Európa állatok

Vidra

Európa az Eurasia nevű hatalmas szárazföld nyugati részét foglalja el. A világ ezen részének területe - 10 millió. kv. KM. Különböző természetes zónák határozzák meg az európai állatvilág gazdagságát.

Észak-szélességekben a terek Tundra Hummifijei nagyszámú ragadozókat: a kis homoktól az óriás poláris medvékig. Különböző pecsétek és walrusok élnek a víz közelében, és az északi szarvasok és a poláris hűvösek legelnek a Scanty Mossy mezőkön. .

torkosborz

Jegesmedve.Köpködés

Nagyon gazdag és a tollas világa ezeken a szélességekben. Taiga lakosok Glukhari, Ryabchiki, Dyatla, Tetherov, Cédencek és hatalmas más madárkészlet. E területre, egy hatalmas mennyiségű szúnyogok jelenléte. Európa különböző részeiben elég durva, szinte a kihalás szélén, az állatok.

A főbb főbb lakos Európai erdők LAN és különböző típusú szarvasok. A Pireneusok, az Alpok és a Kárpátok továbbra is élő vaddisznók és szulfák, valamint Szardínia területén találkozhatsz a házi juhok közeli hozzátartozójával - muflon. Az európai világháború alatt az ellenségeskedések miatt szinte teljesen hatalmas bölény van.

Muskrat

Az erdő alsó szintjein és a síkság kiterjedt kiterjedése sok különböző kis állatok élnek: rókák, nyulak, borsók, erdei macskák és lasomok. A fák matt ágai között a Vörös-európai mókus és az észak-amerikai nővére - szürke mókus. Ugyanakkor az első, miután megjelenik az európai rokona megjelenése, nagyon ritka. A folyók és a tavak partján, a Beavers, az Ondaters és a Nutrian.

Mert sztyeppe A Strinek számos kis rágcsálót, gyíkot, kígyót és ragadozó madarat tartalmaz. A nagy állatok ilyen helyeken rendkívül ritkák.

És Európa déli része a hüllők, a kétéltűek és a madarak királysága. A tengerek partja a sirályokat, a holtpontokat és a süteményeket választotta.

Fekete

Spanyolország partja

. .

Vidra

Rendes fehérje

Otter az emlősök osztályához tartozik a kunny alcsalaszkodók ragadozó családjainak leválasztásához. A kipufogó számok alcsaládjában 17 faj van.

A vidra egy meglehetősen nagy állat a családjában, a fajta a fajtól függően 5-30 kg lehet. Az állat testének hossza - 55 és 150 cm között. A vidra farka meglehetősen hatalmas, és 25-70 cm hosszúságú lehet. A kerek alakú és enyhén fényes feje. A Fur Otters nagyon sűrű, és a teste 1 négyzetcentimétere körülbelül 110-125 ezer gyapjúból származik, az ilyen sűrűség miatt az állat gyakorlatilag nincs gyapjú. Színes gyapjú a hátsó sötétbarna vagy barna, és a hasa és a nyak bézs. A test hosszúkás és rugalmasabb a test áramvonalas alakjával. Az ujjak közötti membránokkal lerövidített swing mancsok.

Otter - félig vízi állat, amely mind napi, mind éjszakai életet vezet. A legtöbb aktív ideje a vízben tölti a bányászat keresését.

Élő vidámok friss tartályokban. Lehet folyók, tavak vagy tavak. Alkalmanként él a folyók szájában, akár a tengerparton. A tengeri partok közelében laknak csak olyan esetekben, amikor friss vízforrások vannak.

Annak ellenére, hogy az állatok nagyszerűen érzik magukat, jól mozognak és a földön mozognak. A vidra mozgása két kombinációból áll - fut és csúszik a gyomorban. Télen a varázslók a földön leküzdhetik a 30 km-es távolság naponta.

torkosborz

Gibraltár Magot

torkosborz - elég nagy állat, a sobolem és a medve közötti "átlag" megjelenése szerint. A Wolverines felülete az utóbbihoz hasonlóan annyira nagy, hogy a skandináviai bennszülött népek azt mondták, hogy a burkonyi maundles nem növekedett a teljes méretű méretekhez, de kicsi és állítólag "Wolverine" -nek neveztük. Tény, hogy Wolverine - egy távoli rokon a Kunits és a Soboli.

torkosborz - A Kunih család egyik legnagyobb képviselője: testhossz a férfiaknál 65-100 cm-ben. A Wolverine meglehetősen rövid torzódó és magas végtagokkal rendelkezik (magasság a vállakban 35-50cm), látszólag hasonlíthatatlan az ilyen fenevad számára rendkívül széles mancsok miatt. "Bigness" különösen a nyáron, amikor a Wolverine rövid szőrme. Mindez - a laza hó mozgásához való alkalmazkodás, amelyben a Wolverine hasonló a trottához. A Wolverine-ban télen szőrme borítója meglehetősen hosszú és durva, lazán szomszédos ("Cosmata") - a nyári szőrme sokkal rövidebb. A Wolverine festmény meglehetősen különös. A Palevo-Brown-tól a fej és a nyak közötti általános háttér, sötétbarna, majdnem fekete a mancsokon.

Wolverin Distribution terület Az északi erdők és az erdei tundra övezetét foglalja el Eurázsia és Észak-Amerika. Wolverine - a lakos főként lapos és alföldi taiga. A Wolverine nem olyan távoli idejében több déli régióban is elosztották.. Ezért a Wolverine beáll, ahol a kedvenc bányászati ​​legeltetése.

Muskrat

Erdei aranyos

Kibaszott - közel rokon a varjú. A képességeidért, nagyszerű úszni és ásni hosszú földalatti lyukakat, ahol újabb neve van. Sushi-nál ez az állat csak rendkívül szükségesség esetén jön ki. A megjelenése egy kicsit szokatlan, különösen hosszúkás arc és Webed Chawed Paws.
Egyszer, a kipufogó elterjedt nemcsak Oroszországban, hanem sok európai országban is széles körben elterjedt. Most csak 2 fajta van az állat a világon - ez az orosz meghalványok (lat. Desmana Moschata) és Pirenei Duma (Galemys Pyrienicus).

