A cápák típusai. A cápák leírása, címei és jellemzői

A cápa az egyik legősibb képviselője a bolygó állatvilágának. Ezenkívül a vízmélység ezen lakosságai kevéssé tanulmányoznak, és mindig titokzatos lényeknek tekintik. Az ilyen ravaszságról, merész és kiszámíthatatlan a ragadozók viselkedésére, sok ember, aki elég elősegítő előítéleteket készített.

Az összes kontinensre vonatkozó cápákról, mindenkor, egy hatalmas számú történet kísérteties, kegyetlen részletekkel. És hasonló történetek az emberek és más élő dolgok véres támadásairól egyáltalán nem mentesek az alapon.

Cetcápa

.

Ezek nem vizes emlősök, mint néhány, hisznek, a porc halak osztályához kapcsolódnak, annak ellenére, hogy nehéz benne hinni. Legtöbbjük sós tározókban élnek. De vannak, bár ritkán, édesvízi lakosok.

A cápák esetében a zoológusok egészét kapják, nevezték el ezeket a lények címét, a kiforrásokat. Hatalmas számos képviselője. Hány típusú cápa Karakter a természetben? A számjegy lenyűgöző, mert nincs sok közülük, de körülbelül 500 fajta vagy még több. És mindannyian kiemelkednek az egyéni és csodálatos jellemzőkkel.

Cetcápa

A Shark törzs számos jellemzője elsősorban hangsúlyozza ezeknek a lényeknek a méretét. A leginkább lenyűgöző módon változnak. A vízi ragadozók méretének átlagos képviselői a delfinhez hasonlóak. Vannak rendkívül kicsi mélytengeri A cápák típusai, amelynek hossza legfeljebb 17 cm. De óriások vannak elosztva.

Óriás akula

Cetcápa

Az utóbbi a bálna cápa - a törzs legnagyobb képviselője tulajdonítható. Néhány több nyomatékos másolat eléri a 20 méteres értékeket. Az ilyen giggles, amíg a XIX. Századig szinte nem vizsgálta, és csak esetenként a trópusi vizek tengeri hajókkal előfordul, a szörnyek benyomást keltett fantasztikus méretükkel. De ezeknek a lényeknek a félelmek nagyon eltúlzottak voltak.

Mint később kiderült, nem lehet veszély az emberek számára az embereknek. És bár a szájban több ezer fog van, de a szerkezetben nincsenek olyanok, mint a ragadozók fangjai.

Ezek a szerelvények olyanok, mint egy sűrű rács, megbízható székrekedés a kis Plankton számára, amely kivételesen erős és a teremtési adatok. Az ilyen fogak cápa a szájban tartja a zsákmányt. .

A bálna cápa színei nagyon érdekesek. .

Óriás akula

Cápák a képen Engedje meg, hogy fontolja meg külső jellemzőiket). Ezeknek a nagy és óriás cápanak kell tulajdonítaniuk.

Nagy akula

Óriás akula

Az utolsó hozzátartozói közül a rokonai között egy második hely van. A legnagyobb példányok hossza eléri a 15 m-t. .

. Egy óriási cápa csak széles körben megnyitja a száját, és szőrös az elemet, a fogást és a szűrést, ami a szájába esik. De az ilyen lények étrendje még mindig ugyanaz - kis plankton.

Ezeknek a lényeknek a színei szerények - barna-szürke, fénymintával jelölt. Ezek szinguláris és állományok főként mérsékelt vizekben vannak. Ha a veszélyről beszélünk, akkor a személy sokkal többet okozott az ilyen cápáknak, mint ők - lényegében, ártalmatlanított alkotás.

Nagy akula

Ezek a kíváncsi lények a közelmúltban nyitottak, kevesebb mint fél évszázaddal ezelőtt. A meleg óceáni vizekben találhatók, egyes esetekben úszás és mérsékelt területek. A testük színes hangja barna-fekete felső, a földszinten sokkal könnyebb. .

fehér cápa

Nagy akula

Ezeknek a lényeknek a fangja nagyon lenyűgöző, lekerekített és széles, hatalmas, majdnem egy méteres meme-t oszt ki a szájért. Azonban a szájban lévő fogak kicsiek, és az élelmiszer típusa meglehetősen hasonlít egy óriási cápához, az egyetlen érdekes tulajdonsággal, hogy a ragadozó törzs Bigright képviselője különleges mirigyekkel rendelkezik, amelyek rendelkeznek a foszforiták kiosztására. Ezeknek a lényeknek a szájánál ragyognak, a medúza és a finom halak vonzására. Annyira nagyobb ragadozó szereti a zsákmányt, hogy kielégítse.

fehér cápa

Ugyanakkor, mivel nem nehéz kitalálni, nem minden másolatot a fiókról olyan ártalmatlan. . Ezért meg kell említeni Veszélyes cápák. A törzs vérszületességének fényes példája fehér cápaként szolgálhat, amelyet a "fehér halál" vagy másképp említünk: egy cápa vaj, amely csak megerősíti szörnyű tulajdonságait.

