Állatok brazília

Brazil ecete erdei kutya

Brazília az emlősök és a kétéltűek 10% -át teszi ki, valamint a világban meglévő madarak 17% -át. Emellett 55 különböző típusú főemlős él Brazíliában - a világ legnagyobb száma. A trópusi öv tizenkét típusú emlősök közül, a nyugati féltekén lakik, tizenegy található Brazíliában, és számuk meghaladja a 600 fajot. Ez magában foglalja a családi macskák több fajtáját, mint például a foltos Jaguar és a kisebb - Puma, Sukuaran, Zagaurundi és Ocelot. .

Brazília bemutatja a világ legnagyobb fajta madarak - 1600 különböző faj, beleértve a papagájokat is. Legalább 40 típusú koponya, 120 - gyíkok, 230 - kígyók, 5 - krokodilok, 331 kilátás kétéltűek és 1500 fajta édesvízi halak. A biológusok a katalógusban szerepelnek körülbelül 100.000 fajta gerinctelenek, köztük 70 000 rovar.

Az Amazon Jungle a világ legnagyobb esőerdője, amely 5,5 millió területet foglal el. kv. km, ebből 60% a brazil államok területére esik az Acri, Amazonas, pár, Mato Grosso és Maransoao területére. A fennmaradó 40% a Guian, Surinam, Venezuela, Kolumbia, Ecuador, Peru és Bolívia területén terjed ki.

Az Amazon erdei a világ legnagyobb biológiai erőforrásainak tartaléka, ahol Latin-Amerikában 30 ezer 100 ezer növény létezik. Nem ismert, hogy hány állatfaj él ott, de a tudósok becsülik ezt az összeget 800 000 és 5 millió között, amely a bolygón lakó fajok 15-30% -át teszi ki.

A biológusok felsorolták az új típusú édesvízi halakat a katalógusba, ami körülbelül 3000 fajtát eredményez a tavakban és az Amazon folyókban. Among the typical fish of the region are the following: piraaruk, the largest freshwater fish in the world, the individual copies of which reaches 2 meters in length and 125 kilograms of weightsbanks from the family of karacides, the eaters of fruit, whose teeth are A gumi csontokból és a zhaauari- és végül Piranha palánból.

A vérszomjas halak vadságát gyakran eltúlozzák. Annak ellenére, hogy az esetenként Piranha megöli az állatokat lenyűgöző méretű és még az emberek, a viselkedésüket a környezetben lévő számuk határozza meg. A nagy folyókkal és a tavakkal összhangban a Piranha általában nem károsítja a fürdőt. Az agresszívak csak hátrányokkal járnak.

Az Amazónia szintén a világ legnagyobb hidrográfiai medencéje, amelynek teljes területe 6 millió. kv. KM. A medence legnagyobb folyója - Amazon, amely az Atlanti-óceánba áramlik. Az átlagos vízfogyasztás 175 millió. LITERS / másodperc, ami megfelel az összes bolygó folyók lefolyójának 20% -ának.

Brazil ecete erdei kutya

Boa boa

.Az erdei kutya testének hossza - 57-75 cm és a hátsó hossza - 12 és 15 cm között. Az ecetsav-kutyák csoportokban élnek és más állatokat vadásznak. A víz közelében található nedves erdőkben.Erdei kutyák vadásznak délután, és a csomagok éjszaka gödrökre vagy árokra fognak menni.

Boa boa

Uruba

Boa Boa - közeli relatív Aaconda. Dél-Közép-Amerikában található. Boa Boa különböző élőhelyeken él: sivatagok, trópusi erdők, savannák és területek közelében települések. Ezenkívül a tengerszint feletti magasságban is élhet.

Boa Boa az egyik legszebb kígyóként ismert, mivel a színes bőr, érdekes mintákkal. Ezért az ókori időkből származó emberek elkapták ezeket az állatokat, és felhasználtuk a bőrüket és díszítéseket. A Boa bőrének nagy igénye a múltban a vad lapátok számának csökkenéséhez vezetett. Ma az eltűnő állatok listájába kerülnek.

Boa Boa - nagyon nagy kígyó. Életben nő. Boa mérete 2 méter hosszú születéskor, de 10-13 méterre nőhet. Boa súlya több mint 100 font.

Baa boom test lehet barna, sárga, piros, rózsaszínű vagy zöld színű. Testét különböző rajzokkal borítja - vonalak, körök, gyémántszerű vagy ovális formák. A Boa színe és mintája az élőhely médiumától függ (álcázás, állat álcázás).

Baou nagyon fejlett fogakkal rendelkezik. Ezeket nem használják rágáshoz. A fogakat az extrakció elkapására használják. . Ezenkívül a szünet a szag "íze", hogy megtalálja az áldozatot. A szagoló íz-elemző a nyelven található. Boa Boa egy éjszakai állat (azaz a sötét idő alatt aktív).

Uruba

Brazil jaguar

Az amerikai keselyű család madárja. Észak- és Dél-Amerika meleg és trópusi klímájában lakik. . Észak-populációk télen vándorolnak délre.

Ezek a madarak általában nyitott terekben kerülnek megrendezésre, elkerülve az erdei tömböket és a vastag növényzetet. Előnyben részesíti a nyitott alföldi, mezőket, dombokat, valamint a városi hulladéklerakókat. Monogám madár - a férfi óvatos egy nő után. A reprodukció időszaka - január és július között. . Urub tojásait a fák burkolataiban, a sziklák szélén, az elhagyott fészerekben és más mezőgazdasági épületekben helyezik el. Egy fészek több éve használható. Általában a női 1-3 tojásból áll. Mindkét szülő részt vesz a csirkék elérésében és táplálásában, szigorítva őket.

A repülés URUBA zökkenőmentesen irányítja az égen. A repülés több bejáró szárnyból és rövid tervezésből áll a levegőben. Ha azonban összehasonlítja a kapcsolódó csiszoló törökországi járat, akkor Uruba fölött és hosszabb ideig. A földön ezek a madarak eléggé kínosak.

