtára. A természeti szinten a kutya az ember szeretetét és egy gramm agressziót.

Közép-ázsiai juhászkutya

Kutyafajták fotókkal és nevekkel

Alabai, úgyhogy nevezték ezt a kutyák fajtáját, különböznek a kiegyensúlyozott és feloldhatatlan karakterben. Az agresszió esetében először figyelmezteti a hangos lare-t.

T

Tajvani kutya

Kutyafajták fotókkal és nevekkel

A fajta kiváló szaga, látás és hallás. Ez egy erős és félelmetes fajta, amely a tulajdonosának szentelte. Extrém bizalmatlanságot mutat az ismeretlen emberekről.

Tibeti terrier

Kutyafajták fotókkal és nevekkel

A szakértők úgy vélik, hogy ez a leginkább megfizethető és barátságos kutyafajta, amelyet könnyen bízhat a leginkább ismeretlen emberek.

Tosa be

Kutyafajták fotókkal és nevekkel

Azt mondhatjuk, hogy ezek valódi harcosok, akik nem érzik magukat fájdalmat. Azonnal támadnak, figyelmeztetés nélkül, ezért óvatosnak kell lenniük.

W

Whippet

Kutyafajták fotókkal és nevekkel

A történelem azt jelzi, hogy a fajta létfontosságú tevékenységének fő iránya a Hares vadászatára szolgál. Ez elegáns figurával rendelkezik, ugyanakkor erős és gyors kutyát jelent, kiegyensúlyozott pszichével.

F

Fáraó kutya

Kutyafajták fotókkal és nevekkel

Fajta, amely gyorsan specializálódott, mert könnyen megjelenik és gyorsan megtudja. A személy nem mutat agressziót, és nagyon előre jelzi a tulajdonosát. Nem szeret egyedül és erősen maradni.

Finn kutya

Kutyafajták fotókkal és nevekkel

Ezek valódi vadászok, így szeretik sokat sétálni a tulajdonossal. A fajta csak a vadászaton tevékenykedik, és a szokásos környezetben kissé flegmatikus, bár barátságos az emberrel kapcsolatban.

Finn lapphund

Kutyafajták fotókkal és nevekkel

Valódi robotok, amelyek a legsúlyosabb körülményekhez igazodnak, valamint a legveszélyesebb és nehéz munkához.

A kutyák képesek, mint a vadászok, valamint a pásztorok.

Francia bulldog

Kutyafajták fotókkal és nevekkel

Mindig sajnálja a területüket, de ugyanakkor megtalálja a közös nyelvet minden családtaggal.

x

Khananian kutya

Kutyafajták fotókkal és nevekkel

A kutya meglehetősen független és alapvető jellegű, de ez nem jelenti azt, hogy nem szereti a tulajdonosát, és nem előre jelzi őt. Inkább egy stabil életstílust vezet, és érezte a hierarchiát. Mivel a családban, úgy viselkednek, mint egy állományban, benyújtva a tulajdonosuknak (vezető).

Lesadó

Kutyafajták fotókkal és nevekkel

Magabiztos és mozgó fajtája kutyák, de ugyanakkor nyugodtan és intelligensen viselkedik. Gyorsan reagálhat a külső veszélyre.

Horvát Shepherda

Kutyafajták fotókkal és nevekkel

A felnőttek, az oktatott személyek különböznek a promóció és az ügyesség. Nagyra értékeli az emberrel való kommunikációt.

C

Chow Chow

Kutyafajták fotókkal és nevekkel

A szakértők szerint a chow-chow fajtát egy éles és finom elme különbözteti meg, valamint egy független. Ezért a kutya magasan fejlett önbecsülés érzése van. Megjegyezhető, hogy nem veszi sok simogatást, és inkább távol van, hogy távol maradjon.

Chinuk

Kutyafajták fotókkal és nevekkel

Erős, energikus és élénk kutya, amely állandó fizikai erőfeszítésre van szükség.

csivava

Kutyafajták fotókkal és nevekkel

Két fajta fajta - hosszú hajú és rövid hajú. Nem csak a különböző gyapjú hosszúak, hanem a viselkedés jellege is különböznek.

SH

Sharpei

Kutyafajták fotókkal és nevekkel

A SharpEI-t olyan kutyák jellemzik, amelyek jó karakterrel rendelkeznek, valamint az elme és az intelligencia. Ők kötődnek a tulajdonosukhoz és otthonukhoz, ahol minden családtaghoz viszonyítnak.

Formájú

Kutyafajták fotókkal és nevekkel

A kutya testét vastag gyapjú borítja, kék-szürke színű aljzattal, bár ez a fajta különböző színű lehet.

Collie

Kutyafajták fotókkal és nevekkel

Ez a kutya nem nagy méretű hosszú gyapjú, amelyet meglehetősen gyönyörű megjelenés jellemez. Ugyanakkor hiányzik az ügyetlen és durvaság.

Schipperke

Kutyafajták fotókkal és nevekkel

Nézd meg a nagy méreteket, amelyek érzékenyek. A kutya energikus, és távol van egy ismeretlen embereket. Ezenkívül a kutya kíváncsi és aktívan érdekli a külső világot.

Shih tzu

Kutyafajták fotókkal és nevekkel

Dekoratív kutya, elég aktív, független karakterrel. Intelligens és barátságos az emberrel kapcsolatban. Ugyanilyen szeretet minden családtagra vonatkozik, bár szereti a legtöbbet.