Az ilyen lények biológiai élete nem kevesebb, mint az emberek. Az ilyen ragadozók legnagyobb példánya több mint 6 m-nél nagyobb, és majdnem két tonna. A leírt lények testének alakja hasonlít egy torpedóra, a barna, szürke vagy akár zöld színezéséről, amely a jó álruhás támadások során szolgál.

tigriscápa

fehér cápa

A hang a hangon sok fény vissza, amelyre cápa és megkapta a becenevét. Ragadozó, váratlanul megjelent az áldozat előtt az óceán mélységei, korábban észrevehetetlen a víz felett a test tetején a test tetején, csak a legutóbbi másodpercekben bizonyítja a Niza fehérségét. Meglepősége bemutatja az ellenséget sokkban.

. Hatalmas toothy szája inspirálja a pánik horrorot a delfinek, a tengeri macskák, a pecsétek, még Kína is. Tüzet fogott a félelemre és az emberi fajra. És találkozzunk ilyen tehetségesek a vadászatban, de a vérszomjas lények lehetnek a világ minden óceánjában, kivéve az északi víz kivételével.

tigriscápa

Előnyben részesíti a tigris cápákat, meleg trópusi éleket, az egyenlítői vizekben való találkozás világszerte. Ők közelebb kerülnek a parthoz, és szeretik a helyről a helyről. A tudósok azzal érvelnek, hogy az ősi idők óta ezek a vízvilága képviselői nem mentek alapvető változásokon.

Az ilyen lények hossza körülbelül 4 m. Tigris csíkok zöldes háttéren, csak fiatal személyek kiemelve vannak. Több érett cápa általában csak szürke. Ezeknek a lényeknek nagy fejük van, hatalmas szája, fogaik éles borotvával rendelkeznek. A víz mozgásának sebessége Az ilyen ragadozók áramvonalas testet biztosítanak. És írja le a komplex piruettes segít a hátsó finnek.

Akula buck

tigriscápa

Ezek a lények egy személy számára rendkívüli veszély, és a fogaik egy pillanat alatt lehetővé teszik számunkra, hogy megtörjünk az emberi testeket a részen. Kíváncsi, hogy az ilyen lények gyomrában gyakran felfedezik az elemeket, amelyeket nem lehet finom és étkeztetni.

Lehet palackok, dobozok, csizmák, más szemét, még autó gumiabroncsok és robbanóanyagok is. Amit világossá válik, hogy az ilyen cápáknak van egy lenyelés szokása, ami esett.

Rendkívül érdekes, hogy a természet elnyerte őket azzal a képességgel, hogy megszabaduljon másvilági tárgyaktól a méhben. Képesek öblíteni a tartalmát a szájon keresztül, egyszerűen a gyomor segítségével.

Akula buck

Lista A cápák típusának neve, Ne undoros embereket, meg kell említeni a cápa bikát. .

Katrán

Akula buck

Ezenkívül valószínűsége van, hogy ezek a ragadozók frissen és friss vízben fognak nézni, mert ezek az elemek meglehetősen alkalmasak a megélhetésükre. Vannak olyan esetek, amikor a bika cápák találkoztak, és még folyamatosan éltek Illinois folyói, Amazonban, Gangeszekben, Zambezi-ban vagy a Michigan-tóban.

A ragadozók hossza általában körülbelül 3 m vagy valamivel több. Ők megtámadják az áldozataikat, gyorsan, az üdvösség esélyei, különösen nem hagyják őket. Az ilyen cápákat még hülye hívják. És ez egy nagyon tervező becenév. És amikor támadnak, akkor a hülye pofájukra is alkalmazhatók a legerősebb csapásukra.

. Az ilyen teremtmények teste orsó formájú, a test egy natív, a szemek kerekek és kicsiek.

Katrán

Nem különösebben vonzó az élőhely vérszomjas cápák a Fekete-tenger víz. Okozza a partok elkülönítését és sűrűn lakosságát, a víz telítettségét különböző típusú tengeri szállítással. Mindazonáltal ez egy személy számára semmi különösen szomorú, mivel az ilyen lények rendkívüli veszélye.

Macska cápa

Cápa Katrán

De a jelzett nem jelenti azt, hogy a leírt törzs képviselői egyáltalán nem találhatók ilyen széleken. Lista Cápák a Fekete-tengeren, Először is, hívja a katranát. Ezek a teremtmények csak mérőméreteket tartalmaznak, de egyes esetekben az igazság két méteres értékkel büszkélkedhet. 20 éve élnek.

Hívja az ilyen cápákat is. . A szürke-barna, a hasa - fehér színének fő háttere.