Élelmiszer padalu. Az állat maradványai közeledik, versengő kompek, különösen Griffan Törökország. A veszély alatt megvetheti az ételt, hogy könnyebben repülhessen. Az éjszaka vagy a vadászat során az Urubát nagy állományokban kopogtatják. Nyugodtan létezik az emberi ház közelében, az élelmiszerek keresése gyakran a városi lerakókon, a skót közelében, az autópálya útjai mentén. Néha a házi madarak és az újszülöttek támadása.

Brazil jaguar

Ara

Jaguar Predator Faby Faby. Ő tartozik a Panther családhoz, és a világ harmadik mérete. A testének hossza farok nélkül, 120-180 centiméter, az 50-75 centiméter farka, magassága a 80 centiméterrel. Az állat súlya eléri a 80 kilogramm átlagát. A Jaguar kiválóan sima hajú bőrrel rendelkezik, fekete foltokkal borított vöröses-fehér színű bőr. Jaguar nagyon szép, erős és okos állat.

Ezek a ragadozó macskák többnyire az amerikai kontinensen vannak elosztva. Jaguarok élnek a közép-amerikai dzsungelből Selva és a szőnyeg bruttó bruttójából Brazíliában. Ezeket az állatokat El Salvadorban és Uruguayban teljesen megsemmisítették, és most a piros könyvben szerepelnek.

Leginkább a jaguarok trópusi esőerdőkben élnek, bár alkalmanként megtalálhatók a hegyekben és az óceán partján. Jaguar vadászik szürkületben, elküldi a zsákmányát a csapdából. Élelmiszere Capybaras, Tapir és Hoofs lesz. A majmok, rókák, madarak és rágcsálók is találkoznak. Az óceán partján Jaguar ásja a tojás teknősöket, sőt vadászik a kajmán. Jaguar soha nem táplálja Padalu-hoz, és még a zsákmányt is dobja.

Ezek a ragadozó macskák területi, minden jaguár saját területe akár 80 négyzetkilométer. Jaguars Loners és csak a házas időszakban fordul elő. A vadászat során Jaguar alacsony könnyeket, és a házasságban hangosan dönt. Jaguar női vezet 2-3 fiatal, aki az anyával 6 hétig él.

Aztán választják a vadászterületüket, és élnek magukat. A Jaguars népén nagyon ritkán nézzük meg a személyt a kíváncsiságtól. De ez megtörténik, hogy a házi szarvasmarha.

Az indiánokban ez az állat sok legenda van csatlakoztatva. Úgy vélik, hogy Jaguarnak erős hipnózisa van, és megfosztja az áldozatot, hogy mozogjon. Az ókori Maya Jaguarnak tartotta az istenek kormányainak szimbólumát. Kétségtelen, hogy ez a ragadozó macska a bolygó egyik legszebb vadállata, és egy személynek meg kell őriznie a vadon.

Ara

Bushmaister

A nagy papagájok középen és Dél-Amerikában egy konkrét élőhely a papagáj típusától függ.

Ara - Stoy papagájok. A vad körülmények között általában nagy állományok tartják őket, de néha kis családokat rendeznek, vagy akár párok. Mivel az élőhely Farces, a papagájok a trópusi öv erdős területeit választják. Egyes képviselők 500 m tengerszint feletti magasságban laknak. A papagájok hihetetlenül erős csőrrel rendelkeznek, amellyel könnyen kerek gyümölcs csontok. A madarakat a gyümölcsök nagyon szeretik, és időről időre, hogy a közeli gyümölcsültetvények, 100 vagy több egyén. Általában azonban az ARA előnyben részesíti az embert, valamint más madarakat.

Ezek nagyon óvatos papagájok, nagyon csendesen viselkednek, és egy ragadozó támadás esetén hangos figyelmeztető sírást tesznek közzé, és élesen vesznek le, összegyűjtve a nyájakban, és a fák teteje fölött mozognak. Ara hangja hangos és éles, otthoni körülmények között, nem minden. Mint szinte minden papagáj, a fák vészeiben fészkek.

A lenyűgöző méretei miatt az Ara papagájok ritkán edzenek apartmanokban, de könnyen találkozhatnak velük az állatkertekben és a cirkuszi produkciókban. Az ARA gyakran az egzotikus madarak szerelmeseinek tenyésztője, de a kedvtelésből tartott állatok választásának döntését, azt szem előtt kell tartani, hogy Ara rosszabb, mint a tanulás, mint más papagájok. Mindazonáltal ezek a madarak, mint az emberi társadalom, okosak, barátságosak és kíváncsiak.

Bushmaister

A majmok dallamok

BushmaistervagySurukuk(Lat.Lachesis Muta) - mérgező kígyó a Guadukov aljzatának játékából. 4 méter hosszúságú. Rendkívül ritka. Lakik a régiókban vastag vegetációval a tározók közelében. A kígyó jellegével teljesen nem agresszív és gyáva.

A 4 méteres hosszúságú (általában 2,5-3,5 m) és a 3-5 kg ​​Surukuk mérlegelése a Laterukov család és az egyik legnagyobb kígyó Dél-Amerikában. A test sűrű, vastag és meglehetősen ritka háromszög alakú, amely szintén nem jellemző a családra, amely azonban azonban nem akadályozza meg a hüllő rugalmas és mozgatható marad. Az egész test egy sűrű nagy méretű, amely csak a fején lágyabb lesz. Fej a bushmeister ék alakú.

A szín nagyon jellemző, és nem teszi lehetővé a Bushmaster más típusú megzavarását: sárga-barna test (van is nagyon világos vagy szinte vörös hajú egyének), a nagy fekete rombuszok mintájával a hátán.