Önmagában az állat kicsi. Nem több, mint 45 cm hosszú, amelynek fele egy erős farokra esik. Súlya legfeljebb 500-550 gr.

Fekete

Nemes szarvas

A sable egy ragadozó és egy emlős, aki a Cunich családjához tartozik. Ez az állat sűrű taiga erdőkben, Mongóliában, Kínában, Koreában és Japán néhány területén él.

Más erdők között, Sable előnyben részesíti a tűlevelű. Ez a ragadozó nem mozog az erdőben - az egész életét a honlapjának határain belül töltheti. Sobol elhagyja a szokásos helyszínt rendkívüli szükség esetén - tűz esetén, vagy amikor az erdő le van vágva. Ez a kénytelen állat nemcsak a Földön, hanem egy fa is megtalálható, ahol az élelmiszer vagy ideiglenes menedékjogot kereshet. A lakások Sable redőnyök a sziklák és a fák üregeiben, zsarnok alatt. Kisállat, kétéltűek, valamint erdei bogyók és diófélék.

Rendes fehérje

Sonya polcok

Fehérje rendes - a beliche családjának képviselője. A fej és a test hossza 19-23 cm, a farok - 15 és 20 cm között, a tömeg pedig 250-340 g. A fajok szex dimorfizmusa nem fejeződik ki. A hosszú farok segít a fehérje kiegyensúlyozásában és a test irányításában, amikor egy fára mozog, és az ágak mentén, és az állatot meleg alvás közben tartja. A főiskolai gyapjú szín az évszaktól és az élőhelyektől függően változik. A szokásos fehérje tűlevelű és mérsékelt nagy erdők történik. Ez egy egyedülálló és kibaszott állat, és vonakodva elosztja az ételt másokkal. Ez táplálja: fák magjai, kúpok, gombák, diófélék, bogyók és fiatal hajtások magjai.

Gibraltár Magot

Retal kutya

Modot, vagy Berber Monkey, vagy Magrib Macak (Lat. Macaca Sylvanus) - Az egyetlen vadon élő majom Európa területén (Gibraltárban). Gibraltáron van egy meggyőződés, hogy míg legalább egy majom él a sziklán, a város brit marad. 1855 óta Gibraltár Magmies az Egyesült Királyság haditengerészetének hivatalos védnöksége alatt áll.
A MADOT-t a Gibraltári érme 5 Pence-ben ábrázolják. A másik oldalon Depicted Queen Elizabeth II.

Erdei aranyos

barna medve

Erdei aranyos (vagy európai erdei aranyos) - Lat. név. Martes Martes - ragadozó állat, hosszú értékes szőrme. Farkája különösen jó - buja, gyönyörű, amely az állat teljes hosszának legalább felét alkotja.

A "hivatalos" név mellett az állatnak van egy másik, nem kevésbé elfogadott, - Zholtodushka. A sárgás, rejtett színű foltból származik a test torokjára. Általános szabályként ez az egyetlen folt, a többé-kevésbé monofonikus barna árnyalat többi színe, amely világosbarna vagy sárgásbarna színűvé válhat.

Tipikus testhossz a farok tetejétől - 35-56 cm, és a farok valójában elérheti a 28 cm-t. A fáradtságban az állat magassága legfeljebb 15 cm.

Az erdei függöny mérete a padlótól függ - a férfiak általában több nőstény, és a különbség elérheti a 30% -ot. Az úton, és egy nagy magasságból ugrott, például a hó felső ágaiból, ez is meglehetősen erők. És a sárga kötél tudja, hogyan kell úszni, bár ritkán fordul elő erre a mozgási módszerre.

Az erdei kocka létezésének optimális feltételei, amelyben a lehető legkényelmesebbek - tölgy, fenyő, fenyő érett erdők, nagy teljesítményű, dömping, sűrű ugrásokkal.

Nemes szarvas

Hermelin

Nemes szarvas - a fájdalomcsillapító emlős nézete a szarvas családjához tartozik. Széles, szubtrópusi és taiga erdőkben él, a folyók partjainál és a hegyi alpesi réteken. Ez a Herbivan állat táplálja a füvet, a gabonaféléket és a babot. A felnőtt férfiak a 160-240 kg-os testtömeg és a testhossz 175 és 250 cm közötti súlyt tudnak elérni, a nő súlya 120-170 kg-ig, és 160-210 cm-re nő. A szarvak csak a férfiakban vannak jelen, elkezdenek növekedni tavasszal és évente, általában a tél végén.

Sonya polcok

Muflon

Ez a mókus élő négyzet a rágcsáló leválatból Európa lombhullató erdőkben él, gyakran nagyon magas a fák koronáiban. A hegyekben él, Sonia polcok megpróbálnak közelebb kerülni az emberhez, az épületben és az istállóban. Nyáron a fészekben tölti a fészket moha és levelek elrendezve az unalmas. . A téli hibernálás előtt az állat legfeljebb 300 g-ig terjedhet. És Sony-menedéket, és tészta Sony takarmány ömlesztett gyümölcsökben és magvakban, és néha tönkreteszi a madárfészket.

Retal kutya

Borz

Retal kutya, vagy mosómedve USSURIYSKAYA LISA, vagy USSURI mosómedve, vagy versenyzés - pinsy önálló emlős (kutyus). Szigorúan nem az európai kontinens endemikus, hanem 1927-től 1957-ig körülbelül 10 ezer. A vadászterületek gazdagítására szolgáló retációs kutyákat a korábbi Szovjetunió 76 régiójában hozták létre és szabadították fel. In the Asian part of the country, they did not take root, but in the European part quickly broke up and began to settle on, including in Western European countries, penetrating in Finland, Estonia, Sweden, Poland, Romania, Czech Republic, Germany és Franciaország.

barna medve

Europeal Forest Cot

Barna medve - egy nagy ragadozó emlős, amely egy poláris medve mellett található Európában. Ez az egyik legnagyobb szárazföldi ragadozó.Külsőleg 8-10% -kal több nőstény. Ez az állat aktív reggel és este, és a nap a vastag növényzetben marad.