Bizarr formájúak, mint egy hosszúkás hal, mint a cápa. Az élelmiszer elsősorban jelentéktelen a víz lakói nagyságrendjében, de maguk nagy fürtje, a delfinek, és még egy személy is megtámadható.

Macska cápa

Macska cápa az Atlanti-óceán part menti vizeiben és a Földközi-tengeren. A fekete-tengeri vizekben ezek a ragadozók találkoznak, de ritkán. A nagyon kicsi, körülbelül 70 cm méretű méretei. Az óceáni elem megfigyelője, amelyet nem tolerálnak, és többnyire spin a partról és enyhe mélységben.

Claudoslagia

Macska cápa

Az ilyen lények színe érdekes és lenyűgöző. Spin és Boca van egy sötét homokos árnyalattal, sötét kis foltokkal. És az ilyen lények bőrét elképesztő, az érintéshez hasonlóan a csiszolópapírhoz hasonlóan. Az Ön neve, ilyen cápák megérdemelték a rugalmas, kecses és hosszú testet.

Házak ilyen lények hasonlítanak a macskákra. Mozgásaik elegánsak, alvóak lesznek, de éjszaka sétálnak és tökéletesen tájékozódnak a sötétben. Az étrend általában halat és más kis víz lakosait alkot. Egy személy számára az ilyen cápák teljesen ártalmatlanok. Azonban az emberek enni, néha nagy örömmel, ez a fajta cápák, mint a katrane hús.

Claudoslagia

A tudósok úgy vélik, hogy a cápák még négy millió évszázaddal ezelőtt éltek a földön, így ezek a lények ősiek. Ezért az ilyen ragadozók leírását meg kell említeni, és őseiket. Sajnos, egyértelmű, hogy megtudja: mit nézett, most nem lehetséges.

. Az ilyen megállapítások közül az egyik legcsodálatosabb a képviselő képviselőjének tökéletesen megőrzött képviselője kihalt cápa, A SHALE HILLS-on. Hasonló ókori progenitor a jelenlegi életformainak neve a Kestrahi nevét.

Törpe cápa

A tároló cápák kihalása

. Gyorsan mozoghat a vízelemben, segített egy torpedo alakú áramvonalas formában. Azonban a modern fajokkal való mozgás sebességében egy ilyen fosszilis teremtmény nyilvánvalóvá válik.

. Az ókori lények szemei ​​nagyok voltak és alvóak voltak. Úgy tűnik, hogy csak a vízben táplálkoznak. És egy tégelyterület létrehozását a legrosszabb ellenségük és riválisok számozták meg.

Törpe cápa

A múlt század második felében a baba cápák a Karib-tenger vizein találtak. És csak két tucat évvel az ilyen típusú cápák megnyitását követően megkapták a nevüket: Etmopterus Perry. A híres biológus tiszteletére hasonló nevet adtak ki a híres biológus tiszteletére.

És ma is meglévő cápák A világ kisebb élő élete nem található. Ezeknek a csecsemőknek a hossza nem haladja meg a 17 cm-t, és a nők még kisebbek. A mélyvízi cápák családjához tartoznak, és az ilyen lények dimenziói soha több mint 90 cm-nél nagyobbak.

Édesvízi cápa

Törpe cápa

Etmopterus Perry, lakosok a hatalmas mélységű tengeri vízben, ugyanezen okból rendkívül kevés. Ismeretes, hogy tojásfeldolgozás. Testük hosszúkás, sötétbarna ruhájuk felszerelése, csíkos csíkokkal, hasa és vissza. A baba szemei ​​rendelkeznek ingatlant a tengerfenéken, zöldes fényt bocsátanak ki.

Édesvízi cápa

Leíró Különböző típusú cápák, Jó lenne, ha figyelmen kívül hagynánk, és ennek az aldomainnek az édesvízi lakosai. Azt korábban említettük, hogy ezek a vízgazdálkodók, még folyamatosan élnek az óceánokban és a tengerekben, gyakran látogató, látogatói tavak, öblök és folyók, csak egy ideig úsznak, az életük fő része a sós médiumban. Erre fényes példája volt a cápa bika.

De a tudományok ismertek, és ilyen fajták, amelyek születnek, folyamatosan élnek és meghalnak a friss vizekben. Bár ritka. Az amerikai kontinensen, a hely, ahol az ilyen cápák élnek, csak egy. Ez egy nagy Nicaragua tó, amely ugyanabban a névben található, nevével, nem messze a csendes-óceáni vizektől.

Fekete szemű cápa

Édesvízi cápa

Az említett ragadozók nagyon veszélyesek. 3 m-re nőnek, támadják a kutyákat és az embereket. Néhány évvel ezelőtt a helyi lakosság, az indiánok, az volt a szokás, hogy eltemetik a Tribesmen a tó vizein, ezáltal a holttest a húsevő ragadozók táplálására.