E

Légiedény

Kutyafajták fotókkal és nevekkel

Ez a fajta alkalmasabb a mobil, vidám emberek számára, és ellenjavallt az emberek lusta és nagyobbak számára. Nagy lakóteret és állandó figyelmet igényel.

Észt Hound

Kutyafajták fotókkal és nevekkel

A kutya vadászfajta, amelyet megkülönbözteti egy meglehetősen makacs karakter, ha nem kezdeni időben, és jogosult a tanításra és a vonatra. Sokat szeretne mozogni, beleértve más kutyákkal is, mivel nem mutat felesleges agressziót.

Eshtelskaya Shepherda

Kutyafajták fotókkal és nevekkel

Ez egy merész és energikus fajta, gyors reakcióval. A tanuló kutya engedelmesen elvégzi a mester minden csapatait. Megkülönbözteti a felnőtteket és a gyermekeket, akikkel nyugodtan viselkedik és megáll.

én

Yamthund

Kutyafajták fotókkal és nevekkel

Ez a fajta egy svéd kalap, amelyet bátorság, energikus, makacsság, hűség és sociability. Ez egy nyugodt és szeretetteljes kutya, amely a tulajdonoshoz, valamint más családtagokhoz kapcsolódik. A kutya folyamatosan az emberi társadalomban, mivel folyamatosan szüksége van rá.

Japán Hin

Kutyafajták fotókkal és nevekkel

Úgy tűnik, hogy ez a kutya nincs hangja, mert ritka, amikor. Nem rendelkezik agresszióval, de nem igényel nagy figyelmet. Könnyen és gyors megtanul. A parancsok nem sietnek, és úgy tűnik, hogy a kutya makacs. Tény, hogy természeténél fogva ez egy rendes flegmatikus.

Japán spitz

Kutyafajták fotókkal és nevekkel

Az aranyos állat nem nagy érték, mert az emberek népszerűség és figyelem. Az állat rendkívül aktív és a tulajdonosának szentelte. Ezenkívül a kutya félelmetes, és kiváló őrzőként szolgálhat. Tökéletesen szereti a gyerekeket és az idősebb korú embereket.

Végül

Azt mondják, hogy a kutya ember barátja. Ha csak ezt a koncepciót érted, akkor ez nem elég. A kutya nem csak az ember barátja, hanem védő, és asszisztens. A megfelelően képzett és tanult telivér kutyák számos funkciót tudnak elvégezni, és nem csak a családban, hanem a különböző kormányzati szervek, különböző irányok is. A kutyának fejlett déli részének köszönhetően elengedhetetlen lesz a keresési és mentési műveletekben. Csak egy kutya képes megtalálni az embert, aki a törmelék alatt van.

A kutyák segítenek a bűnözők nyomon követésében, valamint a gengszterek és a terroristák semlegesítésében. A kutyák a katonai szolgálatban is elhelyezhetők, sápadtakkal és orvosokkal dolgoznak, megtakarítva a katonai személyzet életét. Tehát azt mondjuk, hogy a kutya az ember barátja, ez nem mondani. Aki nem ismeri a kutyákat vagy kutyákat? Ezek elég intelligens állatok, hatalmas funkcionális jellemzőkkel. Az emberi feladat csak a potenciál megfelelően használható. Az évszázadok során a kutyák segítenek abban, hogy túlélje az ilyen nehéz körülmények között, és megvédje a személyt a személytől, valamint más, meglehetősen agresszív állatoktól. A kutyák gyönyörű pásztorok. Csak a juhok vagy szarvasmarhák hatalmas evezésével képesek megbirkózni. Csak képesek megvédeni az emberi házat az idegen behatolásról, valamint az összes családtagtól.

Sajnos, nem mindenki képes érezni a felelősség mértékét, úgy dönt, hogy egy kutya otthon nem dekoratív fajta. Sokan figyelmen kívül hagyják az oktatással és képzéssel kapcsolatos követelményeket, amelyek nemcsak a jogosulatlan emberek, hanem a családtagok számára is kárt okozhatnak. Mindig emlékezni kell arra, hogy minden fajtában vannak olyan ösztönök, amelyek képesek kezelni az aggresszióhoz.

Emlékeztetni kell arra is, hogy minden fajta saját fajta hibái, amelyek közvetlenül kapcsolódnak a kutya egészségéhez. Gyakorlatilag a kutyák minden fajtáján, a tenyésztőknek dolgoztak, különböző fajták keresztezésével. Ennek eredményeképpen minden egyes fajta felszívódott, mind az egyetlen fajta előnyei, mind hátrányai, amelyek minden egyes utódon különböző időpontokban nyilvánulhatnak meg. Számítsd meg azt a tényt, hogy minden fajta megfelel a fajta színvonalának, és még inkább, ha felelőtlen tenyésztőkre vonatkozik, nem kell. Ezért sokan szembesülnek ezzel a problémával. Így olyan agresszív kutyák, amelyek komolyan képzettek, és nem érzékelik sem felnőttek vagy gyermekek sem. Az ilyen kutyákból bármit is várhatsz. Nagyon fontos, hogy ne vegyen részt a képzésben, hanem a szakember. . Ha a tulajdonos nem ismeri a kisállat természetét, nehéz lesz, hogy megtalálja a megközelítést.

Más szóval, a kutya nem csak az ember barátja, hanem nagy felelősség egy személyért. Mert nem hiábavaló, hogy felelősek vagyunk azokért, akik megszelídítették.