Ezek minden olyan állatok, amelyek a fű, gyümölcsök, más emlősök, halak és hüllők táplálják.

Most a barna medve eltűnt a legtöbb tartomány legnagyobb részén, a régiók többi részében kicsi. Nyugat-Európában elválasztott populációit a Pireneusok, a Cantabrian Mountains, az Alpok és az Apenninek megőrzötték. Szép elterjedt Skandináviában és Finnországban, találkozik Közép-Európa erdőkben és a Kárpátokban. Finnországban nemzeti állatoknak nyilvánították.

Hermelin

Vad nyúl

Ez a kis szőrös állat híres az értékes szőről, és a Cunich családjára utal. A mornosttai egy tipikus cunnich megjelenést tartalmaz egy hosszúkás testtel és rövid végtagokkal. Hosszú nyakával és háromszög alakú fejével rendelkezik ravasz szemekkel és kis kerek fülekkel. Annak ellenére, hogy az állat kis méretei nagyon erősek. Ez egy ragadozó állat, agresszív és félelmetes. A veszély körülményei között az Ermine még egy személyen is képes rohanni. Rövid végtagokon vannak láncok és éles karmok. A mancsokon a membránok, amelyek megkönnyítik az állat mozgását a hófödte területen. Európában, Skandináviából találkozik a Pireneusok és az Alpok, Albánia, Görögország, Bulgária és Törökország kivételével.

Muflon

Cheglock eleonora

A Baranov legkisebb képviselője Mouflon. A Krímben és Cipruson él. Találkozhatsz a hegyi lejtőkön, ahol fű van. Az ellenségektől a sziklák közelében rejtőzható, sziklás területeken. A muflon az egyetlen kos, amely az erdőbe kerül az ők és a juhar vékony ágai mögött.

Az állatok tartják az állatokat. A nappaliban, a nők és a férfiak legeltetése. És a férfiak mindig alacsonyabbak, mint a nőknél.

Borz

Szállítás

A Kunih család második legnagyobb tagja (egy kicsit nagyobb Wolverine) világos fekete-fehér csíkok, rövid lábak és rövid farok. . A Badgersnek rossz látása van, azonban nagyszerű szaga érzés. Ezenkívül akut hallással rendelkeznek.

A lumbák szippantóztatják a földet érzékeny orrukkal az élelmiszer keresésében. Észak-Európában a kedvenc étele esőhordozók. A Badger lakása a földalatti galériák hosszú rendszere, amelyeknek legfeljebb tíz üzlete van. A Badger nagyon óvatosan megfelel a lakásának, elveszíti a fű, és csak tökéletes tisztaságot tartalmaz. A Badgers előnyben részesíti az erdőben az erdőben, dombos megkönnyebbüléssel, ahol könnyebben megtalálják az ételt. Családi közösségekkel élnek, de mindig egyedül vadásznak. Egyes régiókban a Barcuccia saját vadászterülete van.

Europeal Forest Cot

Hosszú örökös pecsét

A közel-keleti erdei macska sokkal nagyobb, mint egy sztyeppe vagy hazai macska, nagyobb szőrme van. A megjelenésben nagyon hasonlít a hazai macskához, de eltér a nagyobb méretétől és a színes - szürke, füstös vagy barna, sötét csíkoktól a gerinc mentén, homogénebb (csíkos) és világos színű szőrszálak, vastag bolyhos farok, számos keresztirányú csíkos és sötét, mintha apróra vágott, a tassel (házi macskák lehetnek a legkülönbözőbb szín, a csíkok a gerincen a leggyakrabban hiányzik, a szőrme festménye az oldalakon - önkényes szín, a farok vékony és a tetszőleges szín végén mutatott).

A vad macskákat a pleisztocén korában osztották el. Amikor kezeltem, elkezdték alkalmazkodni az élethez sűrű erdőben. A legtöbb európai országban nagyon ritka lettek.

Vad nyúl

Rendes genet

A vad nyúl egy kis méretű emlős, testhosszúsággal (figyelembe véve) 38-58 cm. Az állati súly 1,1-2,5 kg tartományban van. A nyulakat hosszú fülek, masszív hátsó mancsok és rövid, bolyhos farok jellemzi. Erőteljes hátsó lábakkal ugrik. A vad nyulak a szociális állatok, a legaktívabb reggel és este. Szükségük van a víz legalább 55% -ára az étrendben, hogy megszorozzák és egészségesek legyenek. A fű a hatalom alapja, de az étrend is tartalmaz leveleket, veséket, fákat és gyökereket. A nyulakat saláta, káposzta, gyökér és gabona is táplálja.

Cheglock eleonora

Zayats-rusak

Ez egy kis madár, hosszú szárnyakkal a családi családtól. Neszglock nyáron a Földközi-tenger partján, majd később, mint sok vándorló madár, repül Európában. A csibék a nyár végén jelennek meg, amikor a Cheglock-t tápláló kis madarak már Európából visszaadnak Afrikából. A felnőtt Falcons ebben az időben valódi frontot képez a migrációs állományok útján. Körülbelül száz sólyom, kizárólag férfiak, együtt vadásznak, míg a nőstények a fészkekben csirkékkel maradnak. A vetésszakadási időszak befejezése után a Falcons visszatért Afrikába, ahol a rovarok rovarok által működtetik. De arról, hogy hogyan töltik a télen, nagyon kevés.

Szállítás

Közvetítő

Gifting - egy kis állatméret egy kicsit kevesebb görény. A test hossza 30-40 cm, és majdnem félig esik a farokra. A legnagyobb felnőttek súlya eléri a 730 g-ot, az átlagos női súlyt - csak 300-400 g. A kiadványnak a Kunih család legtöbb képviselőjére jellemző fizikum van. A hosszúkás test, hosszú farok, rövid mancsok, egy kis fej - itt vannak a megjelenés fő jellemzői. Az öltözködés azonban könnyen megkülönböztethető a legközelebbi rokonoktól egy adott színre. A test tetejét és az állatok spinét sötét barna hangon festjük, számos festett foltokkal és csíkkal. Test test és nyak fekete. A fang is fekete, gyönyörű, széles fehér csíkok mintája.