Az édesvízi cápák Ausztráliában és Ázsia néhány területén is vezetnek. Ezek széles körű fej, koreai test és rövid. A szürke-kék alsó része, mint a legtöbb rokona, sokkal könnyebb.

Fekete szemű cápa

A szürke cápák családja az egész cápa törzsből a leggyakoribb és számos. Van egy tucat óvoda, beleértve egy hatalmas számú fajt. A család képviselőit még mindig pilozuboknak hívják, amelyek önmagukban a veszélyekről beszélnek, mint a ragadozók. Ez magában foglalja a fekete szemű cápát.

Ez egy kis méretű teremtmény (a képződő egyének eljutnak valahol mérőhosszig), de pontosan ez az oka, hogy hihetetlenül mozognak. Fekete szemű cápák - a sós elemek lakói, amelyek a diagramokért vadásznak, de elsősorban a csontos halaknál.

fehér cápa

Fekete szemű cápa

Az extrahálása az ilyen típusú, tengeri sügér és más halak, valamint a tintahal és a polipok. Ezek a cápák olyan kompenzálnak, hogy könnyen képesek öregezni az ebéd elfogására még nagyobb kongorban is. Azonban, és maguk is az áldozatok lesznek.

A leírt lények teste, valamint a családjuk legtöbb tagja, egyszerűsítette. A soruk lekerekített és hosszúkás. A fejlett fogaik Zabbins, amely segít a fekete Aclaus elválasztani a zsákmányt.

Ezek a éles eszközök a szájban ferde háromszög alakúak. Plaidoid, speciális skálázott szerkezet, jellemző több a fosszilis példányok esetében, lefedi az óceáni állatvilág testét.

A színnel lehet megítélni a család nevétől. Néha a szín nem pusztán szürke, de egy barna vagy zöldes-sárga színű. A lények típusának az oka jellemző részletességgé vált - egy fekete folt a fészer csúcsán. De ezt a megjegyzést általában csak egy fiatal cápák külső megjelenésével díszítik.

Vannak ragadozók az amerikai kontinens partjainál, mint általában, a sós vizekben kárpitozottak, mossák a keleti részét. A szürke cápák családja a kannibálok hírnevét szerezte, de pontosan ez a faj olyan személyen van, aki általában nem támad. Azonban a szakértők még mindig azt tanácsolják, hogy viselkedjenek ilyen veszélyes élőlényekkel. Ha agressziója van, könnyen bajba kerülhet.

fehér cápa

Az ilyen lények a szürke cápák családját is képviselik, de uralják a többi fajtát. A fehér cápa egy erős ragadozó, amely a fekete szemű rokonok címkézését fogja címkézni. Extrém agresszivitással rendelkezik, és a ragadozó küzdelmében általában nyeri a társaikat.

Méretben a fajok képviselői képesek elérni a három méteres hosszúságot, így a kis cápák könnyen elérhetik a Whitebirds áldozatainak számát, ha óvatosan nem jelenik meg.

Sötétedés akula

fehér cápa

A leírt lények az Atlanti-óceán vízét, de egy csendes és indiánban is megtalálják. Színük, a család neve szerint, szürke, de kék, öntés bronz, hasa ebből a specifikációból fehér.

Az ilyen teremtményekkel rendelkező személy nem biztonságos. Nincsenek esetek, amikor ezek a merész lények búvárokat folytattak. .

Azonban a személy maga nem ad kevesebbet, sőt még sok más aggodalmat. .

Ezenkívül értékelik őket: bőr, bordák és testük más részeik, mert mindezt ipari termelésben használják. Az értékes halászat veszélyt jelentett az ilyen cápák számában a világ óceán vízelemében.

Sötétedés akula

Ez a típus a már említett család másik példánya. Az ilyen cápa még mindig indo-csendes-óceáni térségnek nevezik, amely jelzi az élőhely helyét. A sötétedő cápák kedvelik a meleg vizet, és gyakran a zátonyok közelében fonódnak, csatornákon és lagúnákban.

Nem fokozatú cápa

Sötétedés akula

Gyakran komblikálnak. "Huggy" jelent, amit szeretnek elfogadni, bizonyíték az agresszív hozzáállásukra. De a természetben kíváncsiak, így a személy gyakran félelmet vagy a vágyat, hogy csúszik, de egy egyszerű érdeklődés. De amikor az emberek követnek, a támadás még mindig képes. Éjszaka vadásznak, de ugyanezt enni, mint a családi rokonok.

Az ilyen lények dimenziói körülbelül 2 m. Lassítsa őket körbe, a testnek van egy torpedó alakja, a szemek meglehetősen nagyok és kerekek. A hátuk szürke színe fénytől sötét árnyalatig változhat, a farok fin úgynevezett fekete szegélyezés.