Ez a kígyó szilárd, és azt is mondhatsz egy mért életmódot. A legtöbb nap, amit költenek, felhalmozódnak vastag bozótokat a scorching naptól. A vadászat csak az éjszaka kezdetén van kiválasztva. Bár azt mondja, hogy hangosan szól, a Bushmaisistans a vastagságban vagy a lombozatban rejtőzik a vízállósághoz, és várja a megfelelő áldozatot. Hihetetlenül beteg - egy éhes kígyó több hétig teljesen mozdulatlanul menekülhet.

Annak ellenére, hogy szinte az óriási méretek és a Surukuk veszélyes mérgei szükségtelenül titkos és nagyon buggy, egy személy vagy egy nagy állat közeledése esetén inkább elrejteni fogják, és a lehető legkisebb és gyorsabban csendesebbek lesznek. Ha a kígyót a lebomlásba fogják, akkor nagyon szokatlanul viselkedik - gyorsan megüt a farok farka a száraz lombozat, a bushmester imitálja a csörgő kígyók csörgő hangjait.

A majmok dallamok

Korall asp

A FIEDIDED RED REVU TUW (Alouatta Belzebul) Brazília endemikus, az Amazonia délkeleti részén és a Sergipi és a Rio Grand-Do Northi közötti part menti erdei területeken találkozik. Black Reong (Alouatta Caraya) is found in the northeastern part of Argentina, in the eastern territories of Bolivia, in the east and south of Brazil or Paraguay, and, along with Burym Rebu, this species refers to the category of the most southern of Számos fajta képviselője.

. .

A Monkey-Revoon teste elég nagy méretű. A felnőtt férfiak testének hossza eléri a 62-63 cm-t és a nőstényeket - 46-60 cm tartományban. A farokrész megragadja és hihetetlenül erős, és a felnőtt férfi farokjának teljes hossza megközelítőleg 60-70 cm. A nőstényekben a farok ugyanolyan lenyűgöző hosszúságú, amely 55-66 cm-en belül változik. Egy felnőtt állat megkülönböztethető egy nagyon lenyűgöző súly: a hím tömege - 5-10 kg és a női nő - a tartományban 3-8 kg.

A Revuna megjelenésének sajátossága észrevehetően orrú orrlyukak és nagy harminchat fogak jelenléte, amelyek bizonyos halálos és sőt ferteritás emlősét adják. A főemlős állkapocs elég széles, és egy kicsit az irányban előre jelölt, és a fangok lenyűgöző mérete lehetővé teszi, hogy egy ilyen állat gyorsan kókuszdió-dióvá váljon, és ez is könnyű inni tejet.

Reuw - Brazília egyik legnagyobb majomja. Az ilyen elsőbbség egy csodálatos akrobat, és hihetetlenül mobil és jól fejlett farokrészt rendszeresen használják egy majom, mint egy ötödik mancs. Természetesen az alagutak nyugodt emlősök, amelyek kizárólag nappali tevékenységet tartanak fenn.

Korall asp

Brazil Grivoy Wolf

A Coral ASP az erdőgazdálkodási tömbökben lakik Kelet-Brazília, majd a déli Matu-Grosu-ba. Ez egy titkos életmódot vezet, főleg éjszaka. Ritkán látható a nyitott területen, bár az aspid felismerése még az emberi ház közelében is előfordul. A mocsarakban nem él, előnyben részesíti a homokos talajt, vagy nedves, hűvös erdei talajt, ahol a menedékházak cserjékben és leesett lombozatban találhatók. Az ilyen típusú kígyók képviselői rendkívül nehéz megtalálni és elkapni, hiszen az életük nagy részét akár a leesett levelek nedves esőerdőkben rejtőzik, vagy a földbe nyúlnak. A kígyó megpróbálja feltérképezni a tenyésztési szezonban vagy az esőben.

A korallszélesség testhossza 60-70 cm-ig változik. A fejnek van egy kis és unalmas, rövid farok (kb. 10 cm.) Gyalogló test. A száj nem különbözik nagy méretben, gyengén nyújtva.

Ez a kígyó főleg különböző kétéltűek, nagy rovarok és kis gyíkok. Lehet enni hüllők és még a madarak is. És a diéta fogságában a kígyó erre a kígyóra, az akaratának étrendjével kell vezetnie. Használhatja Madagaszkár csótányokat, tücsköket, kis egereket, Rainwoods-t. Élelmiszer nélkül az Aspid meglehetősen hosszú időtartamot tehet, de a víz hiánya befolyásolja a kígyót a károsító 3-5 napig, így mindig tiszta víz.

Brazil Grivoy Wolf

Pék

Chrysocyon Brachyurus (lásd 1815-ben megnyílt).Canidae család (kutya).Brazil Állat neve: Lobo-Guara (Lobo Guara) - Brazil Grivy Wolf. A név ellenére a brazil grivy farkasnak több hasonlósága van egy róka, mint egy farkas. . A brazil harminc farkas magasságában eléri a 90 cm-t. Egy állat táplálja szinte minden, ami képes elkapni vagy megtalálni, a kis állatoktól a rovarokig, hanem szereti a különböző gyümölcsöket is. Grivoy farkas Savannahban, Sumrado és nyitott erdőben Brazília és Latin-Amerika.Alapvetően az állat vezet az éjszaka és a szürkület életmód, és délután bujkál és alszik. A brazil farkas egy létezést előnyben részesíti.

Pék

Garpia

Collaboars nevüknek a fekete-fehér csíknak kell lennie, ami úgy van, mintha a gallér lefedi a torkát, a mellkasát és a hátát. Tőr-szerű bakelies rövidebb, mint a vaddisznó, és az emésztőrendszer a szerkezetében a kérődző állatok emésztőrendszeréhez hasonlít. Bakers - elég okos állatok.

A Collaboárokat 50-60 személyből álló állományok tartják. Az állomány kernel egy családi csoport, számozás 6-30 egyének. Általában minden férfi esetében három nő van. Az állományok egész évben együtt vannak. Egyéni területeken élnek, így nem versenyeznek egymással. Az egyes állomány egyéni szektorának nagysága 0,3-2,8 km2.