A 20. században az öltözködő népesség gyorsan csökkent. Ennek oka, hogy ez nem annyira vadászat volt a szőrzetükért, amelyek összehasonlították a más Kunii szőrzetét, nem értékelik nagyon magas, hogy mennyire fordult az élőhelyük a mezőgazdasági területen. Ezenkívül a rágcsálók nagyméretű megsemmisítése, akik a ragadozóból adják őket, gyakran megfosztják őket az élelmiszerektől

Hosszú örökös pecsét

Vaddisznó

A földrajzi élőhely területe Nagy-Britannia, Írország, Izland, Norvégia és Oroszország, részben Svédország és Finnország partja. Étrendjük főként halakból áll, néha ízeltlábúak és puhatestűek. .

A Long-Eddy pecsét hosszúkás arccal, széles körben elhelyezett orrlyukakkal és kis számú foltdal rendelkezik a test által. A test színe férfiaknál sötétebb, mint a nőstények, a test alján vannak könnyű foltok. A nők színe ezüst szürke, barna színű, sötét foltok.

Rendes genet

Sony

GENNET rendes - egyfajta legnagyobb képviselője. . A ragadozó farok egy kicsit rövidebb.

A Pirenei-félszigethez és Dél-Franciaországba kerültek. Lakik az erdő és cserje terület, él a hegyekben. A Pireneusokban a szokásos információk jelenléte körülbelül 2000 m magasságban bizonyul. Érdemes megjegyezni, hogy az emberi településeken használt hétköznapi gének háziasodása előtt a kártevők elleni küzdelemben (egerek és mások)..

Zayats-rusak

Erdő földelő

Hare Rusak - az egyik legnagyobb típusa a mérsékelt kültéri helységben. Hares táplálja a fű, az ágak, a vesék, a kéreg és a mezőgazdasági növények, különösen télen. Általános szabályként egy éjszakai életet és termékenységet vezetnek. A fej és a test hossza 60-75 cm, a farok hossza 7,2-11 cm. A testtömeg 3-5 kg-ig terjed. Fülek Hare Reach 9.4-11,0 cm. Hosszú (14-16 cm) hátsó mancsokkal is rendelkezik. A hátsó gyapjú színe sárgabarna - vöröses a vállán, mancsok, nyak és torok - fehér a hasán, fekete a farok és a fülek tippjein.

Közvetítő

Erdei házimunka

Bonquies - A manociális család képviselői könnyen eltérnek más illékony egerek sajátos növekedésétől a fej fején. Azonban a fang épületének ezen jellemzői könnyen láthatók, csak a kezükben tartják az állatot, és nem, amikor a pathone összeomlik a vadászaton, és a sűrű szürkületben elhalványul. Az állat sziluettje is rendelkezik. A hátsó hátsó pontot nem lehet lehúzni, mint más denevérek, és többé-kevésbé levágott.

Vaddisznó

Kegyetlen gát

Vaddisznó - Clumkier és masszív emlős, rövid és viszonylag vékony lábak. Az állat feje nagyon nagy, az egész testhossz egyharmada. A szemek kicsiek és mélyen ültetettek, és a fülek hosszúak és szélesek. A nézet jól fejlett fangok vannak, amelyek felnőtt férfiakban kiugrik. Az állat 40 km / h sebességet okozhat, és 150 cm-re ugrik. A szexuális dimorfizmus nagyon világos, a férfiak, mint általában 5-10% -kal hosszabbak és 20-30% -kal nehezebbek, mint a nők. Ez általában a társadalmi állatok inkább szélesebb és vegyes erdőket kedvelik.

A vaddisznót mindenszivoros ember pilóta, a lapok és a rovarok és más emlősök számára.

Sony

Vak

Sony - kis és közepes méretű rágcsálók, kívülről hasonló egerekhez (földi formák) vagy fehérje (fa formák). Testhossz 8 és 20 cm között. A farok általában kissé rövidebb, mint a test - 4-17 cm. A legtöbb dal nevét, Selevinia és nyomorult dalok - fél és fél. A szemek és a fülek jól fejlettek, az utolsó fordulóban, ecsetek nélkül a végén. A végtagok viszonylag rövidek. Az első végtagok 4 ujj, a hátsó - 5. . A Selevinia és a titokzatos dal kivételével minden más faj kifejlesztette a plantar corns-t. Szent fedél vastag és puha, de alacsony. A hát színe monofonikus, szürke és esküdronó.

Erdő földelő

Szokásos mol

Az erdei leszállás vagy a rendes burzubka a leggyakoribb fajta Soricidae család, valamint az egyik leggyakoribb emlős Európa északi részén, kivéve Írországot. A Földek aktív délután és éjszaka, de leginkább a sötétség előfordulása után. Ők táplálják: rovarok, esővölgyek, pókember, több-downes, csigák és más földi gerinctelenek. A szokásos burzobka testének hossza 5,5-8,2 cm, és a súly - 5-12 g. Ő bársonyos sötétbarna gyapjú könnyű hasa, kis szemű, hegyes fang és viszonylag nagy fülek.

Erdei házimunka

Hiúz

Forest Choreke - A Kunih család képviselője. Színes színű sötétbarna, halvány hasa és sötét maszk az arcon. Ez a faj viszonylag rövid és kompakt teste van. Súlytartományok 400-810 g, testhossz 36-48 cm, és farok - 15-17 cm. Az erdei görények kedvelik a kis erdei tömböket és az egyéni ligeteket, a mezőkkel és rétekkel keverve. Étrendük tartalmazza: egerek, madarak, kétéltűek, hüllők és rovarok.

Kegyetlen gát

Olasz barna béka

Lenyelvűség - Ez egy emlős állat a rágcsálók csapatából, ami a leghíresebb megjelenése a Dickerage családjában. Ez az állat mindannyian ismert az eredeti megjelenése miatt - hatalmas tűk, amelyek a test teljes tetejét tartalmazzák. A hystrix cristata latin nevét robogó fésűként fordítja le. Ez annak köszönhető, hogy megjelenése, nevezetesen egy különös "gerinc", amely az állat fején található.