Nem fokozatú cápa

A szürke cápák leírása nem említhető, és a keskeny földi fickójukat. A családi hozzátartozók többi részével ellentétben, amelyek olvasztott, hő-szerelmesek és törekszenek az élethez közelebb a trópusokhoz, ezek a cápák a mérsékelt szélességek vizében találhatók.

Az ilyen lények formái meglehetősen különösek. Testük szimpatikus, a profil ívelt, a fang hegyes és hosszú. A szín a szürke-olíva-bronzból változik, a rózsaszín tónusok vagy fém árnyalatuk hozzáadásával. Hasa, mint a szokásos, észrevehetően fehér.

Citrom cápa

Nem fokozatú cápa

Ezeknek a lényeknek a jellege szerint aktív és gyors. A nagy állományok általában nem hoznak létre, egyedül vagy egy kisvállalatban. És annak ellenére, hogy a jelentős három méter és hosszabb, gyakran lehetnek a cápa áldozatai. Ez a fajta viszonylag békés, az emberrel kapcsolatban, többek között. Tagjai limbing, mint a család képviselői.

Citrom cápa

Megérdemelte a nevét a sárgásbarna test testére, néha rózsaszín tónusok hozzáadásával, és természetesen szürke, mert az eredeti cápa színezése ellenére minden ugyanazt a családot is magában foglalja. Ezek a lények meglehetősen nagyok, és körülbelül három és fél méter hosszúságúak, 180 kg súly mellett.

Leggyakrabban megtalálhatók a karibi és a Mexikói-öböl vizeiben. Előnyben részesíti az éjszakai tevékenységet, gyakran a zátonyok közelében fonódik, és a sekély öblökbe kerül. A fiatalok általában az ilyen cápák régebbi generációjától, az állományokban egyesítik, mert az ülésen azonban bajba kerülhetnek, ugyanakkor más ragadozók áldozatává válnak.

Zátony cápa

Citrom cápa

Ezek a lények halat és puhatestűeket használnak élelmiszerként, de a vízi madarak is utalnak a gyakori áldozatok számára is. A fajok kora a fajok képviselői között, amelyek szintén összefüggésben vannak az élvezés típusához, 12 év után fordulnak elő. Az ilyen cápák eléggé agresszívek ahhoz, hogy okot adjanak arra, hogy egy személy nagyon féljen.

Zátony cápa

Lapos, széles fejjel és vékony törzsgel rendelkezik, hogy egy és fél méteres sorrendjének testének hossza csak körülbelül 20 kg-ot súlyoz. Ezeknek a lényeknek a színe lehet barna vagy sötét szürke, egyes esetekben a foltok kiemelkednek rajta.

Ez a faj a szürke cápa család névtelen nemzetségéhez tartozik, ahol az egyetlen nézet. . Az élőhelyük régiója az indiai és a csendes-óceáni óceánok víze.

Megállt ellenálló cápa

Zátony cápa

Ezek a lények gyakran olyan csoportokban egyesülnek, akiknek tagjai a nappaliban eljutott helyeken ülnek. A barlangok mászhatnak, vagy természetes karosszéria alatt összeomlanak. A korallok, valamint a rákok, a lobstami és a polip között táplálkoznak.

Az éles törzs nagyobb képviselői jól élvezhetik a zátony cápát. Gyakran az áldozatok és a sós vizek más vadászaigá válnak, még nagy ragadozó halak is, és képesek élvezni őket. Egy személynek, ezek a lények a kíváncsisághoz kapcsolódnak, és a részéről megfelelő viselkedéssel általában meglehetősen békés.

Megállt ellenálló cápa

A nagyszemű cápák családja ilyen tudományos becenevet szerzett, mert a tagok jelentős méretűek az ovális szemein keresztül. A megadott család körülbelül négy klánt tartalmazza. Az egyiküknek hívják: csíkos cápák, és megosztják néhány fajtát. Az első olyan meghatározott faj, amelyre a leírás itt lesz megadva, a Halp Banding cápa.

Cápa kínai csíkos

Megállt ellenálló cápa

Ezek a lények jelentéktelenek, általában legfeljebb 130 cm. A testük fő háttere bronz vagy világosszürke, amelyen a sárga csíkok kiemelik. Egy ilyen cápa választja a víz kelet-atlanti víz megélhetését.

Ezek a lények gyakran megfigyelhetik az olyan országok, mint Namíbia, Marokkó, Angola. Étrendjük elsősorban a cefalopodot, valamint a csontos halat alkotja. Ez a fajta cápa egy személy teljesen veszélyes. Csak az ellenkezője, ezek az emberek eszik az ilyen víziállatok húst. Sós és frissen tárolják.

Cápa kínai csíkos

Milyen ékesszólóvá teszi a nevét, az ilyen cápákat, valamint az előző fajokat, ugyanolyan típusú csíkos cápákhoz tartoznak, és sós vizekben is élnek a kínai partok közelségében.