A Collaboan Bakers különleges mirigyeket tartalmaz, amelyek egy pézsmai titkot osztanak ki. Az egyik csoportból származó állatok, ezeknek a ragyogóknak az elosztása. Az elülső mirigyekkel dörzsölik egymást, és a törzsi szagok szokásán maradnak. Nézd meg a sörtéjét a gerincmirigyen, a pékek erővel splash a titkot a fák, a bokrok és a fű törzsei, a terület megjelölése. A Collaboárok az éjszaka legaktívabbak. Északon a hideg szezonban gyakran jönnek ki a menedékhelyükből és a napjukból. Tegye meg a fekvő napot.

Collaboanbari - nagyon szerény állatok. Leginkább szeretik a gyümölcsöt, gyökereket, izzókat, rizómákat és magokat, amelyek összetörik nagyon erős pofák. Egyes régiókban a pékek alapvető összetevője kiemelkedő vagy agawa, de ez szintén nem tagadja meg a rovarokat. Esetenként a pékek eszik, kis állatok és gyíkok. Az élelmiszerek keresése során a pékek egy pólóval rendelkeznek, és rövid, de rendkívül éles fangok a növények gyökereiből származnak.

Garpia

BRonniec

GARPIA - Ezek a sólyom családja ragadozó madarak. Megvan a pártatlan nevét az antik lények hasonlóságának köszönhetően, egy nő fejétől származó madarak, akik a mítoszok szerint a büntetett istenek közül választottak ki, a gyerekek elrabolták. Ezek a nagy madarak hasonlóak a sasokhoz, a különbség csak a készletben, fedetlen tollakban van. Ezért EAGLE-knek nevezik, hozzáadva a faj nevét.

Az egymáshoz hasonlóan a nemzetség minden képviselője. A testük hossza 70 cm és 1 méter között tart. A nőstények tömege 9 kg-ig, a férfiak körülbelül két vagy három kg. A mozgásban lévő szárnyak akár 2 m-ig is elérnek.

Ezeknek a madaraknak a farok, a szárnyak szélesek és rövidek. Nagy fej egy hokholkom, a szemek hatalmas, mint a baglyok, erős csőr. A mancsok erősek hosszú hegyes karmokkal, amelyek hossza körülbelül 10 cm. A test felső részén lévő tollak sötét színekben festettek, és az alsó rész - könnyebb vagy nagyon fehér.

A Garpius minden típusának napi letelepedési életmódot vezet. Élelmiszer bányászott, vadászat a fák között az áthatolhatatlan erdők. Ebben segít az akut látásban és a kiváló hallásban. A Garper magas repülési sebességet fejleszthet - 80km / h.

Takarmány majmok és más emlősök (lajok, fehérjék, oposszumok), nagy madarak, hüllők. Dél-American Eagle Az egyetlen, amit az egyik fajta vadásznak a szorongott dickeningen. A Gwiang ragadozó élőhelye egybeesik a dél-amerikai területével. .

A Fülöp-szigeteki nézetet gyakrabban hívják Monkeynek köszönhetően, hogy az alap étrend majmot tesz. A létrehozott pár továbbra is igaz minden életre, de amikor az egyik partner elhagyja az életet, a második talál egy másik műholdat.

BRonniec

Tukánok

Ez egy emlős - az egyik kevés, akiknek van egy héjjuk a testükön. Védi az állatokat mechanikai károkból. Jelenleg körülbelül 20 típusú csatahajó ismert. A héj a vállat, a fejet és a medencék pajzsokat alkotja. Ez a szilárd védelem az állat oldalán és a hátsó oldalon található. Alkatrészei rugalmas szövet segítségével vannak összekötve, így a csatahajó csendben mozoghat, a héj nem akadályozza meg őt ebből. .

Érdemes megjegyezni, hogy mindaz, ami nem borítja a szilárd páncélzattal, azaz a gyomor és a párhuzamos belső részei, puha, kemény szőrszálak. A páncélhéj bármilyen színű lehet barna és rózsaszín, és a szőrszálak - szürke-barna és fehér között.

Annak köszönhetően, hogy a fegyverzet testén nagy mennyiségű héj van, elég súlyos súlya egy ilyen kis állat számára. Tehát az emlős súlya elérheti a 60 kg-ot, míg a hossza legfeljebb egy méter.

Leggyakrabban az állatok élnek a sztyeppekben és a sivatagokban, mert nem tolerálják az alacsony hőmérsékletet. Mint a legtöbb állat, egy éjszakai életet vezetnek. A nőstény a leggyakrabban 2-12 gyerekből születik. Fiatal nyitott szemekkel, valamint puha bőrrel. Néhány óra múlva a gyerekek elkezdnek sétálni.

Ez egy állat, annak ellenére, hogy a súlya, tudja, hogyan kell gyorsan futni és úszni. Az armadorok veszélyének látására a leggyakrabban futnak, valamint rombolják a lyukakat, ahol a lemezek kiegyenesednek a héján. Ily módon a földre ásott, és az ellenség nehezebbé válik. Ha bejutsz a fegyverzet testébe, az ételt kisméretű lemezekkel zúzza meg, amelyek a hasi emlős elülső részén találhatók.

Tukánok

Leopárd

. Külsőleg nagyon hasonlítanak a rhinos madarakhoz, de nem állnak. Ezeket a madarakat az azonos név, a számozás 37 faj, a legközelebbi rokonai faipari. A Tukanovot is néha permeaganda nevezik, de ez a név nem elég.

A tukanov méretek enyhe mértékben változnak: a testhossz 35-50 cm, súlya 150-330 g. Ezeknek a madaraknak a fizikuma sűrű, a középső hosszú szárnyak és ostoba vágott farok, a mancsok kicsiek, a nyak rövid, de a test ilyen részei szerény aránya kompenzálja a csőrért. Ő nem csak hosszú a Tukanovban, hanem széles, akkor is, amikor a részről néz ki, az extraly masszív és nehéz. Valójában a csőr a tukan súlya több, mint más kis madarak csőr, kis tömege légüregeket biztosít.