Dike található Dél-Európában (az Olaszország és Szicília szárazföldje)

A Crested Dike világszerte a harmadik legnagyobb rágcsálónak számít, az egyetlen dél-amerikai capybara és hód előtt van

Vak

Bölény

A közönséges plumus teljesen megfosztódik a látványtól, hanem tapintható szőrszálakat, jól fejlett illatú és meghallgatást. Ez az állat elegendő a normális élethez, amely során szinte soha nem látja a napfényt. Sok földterületek tulajdonosai számára a Pleum valódi büntetéssé vált, mert képes léteznie az összes kirakodási területet, és akár befolyásolja az ott található épületek stabilitását is.

Ezeknek a rágcsálóknak a maximális hossza eléri a 32 cm-t, és a súly 700 g. Hosszúkás testük van egy henger, egy rövid nyak, mancsok és farok formájában, és fent. Az állatok fülei alig észrevehetőek, és a szemek a bőr alatt vannak elrejtve és teljesen atrofolt. A különböző egyének színe lehet néhány különbség.

Szokásos mol

Egerek

A szokásos vagy európai mole a Mole családjához tartozik. A földalatti alagutakban él, amelyek folyamatosan bővülnek, és vadászik. A Mole főként esőzuhanyok, valamint rovarok, ízeltlábúak, egerek és földmamák. A nyál olyan toxinokat tartalmaz, amelyek megbénítják a termelést. A Crotte teste henger alakú, amelynek hossza körülbelül 12 cm. Nőstények, mint a férfiaknál. A szemek kicsiek és rejtve vannak a gyapjúhoz, nincsenek külső fülek. Gyapjú, sötétszürke, de a tényleges színtartomány sokkal változatosbb.

Hiúz

Vörös hajú róka

Lynx - egy tipikus macska, bár egy nagy kutya nagysága, amelyet részben arra utal, hogy rövidített teste és hosszú fénysugára. A fej nagyon jellemző: viszonylag kicsi, lekerekített és nagyon kifejező. Más macska Lyris-tól egy rövid farok és rácsok megkülönböztetik a füleknél. Rysi testtömeg 5 és 30 kg között.

Lynx - a legészakibb kilátás a macska családtól. Skandináviában még a poláris körért is találkozik. Miután Európa-szerte nagyon gyakori volt, de a 20. század közepén a közép- és Nyugat-Európa legtöbb országában megsemmisült. Most sikeres kísérleteket tettek a trükk lakosságának újjáélesztésére.

Oroszországban a Lynx megtalálható a süketben, erősen litteres rebound tűlevelű erdőkben Kamchatka és Sakhalin között, ahol viszonylag közelmúltban behatolt.

A skandináv hagyományban Lynx volt a Frey istennő szent állata. Úgy gondolták, hogy Lynx volt a szekérében. Az ókori görögök úgy vélték, hogy az éles tekintet képes volt az átlátszatlan tárgyakra.

Olasz barna béka

szürke farkas

Ez a kevés észrevehető béka Északkeleti Olaszország, Svájc és Kelet-Franciaország nedves erdőkben él. 800 méteres tengerszint feletti magasságban ritka. Ez egy nagyon félénk teremtmény, amely leggyakrabban elrejti a fák alatt az erdőben lévő fák alatt. Ott termel élelmiszer-rovarot, esőernyőket és más gerinctelen állatokat. A béka színe lehet gyógynövény-zöld és vörösbarna. Az erdei átalakulások eredményeként az élőhely természetes területe élesen csökkent.

Bölény

Jak

Bison - a legnagyobb vadon élő állatok Európában. A mannialis állatok képviselői, akik alig tűntek el a föld arcától, de a csoda megmentett. A bölény a megoldások családjához tartozik, és különböző fajta vad bikákkal - bivalyok, Jacob, Bangong, Gaurom.

A bölény legközelebbi rokona az amerikai bölény, amellyel a termékeny hibridek is képes. A férfiak hatalmasabbak, súlyuk 850 kg, a nők súlya legfeljebb 700 kg. Az elmúlt évszázadban kisebb életű fogak, majd 1 tonna súlyú állatok ismertek.

Egerek

Hörcsög

Egy másik fauna képviselő - Mező egér. Ezek a kis lények az élelmiszer-bevitelben foglalkoznak. Az egér nyitott területen él, leggyakrabban a gabonafélékek között helyezkednek el, amelyekből a gabonafélék táplálkoznak.

Az egerek tökéletesen másznak a fákra, ahol finom levelek, gyümölcsök keresése. A föld alatt fészek. A mezők az erdőkben, az Eurázsia területén találhatók. Táplálja az egér gyümölcsöt, a veséket, a magokat.

Vörös hajú róka

Még mindig (madár)

Redhead Fox - A Vulpes legnagyobb és leggyakoribb típusa. A test hossza 60-90 cm, a farok 40 és 60 cm között van, a súly pedig 6-10 kg. A színes róka és a test mérete a földrajzi élőhelyterülettől függ. Találkozik különböző élőhelyeken, beleértve a tundrát, a hegyeket, a szubkartikókat, a sztyeppeket és a sivatagokat. FOX - A ragadozók tipikus képviselője, étrendje: szerszámok, nyers, fiatal roe, madarak és t.D. Gyümölcsök, gyümölcsök és bogyók is működtethetők.

szürke farkas

Takin

Ez a legnagyobb megmaradt farkasok, a hímek átlagosan súlya 43-45 kg, és a nők - 36 és 38,5 kg között. Téli szőrme hosszú és bolyhos, többnyire szürke színű, bár más változatok is találkozhatnak. A szürke farkas egy speciális ragadozó, és a társadalmi és kifejező viselkedésnek köszönhetően a nagy zsákmányt vadászik. A sztyeppekben, félig sivatagokban, tundrában, erdei-sztyeppekben él, és elkerüli a vastag erdőket.