USATAYA kutya Akula

Kínai csíkos cápa

Jó lenne hozzáadni ezt az információt, hogy ezek a lények megtalálhatók, plusz a Csendes-óceán vízterületén Japán partjainál, és néhány más ország közel a területi helyszínhez Kínába.

A méretben a cápaadatok nagyon kicsiek (legfeljebb 92 cm hosszú, de gyakrabban kisebbek). Ezen a személynek tekintettel az ilyen csajok nem lehetnek veszélyesek. Azonban a húst önmagában ehető, és ebben az esetben gyakran használják az élelmiszerben. Az adatok cápa hosszúkás. A test, amelynek fő háttere szürke-barna vagy csak szürke, hasonlít az orsó formájára.

USATAYA kutya Akula

. Ez az ismert állatok külső hasonlóságának megérdemelt lények beceneve adatait, a száj és a halak a halak sarkaiban lenyűgöző méreteket.

A fajok tagjai még kisebbek, mint a korábban leírt fajta: legfeljebb 82 cm és semmi más. Ugyanakkor ezeknek a lényeknek a teste elég rövid, és egy rendkívül karcsú test teljes értéke hosszú farok miatt érhető el.

Akula harlequin

USATAYA kutya Akula

Az ilyen sós elemek ilyen lakosai 75 m-re preferálják az óceán mélységét, és általában nem emelkednek fel egy évtized felett. Gyakran úsznak az alján, inkább az életet, ahol a víz különösen sáros.

Ők limbing, legfeljebb 7 kölyök előállítása. A húsuk vadászata miatt a kutyák cápák nagyon megkülönböztetett helyzetben voltak, és örökké eltűnnek a bolygó óceánjaiból.

Vannak ilyen lények, mint általában az afrikai part mentén, és a Földközi-tenger felé valamivel északra oszlik a vizeken. Az ilyen típusú cápák kiváló, gyors úszóknak és kiváló vadászoknak számítanak. A gerincteleneket táplálják, kivéve a halat az ételben és a kaviárban.

Akula harlequin

Akula harlequin - Ez a nemzetség neve a csíkos macska cápa családjában. Ez a nemzetség magában foglalja a szomáliai cápákban. A már leírt fajok többségétől eltérően úgy tekintik, hogy Eggsharya.

A hossza általában nem haladja meg a 46 cm-t. Foltos, barna-vörös - egy natív, szemek ovális, háromszög alakú szája. Az Indiai-óceán nyugati részén élnek.

Egy cápa által bevont

Akula harlequin

Először is hasonló fajtát írnak le csak a múlt század második felében. Az az oka, hogy ezek a lények sokáig találtak magukat az emberi szemtől rejtve, egyértelműen. Jelentős mélységben élnek, néha 175 m-re érnek.

Mindenesetre a 75 m-nél nagyobb, mint 75 m, az éles törzs ilyen kis képviselői általában nem emelkednek. Első alkalommal, hogy egy ilyen cápát Somalia partjainál, amelyre a faj képviselői és kapott ilyen nevet.

Egy cápa által bevont

Ezek a nevükkel és családjukkal ellátott elemekkel kapcsolatos lények figyelemre méltó sok mutatóban. Mivel a porc halak, mint minden cápa, úgy tekintik, hogy relic, vagyis olyan életforma, amely nem változott a tartós geológiai korszakból, egyfajta maradék állat. Ezt a szerkezetük primitív jellemzői jelzik. Például a gerinc elmaradása.

Ezenkívül az ilyen lények megjelenése nagyon különös, és nézi őket inkább megoldani, hogy látja a tengeri kígyókat, de nem cápákat. By the way, sok pontosan hogyan és gondolkodni. Különösen a fizetett cápa hasonlít a megadott hüllőkre a pillanatokban, amikor ez a ragadozó vadászni fog.

Vobbegong Akula

Egy cápa által bevont

Az áldozata általában kicsi a knobok mérete. Irigység áldozata és éles dobás, mint egy kígyó, ez a teremtés az összes teste előtt elhajlott.

. Az ilyen lények elülső részének barna árnyalatú teste sajátos bőrű hajtásokkal van borítva.

Kinevezése - elrejti a gillek lyukait. A gills torkán, összevonva, vegye be a térfogatcsillapító típusát. Mindez nagyon hasonlít az esőkabátra, ahonnan ilyen cápák és beceneved. Vannak ilyen állatok a Csendes-óceán és az Atlanti-óceán vizeiben, ami jelentős mélységben kárpitozott.

Vobbegong Akula

. Minden képviselőik is viseli a második nevet: szőnyeg cápák. És nem egyszerűen tükrözi a szerkezetük jellemzőit, akkor rendkívülinek kell tekinteni.

Az a tény, hogy ezek a cápák a legtöbb rokonai közül a shark törzs csak távoli hasonlósággal rendelkeznek, mert Vobbegongov teste hihetetlenül lapos. És a természet egyáltalán elnyerte őket ilyen formákkal.