Ezeknek a madarak forgalmazási zónája a Közép- és Dél-Amerikára korlátozódik, a tukanánok körében keskeny endémikusok, az összes fajta tartományok meglehetősen kiterjedtek. Az élőhelyük monoton és ülései is kivétel nélkül Tukan erdei madarak. Ők a vastag erdők, a nedves parel, az ültetvények és a városi kertek terén laknak.

A tukanánok nem szörnyű madarak, nem csak toleráns kezeli a rokonokat, hanem igazi kölcsönös is mutatnak. Mint a korona, a nyüzsgés vonzódnak, és sietnek, hogy segítsenek az elvtársaknak, és az általános erőfeszítések olyan zajt emelnek, hogy az elkövető rohan esik ki. A tukanánok csak a nap fényes idejében aktívak, elsősorban a fák koronáiban mozognak, ritkán leereszkednek a Földre.

Mozgásaik híresek, a repülés nehéz és rövid, de a kiabálások nagyon piercingek. A különböző fajok hangjai eltérőek, de gyakrabban a hangon hasonlítanak, vagy csengenek.

Leopárd

Brazil anaconda

A leopárdok a macskacsaládhoz tartoznak, a nagy macskák jelentése a Panther nemzetségből. Ez az egyik leggyakoribb pivot képviselője a házi macska után. Bár az alfajok egy részét gyakorlatilag megsemmisítik és felsorolják a Nemzetközi Red Book-ban, meglehetősen virágzó alfajok vannak, például egy afrikai leopárd.

A leopárd elég nagy macska, amely 30-75 kg-ig terjed. Vannak és nagyobbak, akik akár 90 kg-ot mérnek. Testhossz 90-180 cm farok nélkül. Farok 75 és 110 cm között. Magasság a vállakban 80-90 cm.

Koponya szerkezete masszív, hosszúkás, kissé alacsony. Zylovy ívek, amelyek nem íródtak, az orr csontok szűkültek. A szájüregben, mint a legtöbb macska, 30 fog. Minden állkapocson 2 fang és 6 vágó van. A leopárdoknak kellően hosszú nyelvük van, és mint minden macska, speciális tuberkulókkal van felszerelve, segítve a csontból származó hús elválasztását és a mosást.

A szín a leopárd élőhelyétől függően változhat. A tartomány északi részén élő leopárdok világos vörös hajú, sárga-szürke vagy világos sárga gyapjú. Szőrme afrikai leopárdok vörös-barna vagy sárgás.

A fő színek mellett az egész leopárd testet kis fekete vagy megfulladt foltokkal borították. Minden leopárd egyéni minta és helyek helye. A foltok mind gyűrűsek, mind szilárdak lehetnek. Az ázsiai leopárdok nagyobb foltokkal rendelkeznek, és az afrikai kisebb foltok vannak. Vannak melanysts között a leopárdok között, amelyeket nem ritkán fekete pántosnak neveznek. Bár a fekete leopárd bőr nem teljesen fekete, mindig félelmetes rajta, mintha a minta, foltok. A melanisták legtöbb leopárdja a Java szigetén és a Malacca-félszigeten él, de kisebb mértékben megtalálható Indiában és Afrikában. A fekete személyek nem ritkán születnek egy alomban, fiatal foltos színnel.

Brazil anaconda

Saymiri

Ez a legnagyobb kígyó brazil. Az ACONDA legfeljebb 8 méteres hosszúságú, az átlagos súlya több mint 60 kg (de volt egy olyan ECC), amely akár 250 kg).

Sok legenda és legenda van Anaconda-ról, amelyek közül néhány nagyobb kétségekkel jár. De ez tényleg nagy kígyó, kétségtelenül nincs. Brazíliában az Anaconda az Amazon-folyó medencéjét és mellékfolyóit, valamint a Pantanali-szigeten és a Paranta folyó-medencében él.

Anaconda - az egyik típusú nagy törlők. Egy állat főként vízben vagy vízből vadászik. A nagy súly miatt a földön Anaconda nem megengedett és komoly veszélyt jelent, ha észrevették. Természetes ellenség Anaconda - Krokodil vagy Kajmán. A vízi ragadozók közötti harcokban sokan függnek a mérettől, és ki az első támadások.

Érezd az anacondokat, hogy minden fogás. Snake Food - Capybaras és Tapir. Gyakran az Amazonian Annondes extrakciója is lajok. Anaconds lehet enni házi szarvasmarhát.

Az Anaconda ember azonban megpróbálja elkerülni, minden évben a halászok, a gyermekek és más emberek, akik a tartály közelében vannak, rögzítettek.

Saymiri

Rózsaszín krugitsa

Ezek a széles majmok a legtöbb hozzátartozóiknak tűnnek, de kis méretben különböznek, és a fej felületének egyedülálló színe. Samiri Samiri súlya nem haladja meg a 900 g-ot, és a nőstények csak 700 g-ot mérnek. A test maximális hossza alig éri el a 80 cm-t, és a mérleg szerepét végző farok hossza 50 cm. A testet gyapjúval, sötét olajbogyóval borítja. A törpe majom megjelenésének megkülönböztető jellemzője az elülső rész sajátos maszkja. A fekete bőr körüli kombinációja a szájban és a fehér körök körül a szem körüli szemöldök hasonlít a koponya. Ezért a helyiek hívják a saimiri halott fejét.

Ezek a trópusi erdők vicces lakói hasonlítanak az összes főemlősökhöz. Táplálják a növényi és állati ételeket. A szeretet, hogy legyőzzék a lédús trópusi gyümölcsökkel és a sok növény gyümölcseivel. Örömmel fogok elkapni és enni különböző rovarokat, valamint vadászat kis madarakat. Néha tönkreteszi a madárfészket, hogy élvezhessék a tojásukat.