Jak

Lemming

A leírás szerint az Eurázsia állatok egyedülálló lények, amelyek számos faj magas a tibeti hegyekben, az örök hó között. Ezek az állatok hosszú gyapjúból állnak oldalról, és valami olyan, mint egy emlékszínek. A hideg nem ijesztő állat. Yak táplálja a növényeket, hogy bányák a hó alatt. Éjszaka, és a nappaliban - alszik.

Yaki védi a borjakat, és körülöttük körülöttük. Az állatoknak jó érzése van, és sokkal jobban fejlett, mint a hallás és a látás.

Hörcsög

Szürke dozát

Suslik - állati típusú akkord, emlős osztály, rágcsáló leválás, belichesky család, susliki (lat. Spermophilus vagy Citellus). Orosz "suslik" történt a régi szlavonikus "susati" -ból, ami azt jelenti, hogy "sweep".

A felnőtt állat testének hossza átlagosan 15-25 cm. Néhány nagy gopher egyének 40 cm-re nőnek, és a férfiak mindig nagyobbak és nehezebbek, mint a nőstények. A Suslik súlya 200 grammtól 1,5 kg-ig ingadozik.

Az állat elülső mancsjai kissé rövidebbek, mint a hátsó, és jól fejlett éles karmokkal vannak ellátva, amelyek segítenek.

A Susliki állatoknak egy kissé hosszúkás fejem van.A könnyű puff fül borítása egy kicsit elmaradott. Suslik szemei ​​kicsiek, de megnagyobbodtak a könnycseppek, intenzíven előállított folyadékot a szemek mosására por és szennyeződések. A fogak speciális szerkezete lehetővé teszi, hogy a gopher egy hosszú orrát ásott, nem melegítve egyszerre. Néhány fajta zacskó jól fejlett és befogadható az élelmiszerek jelentős állománya, amelyet Suslik biztonságosan tárolhat a lyukban, bár a készletek nem tesznek valamilyen lovat.

A rágcsálók területén meghatározhatja a sípot. Susliki áll a hátsó lábakon, és közzétesz egy erős squeak, mint a síp. És sípolnak, vagy susliki énekelnek, majd jobbra, majd balra, majd hátul, majd elöl. Egy ilyen Suslik hangja egyfajta "nyelv" az állatoknak, amellyel továbbítják egymásnak a szükséges információkat.

Még mindig (madár)

Bagoly

A felső test alakja hasonló a pingvinhez, de ezek a madarak nem "rokonok". Egy holtpont a tisztább és a fawn családjához tartozik, a RZHANKO alakú és fajok fraterculaarctica. Mérje meg a hím hím végét mintegy 345 g, és nő - 310g. A holtpontok mintegy 30 cm-es példamutató magassága, míg a Wingspan eléri a 47-63 cm-t. Élő holtpontok tíz-tizenöt évig.

A házasság világos színezője kiemeli a többi madár halott végét. Felső - a vízimadarak tipikus képviselője, így nagyon ideges a földön. Az úszás víz alatti, szárnyakat használ, remekül, mint a weselves.

Ebben az időszakban a holtpontok egyetlen életmód, de vannak kivételek néhány pár formájában, amelyeket párok tartanak. Tavasszal minden torony megy a partra, és hozza a kölyköket.

Márciusban és áprilisban holtpontok visszatérnek a fészkekre. Itt van, hogy a házasság áthalad. Az ellentétes padlók holtpontjai dörzsöljük egymást, ezáltal kifejezve szimpátia. Ebben az időszakban az áramlási csőr a vörös színű színnel változik.

Leggyakrabban az új párok önállóan ásnak egy fészket (amelynek hossza körülbelül 2 méter), és nem tér vissza a tavalyi helyekre. Egy pár holtpont - ez általában hűség az életért. Azok, akik legalábbis együtt csak a házassági időszakban vannak, a fő idő, amelyek messze vannak egymástól.

Takin

Hangyák

A Takins nagyon hasonlít a bikákhoz. Vastag gyapjúval rendelkeznek, amely az esőzések során nem nedves. A kínai hegyekben élnek, az alpesi réteken, télen, leesik az erdőbe.

Az állat eredetileg nem rendelkezik szarvakkal, de egészen négy évig nőnek. Ezt a fajt még tanulmányozták.

Lemming

Sas

A Lemming élete - egy kis bolyhos higor, amely a tundra lakik - az évszázadok időtartama a misztikus legendák és titkok között van, de nézzük meg a tudományos szögben a Lemmingt. A Taurus hossza körülbelül tizenöt centiméter, a Lemming farok nem éri el a hosszúság és a három centiméter. Az állat apró fülei, a farok és a mancsok sűrűen borítottak, beleértve a Lemming lábakat is. Ami az elülső mancsokon lévő karmokat illeti, hosszabbak, mint az ujjak, és az első karom kissé csavart.

Mint élőhely, a Lemmings a hegyi tundra, az sarkvidéki szigeteket és a tundrát választotta. By the way, sűrű Lemming gyapjú lehetővé teszi, hogy nagyon kényelmes érzés az északi településeken és a taiga-ban, bár az ezeken a területeken lévő állatok száma korlátozott. Mocsaras és nedves helyek - ez igazi paradicsom az életükért!

Ha beszélünk a lakosságról lemmings, Aztán folyamatosan változik. . Más években, éppen ellenkezőleg, ritkán találkozunk a Lemmings-szel, és önkéntesen felmerülünk a kihalásuk gondolatára, bár ez nem így van.

Valójában a Lemmings nevezhető az egoistáknak, akik csak magukra vigyáznak. Általában ezeknek a rágcsálóknak a viselkedése gyakran agresszív, és híres tömeges migrációja megtévesztés, mivel minden állat egyedül mozog. Az egyetlen kivétel az a külső akadályok, amelyek ösztönzik a lemmingeket a rallyra, és közösen leküzdik az akadály megjelenését.