Cápaházak

Wobbegong szőnyeg cápa

. Egyesítenek az aljával, ahonnan megpróbálják megtartani, hogy ezek a lények foltos maszkoló színe is hozzájárul.

A caracatinok, a polip, a tintahal és a kis halak táplálják. Vobbegongov kerek feje gyakorlatilag kiderül, hogy az egyik lapos testük. Alig megkülönböztethető szemek vannak rajta.

Az ilyen képviselők számára az ilyen képviselők ilyen képviselőinek meghatóak, a nostrilben található húsos bajuszokat szolgálják fel. Az arcukon, vicces kötegek, szakálla és bajusz. Ezeknek a lakóknak az értéke a típustól függ. Néhányan néhány méter. Mások sokkal nagyobbak lehetnek.

A rekordtartó a mutató szerint foltos Vobbegong - háromméteres óriás. Ezek a lények inkább a trópusok meleg vizeit, vagy a legrosszabb, valahol a közelben helyezkednek el.

A két óceánban több részben találkoznak: csendes és indiai. Az életüket a korallok alatt félreeső helyeken töltik el, és a búvárok soha nem próbálnak támadni.

Cápaházak

Egy másik bizonyíték, hogy a cápák világa érthetetlen a sokszínűségben, a ház cápa, egy másik becenévben - cápa goblin. Ezeknek a lényeknek a megjelenését annyira szokatlanság jelöli, hogy annyira, hogy rájuk nézve, nehéz rangsorolni őket a cápa törzsre. Az óceáni állatvilág ezen képviselői azonban pontosan azok, amelyek a Skapaninovov családhoz tartoznak.

Cápa maco

A cápaházak típusai

A sós víz lakosainak mérete körülbelül mérő vagy annál több. Sonya kinyújtott meglepetésük, miközben lapát vagy evezők alakja. Az alsó részben megkülönbözteti a száj, amely nagyszámú görbe fogakban van felszerelve.

A hasonló funkciók rendkívül kellemetlenek, de misztikus érzésekkel, benyomással keverednek. Ezért van ilyen cápa és elnyerte a már említett neveket. Ehhez hozzá kell adnod egy nagyon furcsa, rózsaszínes bőrét is, amelyet ez a teremtmény más élő lényekből származik.

Szinte átlátszó, annyira, hogy az erek az ereken keresztül néznek át. Ráadásul ez a tulajdonság szempontjából ez a mélyvízi lakó éles emelkedés tapasztalható fájdalmas átalakulást tapasztal.

És ugyanakkor nem csak a szeme, a szó szerinti értelemben, kijutni az öblökből, de belsőleg a szájon keresztül is. Az oka az óceán mélységének és felületének nyomásának különbségében.

Ravasz akula

Cápaházak

De ez nem minden figyelemre méltó jellemzője. Már említettük, a görbék fogak szinte pontosan másolják az őskori cápák fogait, különösen és a cápák magukat ennek a fajnak úgy néz ki, mint a hosszú távú korszakok szellemei, megőrzik az óceánok alján.

A Föld állatvilágának ritka képviselői és a határok határainak tartománya, amennyiben megmagyarázhatatlanul maradnak. .

Cápa maco

Méretben egy ilyen cápa elég nagy, és hosszabb, mint három méter és egy tömeg körülbelül 100 kg. Ez utal arra, hogy a Hering családjára vonatkozik, mint például a többi képviselő, a természethez fűződik, hogy fenntartsák a környezeti vizet, a testhőmérsékletet.

Ez egy agresszív ragadozó, amely híres, hogy lezárja a pikkelyt a támadás előtt. Az ilyen lények érzékenyen érzékelik a lehetséges termelés szagait. Az ilyen magasságok meglehetősen képesek támadni egy személyt, de az emberi faj is nem kifogásolja a húst ilyen cápákat. Továbbá is lehetnek a sós vizek nagyobb ragadozóinak áldozatai.

Kalapácsfejű cápa

Cápa Mako

Ezeknek a lényeknek a formája hasonlít az orsóra, a standokon kúpos, hosszúkás. Fogaik hihetetlenül vékonyak és élesek. A test teteje szürkés kék árnyalatú, hasa - észrevehetően fény.

Akula-mako lakott a nyílt óceánban, mérsékelt és trópusi szélességekben, és híres a gyorsaságukról, valamint az akrobatikus számok kivonására való képességét. A víz mozgásának sebessége eléri a 74 km / órát, és kiugrott az ilyen cápákból körülbelül 6 m magasságú magasságra emelkedik.

Ravasz akula

A családhoz tartozó cápák, amelyek nem okozott a tengerfenék beceneveinek. A cápai róka olyan lény, amely egyedülálló ahhoz, hogy képes legyen kivonni az ételt, hogy saját farok természetes képességeit használja.