A kis majmok nem tolerálják a hűvösséget. A hideg éjszaka alatt a farok nyakát egy sálat melegítik fel, hogy felmelegedjenek, és akár 12 egyénekig is leereszkednek, és átölelik, elveszítik a kedvezőtlen időjárási viszonyokat.

Saymyiri szép béke-szerető és kifinomult majom. Sok egzotikus rajongó az örömmel otthonosan tartalmazza őket. Megfelelő gondossággal ezek az állatok könnyen hozzászoknak egy személyhez, és szórakoztató és vicces univerzális háziállatok lesznek.

Rózsaszín krugitsa

Lenivitás

A múltban a Pink Colpies lakossága nagyon sok volt, de ma a gyönyörű madarak állatállománya folyamatosan csökken.
Élőhely. Dél-Amerikában és Észak-Amerika délkeleti részén él.

A fészek telepei keményen megközelíthető helyeken (leggyakrabban szenvedélyes mocsárban vannak) a heronok, az infravörös és a kormoránok mellett. Miután megtalált egy pár, a madarak egy fészket építenek, és a női elhalasztott időtartamot 3-5 fehér a barna tempóban. Mindkét szülő viszont a falazaton alapul, és amikor a csibék 23-24 nap alatt jelennek meg, az eljárás együtt jelennek meg, amely akár négy hétig is marad a fészekben. A csibék puha csőrei először kissé meghajlottak, és csak az ötödik héten elkezdenek bővíteni, spatulát alkotva. A takarmányozás során a csibék mélyen ösztönzik a fejét a szülő nyitott csőrébe, és közvetlenül az ételt veszik a golyóból. Fly Colpitsa öt héttel kezdődik.

Az utóbbi években a Pink Colpires lakossága jelentősen látott, hiszen csodálatosan gyönyörű tollak voltak ezeknek a tömeghalászatból származó madaraknak. Észak-Amerikában a Colpires védelem alatt áll, és nem zavarhatja az utódokat speciálisan létrehozott tartalékokban, de Dél-Amerikában egy ragadozó vadászat sajnálatos módon folytatódik.

Lenivitás

Baklánok

Ezt a fajt 1817-ben fedezték fel. Meg tudod találkozni ezekkel az egyedülálló állatokkal az ismeretlen végéig Erdők Amazonia, valamint a brazil atlanti erdőkben. Ez ismét a szűz természetre és az egyedülálló fauna világára gondol. A lajok testének hossza 82 cm, és a maximális tömeg eléri a 10 kilogrammot. Ezeket a szlogeneket nyaki, és a brazil életében is Borogorla Leniviec. A nyaki vagormális sloth fő különbsége a sötét foltok jelenléte az állat testén. Minden léje nagyon hasonló életmódot vezet. . Évek a természet lusta teremtményeiben, mert sok erőfeszítést kell tenniük ahhoz, hogy néhány ételt kapjanak a fákon, az ágakat, amelyekről bérelnek.

Baklánok

Brazil erdei róka vagy tipp

A nagy kormoránst mind a tengeren, mind a tavakon és a nagy folyókon találják meg. Ő nagyon szerény: ez csak fontos, hogy a tartályok gazdag halak, kényelmesek a vadászathoz, találkoztak a szükséges biztonsági feltételekkel és megközelítették a fészkelt. Neset kormoránsai a fákon, nagyon hajlandóak lesznek rendezni a szabályok és állományok telepeit.

A kormorán fészek egy poligonális főtt réz, majdnem egy kerek oszlop, közel egy méter magas és körülbelül egy méter átmérőjű, sűrűn borított madarak alomjával. A fészek belsejében, nagyon sekély, kissé megszűnik a gyökér rissels, és szinte teljesen nem tartalmaz bolyhos, nagyon szoros. .

A fészek egyik oldala általában a vízhez, a másik szorosan szomszédos a cukornádfalhoz, úgyhogy a csibék csirkeinak része árnyékot használ, így a hőből mentesek. A kormoránok halászzsákkal esettek csajokat, ráadásul egy nagyon különös utat: egy felnőtt madár megnyílik egy széles körben elterjedt csőr, felveszi a csaj fejét, és csatlakozik a félig párolt halából a gyomorból.

A kormorancia nagyszerű, és csodálatos módon tarthat a vízre félig betöltött állapotban, vagy úgy, hogy csak a nyak és a fej látható. Egy nagyon ügyes madár merül, és víz alatt cselekszik, nemcsak a lábak, hanem szárnyak is, olyan, mint a víz alatti legyek, éles fordulatok, emelkedő és leeső. Táplálja a kormorákat a halakkal, amelyekre néha 4 m mélységig merülnek. A halak vadászata miatt a kormorán lebeg, alacsonyan csökkentette a fejét, és a ragadozóra nézett. Látva a halat, merül, és egy erős ütéssel ütközik, majd rögzíti a csőr.

Brazil erdei róka vagy tipp

Oposatum Gamba

Brazilian Animal Name: Cachorro-Do-Mato-Graxaim, Cachorro-Do-Mato, Raposa-Do-Mato, Lobinho (Kashhor-Do Mata-Greshim, Kashhor Do Mata, Rapoz do Mata, Lobinho) - Forest Cabribed dog, forest fox , felső. A brazil erdei róka vagy a legmagasabb élettartomány a Serado Közép-Nyugat-Brazil fennsík túlterületén, valamint a déli és délnyugati brazil atlanti erdőkben él. Ez az állat Bolíviában, Paraguayban, Argentínában és Uruguayban található. Forest Fox táplálja a madarakat, egereket, gyümölcsöket és tojást.

Oposatum Gamba

Macska Margai

Gambo élő fákon. Ez 1760-ban átgondolt, és legalább ötféle opossum-kár. OpoSatsum Brazíliában. Testhossz Gambo Ez körülbelül fél Atera. Külsőleg Gamba egy kicsit hasonlít Ratra. OpoSatsum Gamba tökéletesen felmászik a fákon, és éjszakai látás képessége van. Ennek az állatnak az elképzelése nagyon érzékeny, mert egy éjszakai életet vezet, és nem lát semmit az intenzív fényben. A gamps a városokban él, vagy közel a városok közelében, éjszaka felmászik a lakásokba vagy a szemetes tartályokban, ahol ételeket keresnek. Nagyon gyakran a Gams meghal az utakon a vakító ködlámpák miatt.