Szürke dozát

Szirti sas

Szürke, hogy az egyik leginkább szerencsés éjszakai ragadozó madár, az Európa erdőkben és városi parkokban él. A különböző állatokon táplálkozhat, de előnyben részesíti a kis rágcsálókat, mint például egereket és patkányokat. Szinte zajos repülés nélkül, váratlanul tűnik, és megragadhatja az alvó áldozatot, például egy kék vagy habot.

A szürke bástya tojás, általában a fák humpjaiban. Fészkek ez a madár nem épít, de néha más madarak elhagyott fészket használ. Lakóhelyeik még az istállóban és a harangtoronyban voltak. A nő a csibéket emeli, és táplálja az ételt, amit a férfi biztosít. Általában a férfi és a nő az életet együtt él. Csibék vesznek egy egész évet, hogy felnőttek legyenek. Ha egy személy vagy fenevad megjelenik a fészek mellett, van egy fuyly támadásuk.

Bagoly

Fehér gólya

. Inkább hegyvidéki és mocsaras terepet, süket erdőket, sztyeppet, ahol elrejtheti a jó szemét a csillogó szemekből.

Testhossz 50 - 75 cm, Súly 1 200 - 3,400 gramm, Wings160 - 185 cm. Nőstények több férfiak. Van egy kerek feje, a szemek nagy sárga-narancssárga színűek, előre és mozdulatlanul. A csőr sötét, rövid az alsó sérüléshez. A tollak gerendáinak szemében, amit sokan a fülekre vesznek. Ez hibás vélemény.

A mancsokat lehűtjük olyan karmokba, amelyek élesek és hosszúak. Sporzus-barna sötét foltokkal, hasával és könnyű owloral színű, keresztirányú foltokkal. A nyak rugalmasabb, minden irányban 270 fokos diplomával megfordíthatja, ami megkönnyíti a felülvizsgálatát. Az éjszakai ragadozó pletyka és elképzelése csak kiváló. Repülő csendes, laza és puha tollazat miatt. Erős csőr és éles karmok fogása és ragadozó.

Vezető életstílust vezet, tartsa be a területüket, aktívak a szürkületben és éjszaka. Általánosságban elmondható, hogy ez a madár titkos, ez nem olyan könnyű megtalálni, jól elrejti és álcázott, a fák ágaira ülve. Hunt a nyílt terekért, a fészkelőhelyről néhány kilométerre.

Hangyák

Sólyom

A fekete, piros, vörös hangyák a rovarok családjához tartoznak. Csak több mint 13 ezer van. Muvaryev fajai, amelyek nagy része a trópusi szélességekben él (összehasonlítás: 1150 faj él Palearcticban, Oroszországban - körülbelül háromszáz).

A család számának száma különböző források szerint az összes földi lény biomassza 10-25% -a. Igaz, súlyuk rendkívül kicsi. Például az Amazons-i erdőkben egy kilométerre, 800 millió esés. Muravyov, ugyanakkor az összeget, az összes erdei hangya súlya kétszer kevesebb, mint a fennmaradó ország lakói. Elosztott piros, fekete és vörös hangyák világszerte. Érdemes megjegyezni, hogy nem csak az erdő és a kert hangyák, hanem hangyák is a házban - rossz jelenség. Nem, kivéve a hideg Antarktiszban és több messze a szigetek kontinensétől.

A rovar anthill mindenütt felszerelhető, ahol csak a föld és növények építésére képes. . A halott rovarokkal rendelkező területeken az anthill soha nem épül, mivel jelzi a betegségek vagy más veszélyek jelenlétét. Az ilyen jó alkalmazkodóképesség nagyrészt a kiváló társadalmi szervezetnek köszönhető, a különböző erőforrások és manőverezhetőség élénken történő használata: szükség esetén a lakóhely helyét bármilyen probléma nélkül megváltoztatják.

Sas

Havasi kecske

Eagle - A családi család festménye. A nagy madarak számára utal. A felnőtt madár testének hossza 73-89 cm-ig terjed, hosszú szárnyak 2,5 m mozgásban, rövid farok és súlyos mancsok. Masszív csőr és éles karmok - ennek a ragadozónak a fő fegyvere.

Eagles meglehetősen közös madarak. Ezek megtalálhatók az erdőkben, tundrában, sztyeppekben és még Eurázsia, Észak-Amerika és Afrika sivatagjaiban. Fészkek, amelyeket mind a földön, mind a fákban tarthatnak, de leggyakrabban a hegyi tömböket választhatják.

Kiváló látás lehetővé teszi, hogy egy sas észrevegye az egeret, egy kígyót vagy egy nagy magasságú gyíkot. A szemgolyó nagyszerű, és sok helyet foglal el a koponya, így a szem mobilitás nem nagy, de egy jól fejlett nyak kompenzálja ezt a hibát. Eagle meghallgatás sokkal kommunikálni, mint a vadászat. A szaga érzése jól fejlett.

Vadászik, általában egyedül vannak. Eagle nagy magasságban szárnyalhat, a ragadozóra nézve, vagy ül a hegyekre, és nézze meg a környéket az áldozat keresésében. Rendszerint csak az ölelt bányászat az élelmiszerben van, a padalom ritkán esik az étrendbe. Mindez a madár típusától függ. Ez lehet mind a rovarok, mind a nagy emlősök. A támadás idején a sas élesen csökkent, megragadja a mancsok áldozatait, és eléri a csőr. A megdöbbentő teremtmény már nem képes ellenállni.

Eagles Válasszon egy pár egyet az életért. A fészkek nagy és erősen építenek ágak segítségével. 2 tojás elhalasztása. Míg a nő felemeli őket, a férfi gondoskodik a táplálkozásáról. Az akaratlan utódok azonnal láthatják, és repülnek. A ragadozó jellege arra kényszeríti a csibéket a fiatal korig, hogy harcoljanak a túlélésért. Gyakran megfigyelheti, milyen nagy a csibék megpróbálják kinyani a fiatalabb testvér aljzatát. Néha megöli őt, küzdött az élelmiszerért. Azokban az esetekben, amikor az élelmiszer elég, több csibék nőnek a fészkekben.