Ezért ez a leghűségesebb fegyver, mert lenyűgöző egy halat, amely táplálja. És meg kell jegyezni, hogy a cápa törzs a vadászat módja, ez az egyetlen és egyedülálló.

Selyem akula

Ravasz akula

. És a farkukat olyan igazán virtuózt alkotják.

A róka cápák nemcsak trópusi, hanem kevésbé kényelmes, mérsékelt vizek is megtalálhatók. A Csendes-óceán vízterületén élnek az ázsiai partok közelében, és gyakran íze az észak-amerikai partjaikért.

Kalapácsfejű cápa

Ez egy másik rendkívül csodálatos teremtmény a különböző cápákból. Összezavarodott ilyen példány bármely rokonával teljesen lehetetlen. A fej szokatlan alakjában. Ez megengedett és hihetetlenül kibővült, ahonnan a cápa maga egy kalapács lesz.

Atlanti falu

Kalapácsfejű cápa

Ez a teremtés messze megkülönböztethető. Az ember, aki megfelel, nem biztonságos, mert a kétlábú családnak az ilyen ragadozók több, mint agresszív. Az ilyen cápák családja kb. 9 fajból áll. Ezek közül a legérdekesebb, hogy említsük meg az óriási kalapács cápát, amelynek legnagyobb példánya nyolc méter hosszú.

. Segít nekik navigálni az űrben, és megtalálja a zsákmányt.

Selyem akula

Ez a teremtmény a szürke cápa családnak. A bepethed, amely a testét lefedi, rendkívül puha, mert a slave cápa így van. Ez a fajta cápa törzs a leggyakoribb a világ meleg óceánvizeiben mindenhol. .

Bahamák Pilon Akula

Selyem cápa

Az ilyen cápák hossza átlagosan 2,5 m, a tömeg nem a legnagyobb - valahol körülbelül 300 kg. Színes bronz-szürke, de az árnyék telített, fém. Az ilyen cápák megkülönböztető jellemzői: a kitartás, az akut hallás, a kíváncsiság és a mozgás sebessége. Mindez segít az ilyen ragadozóknak a vadászatban.

Az úton halászott halakkal találkozott, egyszerűen továbbra is gyorsan mozognak, megnyitva a száját. Különösen a kedvenc zsákmány, hogy tonhal legyen. Különösen az emberek számára az ilyen cápák nem támadják meg. De a búvárok, provokatív viselkedés esetén félsz, hogy a ragadozók éles fogait.

Atlanti falu

Egy ilyen cápa számos becenevet büszkélkedhet. A nevek leginkább lenyűgöző, talán a "tengeri sertés". Bár a hering családjához tartozó lények megjelenését a cápák számára a leginkább jellemzőnek kell tekinteni.

Testük torpedók formájában, hosszúkás - uszonyok jól fejlettek - van egy hatalmas száj, felszerelve, mivel támaszkodni kell, nagyon éles fogak, a farokcserélő egy félhold formájában. Az ilyen kékes-szürke teremtmény testének árnyéka, a halakon nagy fekete szemek vannak. A testük hossza körülbelül 3 m.

A cápák típusai. A cápák leírása, címei és jellemzői

Atlanti-óceános cápa

Az ilyen cápák életmódja az állandó mozgás, amelyben született, és a halálóra. Ilyen a struktúra jellege és jellemzői. És meghalnak, elhagyva az óceán elemét.

Ők élnek, amint azt az Atlanti-óceán vizein, az Atlanti-óceán vizében, és egy nyitott óceán és a keleti és a nyugati partok belélegzése. Az ilyen cápák húsának tisztességes íze van, bár a használat előtti kulináris feldolgozás szükségessége még mindig létezik.

Bahamák Pilon Akula

A pilon családjához tartozó ilyen cápa megjelenése nagyon ritka. És ezen a vízi teremtmények területe egy vicces kis. Csak a Karib-tengeren találhatók, és egy korlátozott területen, a Bahamas Archpelag, Florida és Kuba közötti telken található.

A cápák típusai. A cápák leírása, címei és jellemzői

Bahamák Pilon Akula

Az ilyen cápák figyelemre méltó jellemzője, amely a cím oka vált, egy lapos, meghosszabbított kiáramlás, amely egy keskeny és hosszú fűrészárut végződik, amelynek mérete az egész test egyharmadában van. Az ilyen teremtmények fejét kinyújtják és kissé elárasztják, a test karcsú, hosszúkás, szürke-barna színű.

Növekvő, valamint hosszú bajusz, ilyen lények használata az élelmiszer keresése során. Étrendjük szinte nem különbözik az éles törzs legtöbb tagjától. Ez készült: garnélarák, tintahal, rákfélék, valamint kis csontos halak. A cápák méretei általában nem haladják meg a 80 cm-t, és jelentős mélységben élnek.