Macska Margai

Brazil barna pók

Margai - egy kis macska, hosszú farokkal (a faroknál van 3/7-3 / 8 a teljes testhosszból) és a magas lábak. Lekerekített fülek. Nagy szemek, tanuló ovális. A farok széles keresztirányú foltok és gyűrűk. Top Torso világossárga és barna-sárga között. Belly, mellkas, torok, álla és a lábak belső oldala - fehér, sötétbarna vagy fekete keresztirányú mintákkal. Belső foltok könnyebb. Szivárvány szemvédő sötétbarna. A fülek kültéri oldala sötét, közepén, mint az Ocelot, fehér folt. Fiatal állatok monofonikus sötét foltok, mancsok sötétszürke. Testhossz 50-80 cm, farok hossza 30-40 cm, magasság a Craleers - 30-45 cm. Súly: 2,5-4 kg.

Margay - fás életstílust vezet, tökéletesen felmászik a fákra és ugrik. A vadászat főleg éjszaka jön. Megtudom a zsákmányt a fák koronái alatt. Az üldöztetés helyett inkább a csapkodni kell, hogy megtámadja az áldozatot. A fák vadászatában kiugrik az ágból az ág felé, és mint egy mókus, akár leereszkedhet a fák fák le a fejét. Könnyedén lóghat egy fa ágon, ragaszkodva csak egy mancsának karmáit.

A barlangokban pihenő nap folyamán a növényzet sűrű vastagságai vagy a fák ágai között. A magasságból ugrás, Margay mind a négy mancson landolt, a hátsó mancs magas szerkezete miatt.

A reprodukciós szezonon kívül Margai egyetlen életstílust vezet. Az egyéni telek 12-16 km2-t vesz igénybe. Az állatok telkek részben átfedhetők. A macska területének határai izzadják a mancsok és az arcán lévő ujjak közötti szagok vizeletét, ürülékét és titkait. A Samtsovnak extra mirigye van a farokon.

A házasságkötés nagy része kis emlősöket (patkányok, fehérjék, oposszumok) alkotja, a madarak és tojásaik, gyíkok, békák, rovarok. Alkalmanként kis főemlősöket, diktátumokat, hárompántos lajtákat, füvet és más növényzetet fogyaszt.

Brazil barna pók

Brazil fekete skorpió

Brazil Állat neve: Aranha Marrom (Arania Marum). A brazil barna póknak kevesebb, mint 1 cm, hosszú és vékony mancsok.

Brazil barna pók vadászat éjjel, és délután ül a régi kéreg fák, pálma levelek vagy bútorok otthonokban, gyakran a garázsokban is előfordulnak. A pók nagyon veszélyes. Barna pók harapás szinte neepodable. 12 órával a harapás után, súlyos fájdalom, láz és tudatvesztés kezdődik. Kezelés a brazil barna pók - szérum antiloxoscelico. Speciális tevékenység Brown Spider Shows nyáron.

Brazil fekete skorpió

Kajmán

Brazil Állat neve: Escorpiao Prosto (Prosto Prosto). A Black Scorpio a Nyugaton és Brazília központjában található. Ez a brazil skorpió körülbelül 6 cm méretű, a szín sötét, barna foltokkal (néha "Brown Scorpion"). A vas skorpió harapása nagyon fájdalmas, antiszkorpióval vagy undorító szérummal kezelt. Fekete skorpióbites a vidéken elfoglalja az első helyet Brazíliában a Scorpion Bites minden esete között.

Kajmán

Brazil sárga skorpió

A múltban ezek a csodálatos állatok erőteljes vallási jelentőségűek voltak. Néhány ősi egyiptomi kultuszban 1800 g. N.E., A krokodilok azt hitték, hogy a krokodil Isten rokonai, az úgynevezett "Sebek", és az istentisztelet tárgya volt.

Az indo-csendes-óceáni térség szigetén az ember és a krokodil közötti kapcsolat tragikusabb és vér volt. A Timor Crocodiles szigetén évente feláldozott egy szűz lányt. Napjainkban a modern társadalomban az áldozatok még nem született, és a krokodil kultusz elvesztette annak fontosságát. .

Lehetséges Caiman van egy tipikus krokodil megjelenése, viszonylag hosszú, szűkült a gyümölcs előtt. A megjelenésnek köszönhetően a bőr speciális szerkezetének köszönhetően és a fején növekszik, Cayman leginkább egy őskori szörnyeteg. Kostic növekszik, a szeme és a körülötte lévő fejen található, hasonlít a szemüvegre, ahonnan és a Cayman első neve - "pont". .

A közös testtónus világosbarna és gesztenyéig változik, amely ellene 4-5 sötétbarna keresztirányú csíkok és 7-8 - a faroknál. Sok kaimán jól megkülönböztethető számos Caimánban az alsó állkapocs mindkét oldalán. Szemszín az ohlogénből világosbarna.

A tinédzsereknek álcázása (védő) sárgás-zöld színű fekete foltokkal rendelkezik, a has mentén és a farok alapja mentén, fokozatosan változik egy matt olajos zöld színben.

Cayman, mintha Chameleon, csodálatos képessége van, hogy megváltoztassa a test színét, különösen, ha a hőmérséklet csökkenése csökken. Ugyanakkor van egy fekete pigmentsejtek kiterjesztése, amelynek eredményeképpen a Cayman teste jelentősen sötét, megszerzett sötét olajbogyó színű.

Brazil sárga skorpió

Khhibr

Brazil Állat neve: Escorpiao Amarelo (Iskarpiau Amarelo). A Sárga Skorpió a Brazília délkeleti részére jellemző. Ez a brazil skorpió körülbelül 6 cm.