Szirti sas

О

Ezek az Európa legnagyobb és erős Eaglesei párban élnek a hegyvidéki területeken, ahol irányítják a nagy területet. . Az aljzat átmérője elérheti a 2 métert. A nőstény 2-3 tojást fektet, de a túlélések, mint általában egy vezető csaj, aki megöli a fiatalabbat, és dobja ki őket a fészekből. Berkuts takarmány más madarakon, növények, hűvös, róka, szarvas, hegyi kecske és egyéb állatok. Sok éven át a Berkuts védett, és remélem, hogy megmenti őket a kihalásból.

Fehér gólya

Szerzetes tylén

Tavaszi fehér gólyák visszatérnek Afrikából Európába. . Ahol sok étel van, és a gólya nagy csoportjai lesznek. A párok kialakítása, a gólyák 4-5 csibékből eltávolítják. Gyakran fészek a települések közelében, például a házak tetőin. A téli télen megfordult, a gólyák a tenger feletti járatok legrövidebb járatait választják. Gyakran megállnak a szigeteken vagy a parton, hogy megtalálják az ételeket és pihenjen.

Az intenzív vadászat és a környezeti változások eredményeként a fehér gólyák ritkák egyszerre, de az elmúlt években a népességük ismét megnövekedett.

Sólyom

Európa állatok

Falcon - festés madár és nagyon szakadt. Ezek a madarak szinte soha nem veszi zsákmányt a földről. Elemek - Air. És ragadoznak, mivel a szakértők azt mondják: "Beat", azaz a madár felett, merülnek fel, merülnek és megragadják a lábakat. Néha alacsonyabb, alacsony, megijesztik a madarat a földön ülve, hogy felszálljon, majd gyorsan felemelkedik az áldozatuk felett, és felfelé rohanjon. Nagyon ritkán, valaki képes elmenni a Falcon-tól, még mindig nem mentheti meg mindkét szórólapot, mint a fecskék és a frizurák. És nem meglepő! A Sapol Sapsan, például 25 fokos szögben bányászni, óránként 75 kilométeres sebességgel alakul ki, és amikor jobb szögben van - akár 100 kilométerig. (NÁL NÉL. M. A Galushin azt írja, hogy a Falcon sebessége akár 300 kilométeres órát is elérhet.) A Falcons kitermelésének folytatása 1000-re kezdődik, sőt 1500 méterre is.

A Sokol mindegyike a levegő vadászatához igazodik. . Még a tollak is keményen és szorosan nyomják a testhez, hogy ne zavarják.
Falcon, mint a sas, az idő előtti - a bátorság és a törlés szimbóluma, nem volt Oroszország felett dicséret, mint "tiszta Falcon", "piros (azaz szép) falcon". Az ilyen bemutató nyilvánvalóan nagyrészt a Falcon-Sapsan miatt alakult ki.

Havasi kecske

Európa állatok

Ez a tipikus hegymászó a közelmúltban a kihalás szélén volt, de számos közelmúltbeli állat sikerült megmenteni a kihalásból. Évszázadok óta a hegyi kecske volt egy aktív vadászat, így csak egy kis állomány volt az olasz Alpokban. Az Alpokban most élő hegyi kecskék leszármazottai az állományból. Sziklás lejtőkön élnek, és elkerülik a hófödte kiemelkedést, amelyeket alig lehet tartani.

A férfiak inkább megközelíthetetlen terepet preferálnak, és a nőstények legelőkkel, gyengéd fűvel. A házassági szezon alatt a férfiak gondoskodnak a küzdelmeket, a szarvakat. 22 héttel a kecske párosítását követően jelenik meg, ami körülbelül egy évig marad az anyjával.

О

Európa állatok

A leghíresebb és széles körben elterjedt fajta. Nagyon jó két nagy, jól látható fényfoltból (sárga, narancssárga, piszkos és fehér), a fej oldalán található. A testhossz elérheti az 1,5 m-t, de általában nem haladja meg az 1 lámpát észrevehetően nagyobb férfiak.

Az élőhely a szarvak nagyon változatos, de biztosan elég nedves. Különösen számos felügyelet a nyugodt folyók, tavak, tavak, gyógynövények, nedves erdőkben és cserjék bevonattal ellátott réteken, de néha a nyílt sztyeppében és a hegyekben is. Gyakran élnek a kertekben, kertekben, az állatállomány udvarában néha különböző gazdasági épületekbe kúsznak.

Tavasszal, valamint az őszén, amikor a talaj sok nedvességet tárol, a tanulság messze van a víztől. A menedékjogokat a fák gyökerei, kövek, kövek, rágcsáló lyukak, széna halmok, híd rönk, gátak és más menedékhelyek közötti hézagok között használják. Néha hamburgerek vannak a pincékben, a házak alatt, egy halom trágya vagy szemét. Az elesett levelek és lazábbak, a hamburgerek maguk is mozoghatnak. A közönséges kereskedők nagyon aktívak, mozgó kígyók. Gyorsan feltérképezhet, felmászhat a fákra, és tökéletesen lebegnek a mellékvonal oldalának oldalán.

Szerzetes tylén

Európa állatok

Monk Seal, vagy Bellorchy Tyleny - az egyik legrövidebb emlős. Körülbelül száz ilyen pecséteket, elsősorban az északi és déli sporadok görög szigeteit, valamint egy kis mennyiségű Madeira-partot és a Kanári-szigetek körül az Atlanti-óceán körüli Kanári-szigetek körül. Pecsétek halat és puhatestűek. Feltételezzük, hogy a férfi több nőstényrel él, egy kis csoportot alkot. Minden nő született egy fiatalnak, aki három éve marad anyjával.

Intenzív vadászat a szerzetes számára arra kényszerítette őt, hogy vezessen egy éjszakai életet. Még a fiatal pecsétek sem szülnek, mint korábban, a félreeső homokos partokon, de a rock barlangokban. Annak ellenére, hogy most már szinte mindenütt a törvény védelme alatt áll, mindazonáltal a halászok és a turisták miatt a Tyuleny szerzetesek kényelmetlenül érzik magukat, és a számuk csökken.