Sárga Scorpions vezet egy éjszakai életet. Délután elrejti a fák alatt, kövekben vagy sötét helyeken otthon. A Sárga Scorpion harapása nagyon fájdalmas. Chelves from Bites - Antiescorpionico vagy Antiaracnoidico vagy más polivalent szérum. A sárga skorpió harapása a városi területen elfoglalja az első helyet Brazíliában a Scorpion harapások összes esete között. Az elmúlt 25 évben a Brazília városában a sárga skorpiók száma jelentősen nőtt, és több ember szenved a harapásoktól.

Khhibr

Törpe WC

A Hummingbird méret nem haladja meg az 5 cm-t, a Hummingbird súly átlagát 1,6-1,8 gramm. But among the hummingbirds there are larger representatives, so called the "Golyan Hummingbird", the dimensions of which compared to their small relatives are truly gigantic, the weight of the Giant Hummingbird can reach up to 20 grams, with a body length in the whole 21-22 cm.

A kolibri fényes ugrása, amely a különböző színű napsütéses sugarak alatt is túlcsordul, kis büszkeségük tárgya, és a legérdekesebb migránsok festették a fényesebb nőstényeket. Néhány hummingbirdnek van egy kerek, vagy egy kis színe a fején. A Hummingbird farka, a típusától függően eltérő forma lehet, de általában tíz tollakból áll, szintén világos színű.

A hummingbird csőr vékony, hosszú, a tetején a csőr a legrosszabb az alsó szélek. A kolibri is osztott nyelven van. A Hummingbird szárnyainak akut formája van, mindegyik szárnyon 9-10 szórólap és 6 rövid kicsi, amelyek teljesen el vannak rejtve a crumbling tollak alatt. A Hummingbird lábak kicsiek, gyengékek, továbbá a hosszú karmokkal, ennek eredményeképpen gyakorlatilag nem alkalmasak a gyaloglásra, ezért a kolibriok a legtöbb idő alatt a levegőben vannak.

A kolibribbak több mint 350 típusa közül csak néhányan képesek énekelni, a hummingbirdek hangjával, mint egy gyenge csipog.

A Hummingbird repülés tulajdonságaiban valami hasonló a pillangók repüléséhez, és érdekes, a kolibriok az egyetlen madarak, amelyek ellentétes irányban repülhetnek. A Hummingbird repülési sebesség elérheti a 80 km / óra. .

Törpe WC

Capibara

Ebben az apró, az egér nagysága, az állatot nehéz kitalálni a nemesi főemlős család képviselőjét, amelyhez Darwin által Önhöz tartozik. Ez azonban egy igazi majom - törpe WC, a Föld főemlőseinek legkisebb képviselője. . .

Capibara

Édesvízi delfin - ineni (Amazonian Dolphin)

Félig víz emlős, a legnagyobb modern rágcsálók. Ő a Watervinel család egyetlen képviselője (hidrochoeeridae). A Hydrochoerus ISTHMIUS törpe sokfélesége van, néha külön nézet (kis víz). A legtöbb melankolikus és jó teremtmény a Földön.

Capibara külsőleg összehasonlíthatja a tengerimalaccal. A felnőtt személy testének hossza elérheti az 1,0-1,35 m-t. Magasság 0,5-0,6 m. A hímek súlya 34-63 kg-ig terjed. Nőstények egy kicsit nagyobbak, legfeljebb 65,5 kg. Capybara lakik Közép- és Dél-Amerikában, találkozik az Argentína, Brazília, Venezuela, Guyana, Kolumbia, Paraguay, Peru, Uruguay, French Guiana.

A 9-10 éves élet élettartama, a fogságban 12 évig élhet. A kaptárok már régóta háziasítottak, és egyes családokban háziállatoként tartalmaznak. A Venezueale-ban az állatok tenyésztik a gazdaságokat, a hús feltöltésére. A kapiszkár hús távolról hasonlít a sertéshúsra.

Édesvízi delfin - ineni (Amazonian Dolphin)

Brazil rövid erdei kutya

Anise él az összes Amazon vízterületén, még a kis folyókban és tavakban is. Néha zavarosak az Atlanti-óceáni tengeri delfinekkel az Atlanti-óceánon, de a beruházás a Nagy Dél-Amerikai folyó natív lakója, egy igazi édesvízi delfin. A tengeri mellekkel összehasonlítva a beruházás meglehetősen lassú, és csak 22 km / h sebességgel képes kifejleszteni. A Innay nem formázza a nyájakat, egyedül lebegnek, és általában szívesen kapcsolatba lépnek az emberekkel. Víz alatt, nem feltörekvő, a beruházás legfeljebb két percig lehet. A felnőtt delica delfin súlya meghaladhatja a 200 kg-ot, a nőstények általában kisebbek.

Brazil rövid erdei kutya

Brazil Spider Traveler

Canidae család (kutya).Közös brazil állat neve: Cachorro-do-Mato-de-Orelha-Curta - rövidfa erdő kutya..A rövidfa erdő kutyája éjszaka, egyetlen életmód. 30 kg-ig terjedő súlyt ér el. Délután az állat sűrű bozótban rejtőzik.

Brazil Spider Traveler

Állatok brazília

Ez a "kolléga" számos turista látogató Brazíliában ritka volt az állat tiszteletére, hogy felsorolja a Records Gines könyvében. A pókok közleveleseként a harapások halálának számával. Laptop Pawka-Traveler Paw 13 cm, test - 3-5 cm. Ezek a pókok nagyon agresszívek, a fangok a támadás előtt vannak kitéve. A harapásuk nem csak végzetes, hanem az emberek számára is kínozott - hosszú és nagyon fájdalmas erekció. A méregben lévő neurolycin-spider hatását teljesen még nem vizsgálták, különösen, különösen nem ismert, hogy a női szervezeten működik. De a nők közötti halálesetek az utazó pók harapása után regisztráltak.